οταν αποφασισεις τι θα κανεις θα εχει την πληρη ενημερωση απο το γιατρο σου για το τι θα επακολουθησει για τον επομενο ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρονο! επεισης θα σου δοθει ενας οδηγος-βιβλιο με λεπτομερεις διατροφικες οδηγειες! ;)
Printable View
οταν αποφασισεις τι θα κανεις θα εχει την πληρη ενημερωση απο το γιατρο σου για το τι θα επακολουθησει για τον επομενο ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρονο! επεισης θα σου δοθει ενας οδηγος-βιβλιο με λεπτομερεις διατροφικες οδηγειες! ;)
:starhit:Σε ευχαριστώ πολυ mitsokolo ....
τι νομιζες βρε οτι θα σου παρουνε το στομαχακι και θα σε πεταξουνε στους 5 δρομους???? :P :P :P
φαινετε να εχεις αρκετες αποριες, οτι θελεις ρωτας πραγματικα θα ειναι χαρα μου να σε διευκολυνω οσο μπορω φυσικα, εαν σε ενδιαφερει ειδικα η σλιβ τοσο πολυ διαβασε το σχετικο τοπικ SLEEVE
ΕΚΕΙ γραφοντε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
:eureka:mitsokolo xilia ευχαριστώ.
Υ.σ. ναι σκεπτομαι το sleeve σαν την καλυτερη μεθοδο . Το δακτύλιο δεν το θελω , δεν εχω εμπιστοσυνη .
Αlma libre ποσα κιλα θελεις να χασεις; Παρεπιπτοντως το νικ σου ειναι απο τα ωραιοτερα που εχω δει!Ελευθερη ψυχη!:thumbup:
Παιδια εγραψα κι εγω ενα ασχετο θεμα μεσα στο ασχετο θεμα χιχι,αλλα τι να κανω αδυναμιες ειναι αυτες εχει γεννεθλια η πριγκιπισσουλα μου γινεται 2 μα να μην το πω?φλακια
lessing . πρεπει να χάσω 30 κιλα . Ειμαι 94 κιλα με υψος 1, 65. Το προβλημα ειναι οτι πριν 3 εβδομάδες ξεκινησα μια σκληροπυρινικη διαιτα για 15 μερες και έχασα 15 μερες μονο. Ουτε γραμμαριο . Τσαντιστηκα και σταματησα αλλα τωρα σκεπτομαι οτι έκανα βλακεια και θα ξεκινησω παλι . Το sleeve μπορει να γινει και σε 2και σε 3 μηνες , οποτε ας εκμεταλευτώ τον καιρο.
Χτες έκανα και γενικες εξετάσεις να δω το θυροειδη μου , μηπως ευθυνεται που δεν χανω . Περιμένω τα αποτελεσματα...............:(
καλημερα κοριτσια ..... αν και ειμαι εξαφανισμενη απο το φορουμ εδω και πολλους μηνες ...
στα κιλα σταθερα .. μιας και λογο αρκετης δουλειας και αγχους δεν μπορουσα να εχω ενα ισοροπημενο διαιτολογιο ... στο γραφειο τσιμπολογουσα χαζα πραγματακια που στην ουσια ομως μαζευοντουσαν αχρηστες θερμιδες ... και το βραδυ που γυρνουσα σπιτι ρακος δεν ειχα ορεξη να μαγειρεψω κατι ... ετσι επερνα κατι ετοιμο απ εξω ..
αλλα καιρος να μπουν τα κεφαλια μεσα και να χασω και τα υπολοιπα ... σε 4 μηνες ερχετε καλοκαιρι ...
την καλημερα μου λοιπον και τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους :P
καλημέρα και καλή συνέχεια
καλημεραααα ΜΚΕΗ78 μου :) εχω να πω τοσο καιρο που μονο τα ψευδωνυμα θυμαμαι πια :( εχω ξεχασει τα ονοματα ...
καλα εισαι? βλεπω τα πας περιφημα!!! μπραβο!
Ναι πολύ καλά είμαι.
Μαρία με λένε...... Ζωή μου.
τώρα άρχισα και εγώ ξανά με νέο στόχο
για το νέο έτος ~ -5 κιλά για φέτος.
καλή επιτυχία σου εύχομαι
τελικα ρε παιδια ποιο ειναι το θεμα της σελιδας?:crazy:
Δεν ξερεις σε πια σελιδα εισαι;! Eating disorders λεγετε και αυτο εδω ειναι τοπικ :)
Ζωητσα τη ευχαριστη εκπληξη! Να ερχεσε πιο συχνα παρακαλω! Φιλια !
εγω ξερω!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Δεν ξερεις σε πια σελιδα εισαι;! Eating disorders λεγετε και αυτο εδω ειναι τοπικ :)
απλα δεν ειμαι ισιγουρη οτι ισχυει για ολους :)