αα σορρυ για το greeklish ^^
ανθη: το χειροτερο ειναι πως και δικιο να χεις θα σε κανουν να νιωσεις τυψεις (οποιος εχει την μυγα, την σφιγγα κτλ). Συνηθως δεν βρισκεις ουτε δικιο ουτε βγαζεις κ νοημα...
Printable View
ανθη: το χειροτερο ειναι πως και δικιο να χεις θα σε κανουν να νιωσεις τυψεις (οποιος εχει την μυγα, την σφιγγα κτλ). Συνηθως δεν βρισκεις ουτε δικιο ουτε βγαζεις κ νοημα...
συμφωνω απολυτα μαζι σου.....αλλα τον τσκωνομαι και υπερασπιζω τον εαυτο μου ((σε αυτο το θεμα εννοω)) αδιαφορω για το τι λενε....τουσ παιρνει ο δι@@ολ*ς και δεν βγαζουν κουβεντα μετα....
και μετα παντα μολις περασει ο θυμος καταλαβαινω οτι αυτα που μου ειπαν, οι προσβολεσ και ''καλα'' οι συμβουλες τους για το καλο μου ξερω οτι εγιναν πληγες μεσα μου...
γενικα.. με τις συμβουλες... μην τα παιρνουμε κ ολα τοοσο καλοπροαιρετα...
για μενα η γνωμη μου ειναι πως κανενοσ η συβουλη για το θεμα παχυσαρκιασ που αντιμτωπιζει καποιος ειναι καλόπροαιρετη,,,ειναι μονο η γνωμη μου και τιποτα παραπανω(μην το παρει καποιος στραβα)...
θα συμφωνω. Ειδικα οταν θυμουνται να στισ δωσουν οταν υπαρχει φαι στο τραπεζι... ανεξατρτητα για ποιον ειναι...
αχαχχαχαχααχχαχα αλλο κα αυτο!!!!!εκει που πασ να βαλεισ την μπουκια στο στομα......'' γιατι δεν κανεισ λιγο κρατη??'' εε εκεινη την ωρα της/του πετασ το πιατο στην μουρη η δεν το πετασ???????
και οτι χειροτερο οταν συμβαινει σε τραπεζια που ειναι μαζεμενο ολο το σοι...
ωωωω ναιιι! βρε πριν καιρο, ετυχε να βρεθω με μια θεια (κ οταν λεω ετυχε εννοω οτι ειμαστε τοσο δεμενοι σαν οικογενεια που μονο σε γαμους κ κηδειες παιζει να βρεθουμε) κ λιγο με ειδε κ μ αρχισε στις συμβουλες :shocked2: Και μη νφανταστεις οτι ειναι της υγειηνης διατροφης η τπτ τετοιο. Γενικα... καιγεται η γουνα σου απο τετοιους καλοπροαιρετους ανθρωπους.
και, ναι, το πετας και μετα ειναι ολοι σε φαση "πωω πωωω το στεναχωρισες το καημενο" η "τι επαθε τωρα αυτη" προσωπικα σιχαινομαι κ τισ 2αντιδρασεις αλλα ποτε δεν ξερεις απο που να φυλαχθεις.
Συμφωνω απολυτα. Και οσο πιο νωρις το παρουμε αποφαση τοσο το καλυτερο για την ψυχικη μας ηρεμια....Quote:
Originally posted by LaMain
:( 8a symfwnhsw me ola ta parapanw....einai san na ta egrapsa egw.... gia olous aytous tous logous omws den aksizei na ta kataferoume???? gia ola ayta alla panw apo ola gia emas!!!!!!!!!!!!!:wink2:
καλημέρα!!
εγώ θέλω να αδυνατίσω διότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου!!! θέλω να κάνω διακοπές και να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου!!!! τώρα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα κάποιου άλλου!!! σχεδόν δεν αναπνέω!!!! γι'αυτό!!
aksizei kai g auto prospa8oume oloi mas!!an exoume ola ayta pou grapsame parapanw i estw kai ena pou mas stenaxwrei sto myalo mas pisteyw pws 8a pairnoume dynameis kai 8a synexisoume mexri to telos....
Εγώ πάλι θέλω να αδυνατισω γιατί:
Θέλω να έχω ποιότητα ζωής.!! Βαρέθηκα καθε τι που κάνω να με κουράζει στα 5 λεπτα. Βαρέθηκα να μην έχω δυναμεις να κουνηθώ από τον καναπέ και να κανω 2 δουλειες ή να παιξω με το παιδί μου. Να είμαι τόσο κουρασμένη που τα πάντα μου φαίνονται βουνό!
Και βέβαια γιατί θέλω να μπορώ να απολαμβάνω μικρές καθημερινές χαρές χώρις να σκέφτομαι αν χωράω στην καρέκλα αν μπορώ να ανεβω στο σκαμπο κα τοσα....
Γιατι θέλω να ψωνίσω ρουχα που μου αρέσουν και επιτέλους θα μου κάνουν...
Γιατι θέλω να μπορώ να κανω πατιναζ στον πάγο όπως έκανα μέχρι τα 17 μου
Γιατί θέλω να αισθανθώ πάλι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα!!!
και αλλα τόσα μα τ΄σα πολλα.....:shocked2:
Όλα αυτά τα νιώθεις στα 56 κιλα με 6 κιλα μολις διαφορα απο το επιθυμητο σου βαρος;Quote:
Originally posted by Marry Poppins
καλημέρα!!
εγώ θέλω να αδυνατίσω διότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου!!! θέλω να κάνω διακοπές και να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου!!!! τώρα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα κάποιου άλλου!!! σχεδόν δεν αναπνέω!!!! γι'αυτό!!
Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
56 μόλις κιλά...
Αχ βρε κορίτσια...Κανετε τη ζωη σας δυσκολη χωρις να ειναι. Αν κουβαλουσατε έναν ακομη ανθρωπο στην πλατη σας καθημερινα, θα επρεπε να εχετε πεθανει ηδη, δηλαδη; Δεν εχετε προβλημα που να δικαιολογει τετοια συναισιηματα. Ξεκολληστε το μυαλουδακι σας τωρα που ειναι νωρις κ απολαυστε το δωρο της ζωης, σας παρακαλω.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ μόλις τώρα ιόλη μου....Quote:
Originally posted by ioli
Όλα αυτά τα νιώθεις στα 56 κιλα με 6 κιλα μολις διαφορα απο το επιθυμητο σου βαρος;Quote:
Originally posted by Marry Poppins
καλημέρα!!
Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
56 μόλις κιλά...
Αχ βρε κορίτσια...Κανετε τη ζωη σας δυσκολη χωρις να ειναι. Αν κουβαλουσατε έναν ακομη ανθρωπο στην πλατη σας καθημερινα, θα επρεπε να εχετε πεθανει ηδη, δηλαδη; Δεν εχετε προβλημα που να δικαιολογει τετοια συναισιηματα. Ξεκολληστε το μυαλουδακι σας τωρα που ειναι νωρις κ απολαυστε το δωρο της ζωης, σας παρακαλω.