-
χαχαχαχαχαχα ολα ναιιιιιι...ε βρωμεψαμε τσου βουρλισμενουσ ωρη?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παντου υπαρχει ενασ κερκυραιοσ....τελοσ...!!χαχα
-
ναι ωρη! αμπιτυχει να παρλαρει καμια μοροζα κορφιατικα ε? ουιιιιιιιιι θα γυρω τ'απικουπα απο ντροπηηηηηηηη χαχαχαχαχαχαχ
-
πωπω ακομα κι εγω χρειαζομαι μεταφραση! :dork: η ντροπη τση κερκυρας!
λοιπον, στο θεμα μας.
καλο 8αρι συμφορουμακια! εγω οταν το ειχα πρωτοδει ουρλιαζα στο τηλ! :P
το 7αρι δε μου κανε και τοσο κουκου, χαρηκα οκ, αλλα με το 8 ηταν ααααααλλη φαση
-
Καλημέρα! Εγώ είμαι ολοκαίνουρια στο φόρουμ και ελπίζω να μου κάνετε παρέα να πιάω κι εγώ το 8αράκι μου! ;)
-
χαχαχαχαχα τι ομορφααααααααααα ετσιι φουλ στα 8αρακιααααααααααααα??χεχεχ� � γουελκομμμ χεχε
-
Καλημέρα !!!!! και ναι ως δια μαγειας σημερα τω πρωι , (ζυγιστηκα και μια μερα νωριτερα) 89.600kg!!!
Ax να μπορουσα να το βάλω και στο τικεράκι μου !!!
-
ΜΠΡΑΒΟ αλμα!!!!! συγχαρητηρια! οι κοποι σου ανταμειβονται!
αν θυμαμαι καλα δεν παιρνει το κομα, αλλα παιρνει την τελεία.
μπες απο τον πινακα ελεγχου στην υπογραφη σου
και εκει που γραφει ο κωδικας 90 καντο 89.6
χωρις να αλλαξεις ΤΙΠΟΤΑ αλλο στον κωδικα
-
le.ka καλως ορισες στην παρεα !
click το πρωι που ζυγιστηκα (μια μερα νωριτερα - δεν κρατηθηκα ) μολις ειδα το αποτελεσμα , έκανα σαν μικτο παιδι!
Ειχε προσπαθησει παλι πριν 2 μηνες να χασω βαρος αλλα για καποιο λογο 15 μερες έχασα 15 μερες!!!
Αυτη τη φορα ειπα θα χασω και το καταφερα!
Το ένοιωθα οτι εχω χασει γιατι , τις τελευταιες μερες βαρεθηκα να πηγαινω στο μπανιο !
Ξερω οτι εχω χασει και νερο μεσα στα κιλα αυτα αλλα θα ερθει και η σειρα του λιπους!!!!
Ενα μεγαλο ευχαριστω έφτιαξα το τικεράκι μου επιτελους!!!!
-
ΑΑΑΑ,τωρα ειδα αυτη την ομαδουλα.Ερχομαι κι εγω!βεβαια μπορει να απεχω παρα πολυ απο το 8,αλλα ηταν το τυχερο μου νουμερο(Στα 80 ημουνα πιο ομορφη απο ποτε).Παμε!
-
Καλως ορισες ntinoula και καλη προσπαθεια !
-
γεια σας παμε να φτασουμε την alma libre!!! σου ερχομαστε! :tumble:
-
badgirl naiaiaiiaiaiaiaiaia mas exei ksefigei..........!!!xixixiix bravo alma ! polu xarika gia sena....ayrioo zigizomai youpiiii !!:D:D
-
Καλη επιτυχια bubulitsa mou!!!!!!!
-
μπραβο! ετσι με κεφι! αντε ναπεφτουμε! σε κιλα οχι διαθεση χεχε
-