Σειρά μου λοιπόν!!
Τα τελευταία 10 χρόνια παλέυω με την λέξη δίαιτα και είναι μια λέξη που την έχω σιχαθεί πια!
Τα κιλά μου ήταν 52 με 53 μέχρι και τα 18. Τα πρώτα πολλά κιλά (62) τα πήρα όταν
έδινα για Πανελλήνιες! Τότε ήταν και η πρώτη φορά που επισκεύτηκα διαιτολογό και η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν τα είχα πολύ καιρό τα έχασα σχετικά εύκολα.
Μεχρι τα 22 όμως είχα καταφέρει αργά και σταθερά να ανέβω και πάλι στα 58-59 μέχρι που χώρησα το 2004 και έφτασα να βρίσκομαι έξω από την πόρτα της ανορεξίας.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν γνώρισα τον σημερινό μου αρραβωνιαστικό (2005) όποτε βγαίναμε έξω με παρακαλούσε να φάω και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αναγκαστεί να με ταίσει.
Από τότε λοιπόν και μετά και κυρίως από το 2006 που αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί έφτασα τα 69 κιλά. Θεωρώ πως σε αυτό συνετέλεσε πολύ το γεγονός ότι άρχισα να μαγειρεύω εγώ πλέον! Και δώστου οι μακαρονάδες και δώστου τα σουφλέ, πρηστήκαμε και οι δύο! Μέχρι και πριν το 2006 με ενοχλούσε αρκετά ή όψη του σώματός μου και κυρίως το τοπικό μου θεματάκι (ψωμάκια), το οποίο σημειωτέον ακόμα και στα 52 κιλά ήταν εκεί (η κληρονομικότητα βλέπεις!) :dork:
Σχεδόν κάθε Δευτέρα λέω πως είμαι σε δίαιτα και μέχρι την Τετάρτη το έχω ξεχάσει!
Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω καταφέρει να φτάσω κάτω από τα 64 κιλά!
Ο πραγματικός μου στόχος είναι τα 55 αλλά μεχρι στιγμή στοχοποιούμαι στα 58 και βλέπουμε!
Αυτή την φορά όταν έφτασα και πάλι τα 69 αγανάκτησα! Έχω κάνει μια νέα αρχή εδώ και 2 εβδομάδες και θέλω τόσο πολύ να δώ το 5 μπροστά στα κιλά μου ξανά! :saint:
Έχω όμως ενα πολύ μεγάλο ελάττωμα! Δεν έχω καθόλου ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :roll:
Όσο για το bebe προσπαθούμε εδω και λίγους μήνες αλλά τίποτα ακόμα!!