Καλα αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει.Οπως λεμε ας πουμε σαυτο το φορουμ να μην γραφουμε γκρικλις ,μπορουμε σε περιπτωση ''εκρηξης''να λεμε πηγαινετε για γιου του γιου:exclamation:
Printable View
Καλα αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει.Οπως λεμε ας πουμε σαυτο το φορουμ να μην γραφουμε γκρικλις ,μπορουμε σε περιπτωση ''εκρηξης''να λεμε πηγαινετε για γιου του γιου:exclamation:
Πριν εγγραφούμε στην κοινότητα υπήρχαν κάτι όροι - που αμφιβάλλω αν τους διαβάζουν όλοι.Μέσα σε αυτούς υπάρχουν κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία συμπεριλαμβανομένων οδηγιών περί greeklish και προσωπικών επιθέσεων,άσχημων χαρακτηρισμών κτλ.Αν η διαχείριση ήταν πιο ενεργή, πιστεύω ότι θα είχαν αποφευχθεί ορισμένες καταστάσεις που δυσανασχετούν κάποια μέλη.Αλλά, περί ορέξεως...
αν καποιος δημιουργει διχονοιες αναμεσα στα μελη, με διαφορους υπουλους τροπους και συμπεριφορες και συνεπως, αυτο αφορα ολα τα μελη, οχι εναν "θιγμενο", u2u στελνουμε λεσινγκ?
Ν ΑΙ γιατι οχι;Quote:
Originally posted by click
αν καποιος δημιουργει διχονοιες αναμεσα στα μελη, με διαφορους υπουλους τροπους και συμπεριφορες και συνεπως, αυτο αφορα ολα τα μελη, οχι εναν "θιγμενο", u2u στελνουμε λεσινγκ?
Αν είναι να επικοινωνούμε με u2u τι χρειάζεται το φόρουμ τότε?
Δηλαδή να στέλνουμε προσωπικό μήνυμα για να βρίζουμε ελεύθερα?
Και να μπορούμε μετά να το αρνηθούμε οτι "εμείς όχι δεν στείλαμε τέτοιο u2u" ?
Υπάρχει και πρόσφατο παράδειγμα άλλωστε......
Δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει το u2u στην αποφυγή καυγάδων.....
βασικα βρισκω την προταση στης λεσσιγκ παρα πολυ καλη, υπο την προϋποθεση οτι οντως θελουμε ν αποφευγουμε τους καυγαδες!!
το θεμα ομως πολλων ειναι να γινονται καποιες κινησεις "εντυπωσιασμου" ας το πω...
δεν εχει νοημα η κατ ιδιαν διευθετηση ...
δεν έγραψα ποτέ οτι δεν της έστειλα u2u... είπα πολυ απλά κ ειλικρινά ότι δεν θυμόμουν. Σαφώς μου το θύμισε και δεν αρνηθηκα ποτε οτι το έκανα.Quote:
Originally posted by BettyG
Αν είναι να επικοινωνούμε με u2u τι χρειάζεται το φόρουμ τότε?
Δηλαδή να στέλνουμε προσωπικό μήνυμα για να βρίζουμε ελεύθερα?
Και να μπορούμε μετά να το αρνηθούμε οτι "εμείς όχι δεν στείλαμε τέτοιο u2u" ?
Υπάρχει και πρόσφατο παράδειγμα άλλωστε......
έτσι για να μην λέμε ανακρίβιες.
τώρα όταν σου γίνεται επίθεση από το πουθενα απο πολλα άτομα... ενω το θέμα αφορα δυο μέλη... δεν βρίσκω το λόγο να μην λύνεται το θέμα με u2u μεταξυ των 2. (Αυτή τη θεωρία είχα πριν)
Εγω δε συμφωνω όμως τελικά με τα u2u γιατι είδα πως
-οταν ο αλλος δεν θέλει να λυθεί η διαφορά
-εχει σκοπο να σε φέρει εξω απο τα ρουχα σου ωστε να χρησιμοποιηθει εναντιον σου σε όλο το φορουμ , δίχνοντας κιόλας οτι τάχα δε θέλει να δώσει συνέχεια στην προσβολή... ωθεί ομως τους αλλους να δώσουν συνέχεια.
Προβλέπω καυγά μέσα στο τόπικ "ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ" χαχαχαχαχα
Κοίτα Ρία, δε σκοπεύω να συνεχίσω αυτό το θέμα και μάλιστα εδώ στο συγκεκριμένο τόπικ, για μένα αν θέλεις
ήταν λάθος και η αποστολή ενός u2u για μια διαφωνία άλλων.
Ηταν άκυρο να σταλεί ένα τέτοιο μήνυμα, αφού το θέμα δε σε αφορούσε.
Ωστόσο δεν ήθελα να σε θίξω με το παραπάνω πόστ , απλά είπα τη γνώμη μου.
Α και δεν με ώθησε κανένας,,
Μπα... καυγάς δεν χρειάζεται να γίνει. Τη γνώμη του λέει ο καθένας... σε θεωρητικό επίπεδο (πάντα η θεωρία γίνεται πιο κατανοητή μεσα από τα παραδείγματα)
Δεν εχεις καταλάβει Betty μάλλον. Εγώ κ η κοπελια είχαμε τη διαφωνια. Δε πήγα με u2u να μπλεχτω σε διαφωνια αλλων.΄
Το λάθος φυσικά ηταν εξαρχής δικό μου (γιαυτο και ζήτησα συγνωμη) , όχι γιατι πήγα να το λύσω με u2u αλλα γιατι εφτασα σε σημείο να βγώ απο τα ρούχα μου με τις απαντησεις που έλαβα... κοινως δεν πρεπει να βγαινουμε απο τα ρουχα μας(συμπτωμα της νόσου) και αν συμβει να αποχωρούμε.
Ασκήσεις αυτοσυγκρατησης και ηρεμιας.
Ωωωωωωωωωμμμμμμμμ...
Φιλάκια και καλή σας μέρα!!
+1000Quote:
Originally posted by smart
βασικα βρισκω την προταση στης λεσσιγκ παρα πολυ καλη, υπο την προϋποθεση οτι οντως θελουμε ν αποφευγουμε τους καυγαδες!!
το θεμα ομως πολλων ειναι να γινονται καποιες κινησεις "εντυπωσιασμου" ας το πω...
δεν εχει νοημα η κατ ιδιαν διευθετηση ...
συμφωνω.Quote:
Originally posted by BettyG
αντιθετως, αν ολοι χρησιμοποιουμε τα u2u για να τη λεμε ο ενας στον αλλον και στο φορουμ να το παιζουμε οτι δεν τρεχει τιποτα, το φορουμ θα γινει μια απεραντη ψευτικη βιτρινα.
εκτος απο αυτο, οι διαχειριστες δεν μπορουν να βοηθησουν οταν καποιος δεχεται επιθεσεις σε πριβε μηνυματα. και αυτο ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο.
οταν καποιος υποτιμα τη νοημοσυνη των υπολοιπων μελων κατ'εξακολουθηση δημοσια και προσπαθει με πλαγιες οδους και δηθεν κομψο λεξιλογιο να προκαλεσει διχονοιες, τι u2u να στειλεις και τι θα καταφερεις?
πολυ υποκριτικο.
ωστοσο, δεσμευομαι οτι αν εσυ λεσινγκ το τηρησεις αυτο που ειπες, θα το κανω κι εγω. ΤΟΣΟ πιθανο μου φαινεται :spin::spin:
δεν ειμαστε ρομποτακια. και αν υποδυομασταν τα ρομποτακια, καποιος λογος θα υπηρχε....
Αν θέλετε, παρακαλώ διαβάστε αυτό που έγραψα και παραπάνω.Επίσης, για τους μη γνωρίζοντες ενημερώνω με καλή προαίρεση,πως τα στοιχεία του καθενός καταγράφονται μέσω των ip,οπότε καταλαβαίνετε πολύ καλά πως αν ειπωθεί κάτι αρκετά «χοντρό» μπορεί κάποιος να καταφύγει στη δικαιοσύνη.Ο διαχειριστής της κοινότητας έχει εμπειρία από παρόμοια γεγονότα.Quote:
Originally posted by Kleanthis
Πριν εγγραφούμε στην κοινότητα υπήρχαν κάτι όροι - που αμφιβάλλω αν τους διαβάζουν όλοι.Μέσα σε αυτούς υπάρχουν κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία συμπεριλαμβανομένων οδηγιών περί greeklish και προσωπικών επιθέσεων,άσχημων χαρακτηρισμών κτλ.
Φιλικά.
Εννοω οτι αν εχει φορτιστει η κατασταση οπως περνουμε μια αναπνοη κ φευγουμε απο το δωματιο...παμε γιου του γιου.Αλλα εννοειται οτι δεν παμε για να βριστουμε.Προυποθετει να θελουμε να τα βρουμε αλλιως δεν εχει νοημα.:saint: