Σιγουρα. Δεν ειναι λογικο να κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους αφου ο καθενας ειναι μια ξεχωριστη προσωπικοτητα. Γι'αυτο και δεν συμφωνω απολυτα με την αποψη που εξεφρασε εκεινη η κοπελα σχετικα με τα ατομα σε αυτο το φορουμ. Με εντυπωσιασε ωστοσο το οτι αυτο που περιεγραψε συμβαινει εως εναν βαθμο. Πραγματι ετσι συμπεριφερονται καποια απο τα ατομα που γραφουν στα αντιστοιχα τοπικ Ανορεξια, Παχυσαρκια, Βουλιμια. Οι παρατηρησεις της που εγιναν με βαση την κατηγοριοποιηση των μελων αναλογα με την διατροφικη διαταραχη δεν ηταν απολυτα λαθος. Δεν εχεις παρατηρησει ποτε εσυ, την υπαρξη καποιας κλικας σε αυτο το forum, την επιθετικη συμπεριφορα ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ (και το τονιζω γιατι δεν το κανουν ολα τα ατομα αυτο) παχυσαρκων ατομων και το οτι συμβουλευουν ολους τους αλλους, ή το γεγονος οτι τα ανορεξικα ατομα ειναι ελαφρως αποστασιοποιημενα και δεν γραφουν συχνα. Εγω πιστευω οτι οι παρατηρησεις της, σιγουρα δεν αναφερονται σε ολα τα ατομα του φορουμ. Απλα σε καποια πολυ χαρακτηριστικα ατομα που φερονται ετσι.Quote:
Originally posted by Kleanthis
Quote:
Originally posted by victoria19
εγω παντως συμφωνω με την κοπελα που εκανε καποια σχολια για αυτο το forum. σιγουρα οι παρατηρησεις της εχουν καποια βαση. πραγματικα και σε μενα φαινεται οτι σε αυτο το forum υπαρχουν κλικες και ισχυει οτι οι ανορεξικες δεν γραφουν συχνα, οτι οι βουλιμικες κλαιγομαστε συνεχεια λογω των ψυχολογικων μεταπτωσεων μας και οτι οι παχυσαρκες θεωρουν οτι εχουν τον ελεγχο (γελοιο αυτο, αφου αν τον ειχαν και αν ηξεραν τα παντα για τη σωστη διατροφη δεν θα ηταν παχυσαρκες). Ωστοσο αναγνωριζω οτι υπερεβαλε ελαφρως η κοπελα. Αλλα και παλι, ειναι η δικη της οπτικη γωνια.
Και αυτη ειναι η δικη μου αποψη απο την δικη μου οπτικη γωνια. Σεβομαι την διαφορετικοτητα.
Εσύ, για να κρίνεις όλα τα μέλη που είναι εδώ,το λιγότερο,θα έχεις περάσει και από τις τρεις κατηγορίες ατόμων.Αλήθεια σε ποια είσαι τώρα;:):)
Χιούμορ έκανα.:) Οι άνθρωποι όμως,δεν είναι αυτοκίνητα να τους βάζεις σε κατηγορίες.:)