Καταλαβαινω.Εχω την εντυπωση πως το πολλοι απο μας εχουμε τις ιδιες εμπειριες με παραλλαγες.
Printable View
Καταλαβαινω.Εχω την εντυπωση πως το πολλοι απο μας εχουμε τις ιδιες εμπειριες με παραλλαγες.
Δε θελω αυτη τη στιγμη να κανω τιποτα να δω κανενα μονο να κοιμαμαι.Να μπορουσα να κοιμαμαι ολη μερα.
Εχει φυγει πλεον η στενοχωρια η το αγχος για την κατασταση μου και πλεον με εχει περιβαλλει μια τεραστια απαθεια σα να βρισκομαι σε ενα συμπαν κενο μουντο και γκριζο.Και αυτη η απαθεια με εχει κλειδωσει μεσα της και ειμαι ακινητη με το μυαλο μου σε ληθαργο.Μαλλον ετσι ειναι τα εμβρυα στη μητρα.Κινουνται αργα σε ενα αηχο συμπαν.Κατι ηχοι ερχονται απο εξω απο μακρυα.Και το περιεργο ειναι οτι δεν θελω να βγω.Εχω αρχισει και ακινητοποιουμαι εδω.Θα προτιμουσα να υπεφερα οπως πριν λιγες μερες γιατι αυτο θα με εκανε να κανω κατι.Τωρα το μονο που ζητω ειναι να κοιμαμαι.Τα γραφω μηπως αρχισω να τρομαζω.
...Kαι ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα τιποτα απολυτως,η διαθεση μου αλαφρωσε...Αισθανομαι καπως καλυτερα κ ουτε αλλαξε τιποτα ουτε βγηκα.Μπορει και να βγω αυριο...
Αυτο ειναι υπεροχο!Χαιρομαι πολυ για σενα!
To be or not πως εισαι;Γραψε μας νεα σου.
Θα μπω το βραδι κ θελω να ακουσω καλα νεα κ οτι εκμεταλευτηκες αυτο το αναλαφρο συναισθημα που λες!
ι
To be or not to be τι θελεις να γραψεις ?
θελω να γραψω οτι ειμαι καλυτερα και τωρα παω να δω μια φιλη μου που την πηρα τηλεφωνο και φοβομουνα οτι ειναι θυμωμενη μαζι μου αλλα αυτη χαρηκε για πρωτη φορα της ειπα οτι δεν ημουνα πολυ καλα και μου ειπε να παω να πιουμε ενα καφε και να λεμε ευχαριστα πραγματα και τωρα ντυθηκα και ειμαι ετοιμη μα παω και σας ευχαριστω παρα πολυ που ασχοληθηκατε μαζι μου δεν το περιμενα νοιωθω μεγαλη ευγνωμοσυνη ευχαριστω.
To be or not to be να περάσεις υπεροχα με τη φιλη σου !!!!!!!!!
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι να μην σταματήσεις να παλεύεις. Ακόμα και αν νιώθεις κάποιες στιγμές εντελώς μόνη σου, γιατί μιλάς για κατάθλιψη, πάντα να σκέφτεσαι ότι θα το ξεπεράσεις αργά ή γρήγορα. Λες πως έχεις φίλες και έχεις κάνει την κίνηση να πας και σε γιατρούς θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό βήμα και σίγουρα θα το ξεπεράσεις θα δεις. Όσο για τα κιλά θα τα χάσεις με υπομονή και θέληση.
Ξέρεις τι να σκέφτεσαι; '' Όχι μωρή λιπάρα δε θα σε φάω, θα σε κάψω θα σε λιώσω και στο τέλος θα κερδίσω! Ρε ουστ!''
:flaming:
Σε μένα πιάνει τις περισσότερες φορές. :)
μπραβο κοριτσι!
κανε μια αρχη! και μια κουβεντουλα να κανεις με μια φιλη καλο θα σου κανει.
δε χρειαζεται να υποκρινομαστε οτι ειμαστε καλα "για να μην επιβαρυνουμε τους αλλους"
ειναι εξουθενωτικο.
μας κανει κακο και κανει τελικα και τις σχεσεις μας να μην ειναι ουσιαστικες αφου ετσι δεν ειναι αληθινες.
:thumbup:
Mπραβο ρε κοριτσι δεν ξερεις ποσο χαρηκα!!!!!Μπραβοοοοοοοοοοο!
Σημερα πηγα στον ψυχιατρο που ειναι κοντα στην περιοχη μου.Μετα απο την ημερα που ειχα δει την φιλη μου,δεν τα καταφερα να ξαναβγω απο το σπιτι.Τελως παντων πηγα εκει.Καθε φορα που παω κλαιω κατι που δεν κανω σπιτι μου καθως βρισκομαι σε απαθεια.Μιλησαμε μου ειπε οτι τα φαρμακα μονο καταπραυνουν τα συμπτωματα και μαζι χρειαζεται ψυχοθεραπεια.Οταν εφυγα απο εκει ενιωσα καποια ανακουφιση γεγονος που με εκανε να μπορεσω να παρω μερικα τηλεφωνα απο το κινητο μου ορισμενους φιλους και γνωστους μου.Μετα εκανα μια βολτα και περασα απο ενα σινεμα αλλα η ταινια φαινοταν λιγο βαρια και δεν μπηκα.Δεν ειχα το κουραγιο να παω σε καποια χαρουμενη ταινια μακρυα απο την γειτονια μου.Τριγυρισα λιγο και μετα επεστρεψα.Η ανακουφιση δεν κρατησε πολυ και βρεθηκα παλι στο λαγουμι μου.Αυτο που ειπα και στον ψυχιατρο ειναι οτι ενω βγαινω μια μερα ,δεν υπαρχει συνεχεια να βγω και την αλλη.Μου ειπε οτι αυτο θα παρει λιγο καιρο.Δεν μου αλλαξε τα φαρμακα ειπε οτι θα μιλησουμε και αλλο.Δεν ξερω γιατι τα γραφω αυτα πραγματικα.Τα γραφω παντως...