-
Έχω κάνει πολλές προσπάθειες και με διατροφή και με νορμάλ διαιτολόγιο και με νηστεία,όμως ο μεταβολισμός μου είναι καταστραμμένος,δεν συνεργάζεται πια.Δεν υποτιμώ την κατάθλιψη Click,έμαθα όμως να ζω μαζί της.Είναι διπολική η δική μου κατάσταση,ή του ύψους ή του βάθους δηλαδή,μια μέρα τρελή αισιοδοξία και την επόμενη μαυρίλα.Όμως πίστεψε με,πια δεν με ενοχλεί...ενοχλεί ίσως το περιβάλλον μου που βλέπουν μούτρα,όμως δεν έχω λόγο να δείχνω κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά νιώθω εκείνη τη στιγμή
-
-
Δεν συμβιβάστηκα,δεν θέλω απλώς άλλη χημεία στο σώμα μου.Προτιμώ να βιώνω τα συναισθήματα μου και όχι να είμαι ένα κουρδιστό ανθρωπάκι κατευθυνόμενο από επίδραση lithium
-
ο πρωτος τροπος αντιμετωπισης καταθλιψης ειναι η ψυχοθεραπεια. αν η κατασταση ειναι σοβαρη και το κρινει ο ειδικος μπορει να χορηγηθουν και φαρμακα για ενα διαστημα.
αυτο δε σημαινει οτι η καταθλιψη αντιμετωπιζεται με χημεια. να μην παραπληροφορουμε επειδη μιλαμε και δημοσια, κριμα ειναι
-
Κανα αγοράκι εδώ δεν βρίσκεται ρε παιδιά; Χιχιχι
-
Η κατάθλιψη δεν αντιμετωπίζεται μόνο με φάρμακα,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Μιλάω πάντα σε προσωπικό επίπεδο,εγώ αισθάνθηκα ότι δεν θέλω άλλο να παίρνω φάρμακα γιατί η περίπτωση μου θεωρήθηκε ότι έπρεπε να αντιμετωπιστεί μ'αυτό τον τρόπο,δηλαδή με φάρμακα.Τα έπαιρνα ένα χρόνο,τόσο τα άντεξα.Και πίστεψε με,αισθάνομαι καλύτερα χωρίς αυτά,είδα πράγματα και συναισθήματα που πριν,ως "ντομπαρισμένη" δεν τα διέκρινα.Προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε εδώ,ότι είναι τα κιλά μου πια που με κρατούν εγκλωβισμένη σε δυσάρεστα συναισθήματα.Δεν είμαι κατά της ψυχοθεραπείας και της φαρμακευτικής αγωγής,το διευκρινίσω,εμένα δεν μου ταιριάζει
-
δυστυχως ο τροπος να συνειδητοποιησουμε οτι το προβλημα ειμαστε εμεις, η αντιμετωπιση μας, η συμπεριφορα μας, η ευθυνοφοβια μας και οχι σκετα τα κιλα(Αλλωστε δεν ηρθαν απο μονα τους, κανεις δε μας ταιζει με το ζορι :) ) ειναι ο δυκολος τροπος.
τα χανεις και μετα το συνειδητοποιεις.
-
Μα σου λέει η κοπέλα ότι τα κιλά τα πήρε με φάρμακα! Είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνουν το βάρος και τα αντικαταθλιπτικά, και το λίθιο!
Αλλά αυτά τα "μούτρα" κι εγώ δεν τα μπορώ καθόλου ρε γαμώτο. Τα χω ζήσει από το συγγενικό μου περιβάλλον, και άμα τους πεις και κάτι, θα σου πουν εγώ; Όχι εγώ δεν έχω τίποτα!
-
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ!
:starhit:
καλε δεν ειμαστε καλα που θα κατσεις να σκασεις μωρε μαρια!
αν και ειμαι καινουργια στο site σε διαβεβαιω πως το εχω δει το εργο, απο 126 κιλα εφτασα στα 74 γνωριζω τον super γκομενο ο οποιος ειναι φετες, τρωει και δεν παχαινει και με θεωρουσε και αδυνατη!!! αφου τον ετρεχα σε οφθαλμιατρο μην εχει καταραχτη και δεν το εχει παρει ειδηση, αφου εφερνε 1 τουρτα την ημερα στο σπιτι γιατι επρεπε λεει να παρω κιλα!! παρολιγο να παω φυλακη!!!:shocked2:
ειμαστε 4 χρονια μαζι και παρολο που πηρα τα 10κιλα πισω εχω αρχισει και προσπαθω να τα χασω.
αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι πως δεν πρεπει να απογοητευεσαι με τον καθε παπαρα, σημασια εχει να εισαι εσυ καλα!
νομιζω η λυση ειναι να βρεις κινητρο αλλιως δεν γινεται. μπορει να ειναι ενα φουστανι, ενας γκομενος, ακομα και να μπεις στο ματι της αντιπαθητικης θειας που σε καθε γαμο και κηδεια σου ευχεται και στα δικα σου και σε κοιταει λες και εισαι κουταβι που το πατησε νταλικα :sniffle::sniffle::sniffle:
δες ψυχολογο για αρχη, και μπορεις σιγουρα να χρησιμοποιησεις και φαρμακευτικα σκευασματα ασφαλη για να σου δωσουν μια ωθηση και να σου ανεβει η ψυχολογια, απλα ειμαστε πολλοι δεν εισαι μονη σου και τελικα ειναι ωραια αυτη η παρεα....
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
:tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:
-
Υπάρχουν αντικαταθλιπτικά που σου κόβουν την όρεξη,αλλά ακόμη και αυτά από ένα σημείο και μετά δεν αποδίδουν και πέφτεις στην ίδια κατάσταση.Τέλος πάντων,το θέμα μας δεν είναι τα φαρμακα,είναι επιλογή του καθενός η λήψη τους ή όχι.Εμένα μου έβαλαν κιλά και δεν θέλω ποτέ πια να ξαναπάρω,όχι γι'αυτό το λόγο,απλώς δεν θα θέλω πια,τόσο κακό είναι;Γιατί θα πρέπει να κάνω ξανά μέρος της ζωής μου;Είμαι καταθλιπτική,ωραία,όμως πλέον έχω αποδεχτεί αυτή την κατάσταση,ζω μ'αυτό και δεν είμαι πάντα τόσο χάλια.Πιστέψτε με,τα κιλά μου με κάνουν πολύ πιο χάλια
-
mariamaria72 , ειναι φαυλος κυκλος ........ Εχω διπολική καταθλιψη ,κληρονομια απο επιλοχια καταθλιψη ........ Χρονια κατασταση ......Περσι εκανα και ενα σοβαρο επισοδειο ,με αποτελεσμα να με πλακωσουν στα χαπια και να παρω βαρος περισσοτερο απο αυτο που ειχα ......... Πριν 11/2μηνα και εχωντας φτασει αισιως τα 94 κιλα ,χρειαστηκε να κανω γενικες εξετασεις, οπου τα αποτελεσματα δεν ηταν καθολου καλα ......Ξαφνιαστηκα και φοβηθηκα γιατι η ηλικια μου δεν ενδεικνυοταν για τετοια αποτελεσματα ....... Ο παθολογος ,αμεσως μου εκοψε μαχαιρι τα παντα .Με αφησε να τρωω μονο ψητο κρεας και ψαρι και λαχανικα...... "Ο φόβος φυλάει τα έρμαια" το έχεις ακουσει?
Συνεργαστηκα απολυτα , γιατι ηταν πλεον θεμα υγειας ....... (λες και 94 κιλα δεν ηταν προβλημα )..........Απο την πρωτη εβδομαδα ενοιωσα καλα .........Ξεφουσκωσα , δεν ηταν τοσο το βαρος που ειχα χασει αλλα οτι ενοιωθα πιο αναλαφρη ......... mariamaria72 η πρωτη εβδομάδα ηταν το προβλημα και αυτο γιατι δεν ειχα χασει ακομα βαρος .......... Απο τη 2η εβδομαδα αρχισα να νοιωθω ακομα καλυτερα ........ ενοιωσα την αναγκη να χασω τα πρωτα κιλα γρηγορα (το καταλαβαινω αυτο το συναισθημα .....) Ανορθοξο μεν αλλα ηταν αναγκη για μενα επιτακτικη αναγκη ....... Ξεκινησα πρωτενεικη διατροφη (προς Θεου δεν σε παροτρυνω ) μειωσα την φαρμακευτικη αγωγη (δεν τη σταματησα --- η διπολικη καταθλιψη ,θελει χρονια ψυχοθεραπεια να βρεις τα βαθυτερα αιτια , δεν εξαφανιζεται ως δια μαγειας )........ Αρχισα να χανω βαρος και να φτιαχνει η διαθεση μου ...... Μια διαθεση που ουτε με φαρμακευτικη αγωγη δεν ειχα ......... Τωρα που γραφω ειμαι σχεδον 7 κιλα κατω , δεν ειναι πολλα ,Αλλα νοιωθω θεα πιστεψε με ........Ειχα χρονια να νοιωσω ετσι ...........Η αυτοπεποιθηση μου εχει εκτοξευθει στα υψη και τιποτα δεν με πτοει .... Την άλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με το γιατρο μου και θα κανω μια συζητηση αν "πρεπει" να κοψω τελειως τη αγωγη (δεν παιρνω λιθιο ........δεν το συμπαθησα ποτε μου , γιατι απαγορευει τον καφε)......... Αν μου πει οχι θα συνεχισω να παιρνω ελαφρα αγωγη , απο τη στιγμη που εχω διπολικη καταθλιψη αλλα ταυτοχρονα ομως θα το δουλευω............. Ολα αυτα στα γραφω οχι για να σου πω την ιστορια μου αλλα για να σου πω οτι οι πρωτες μερες ειναι ζορι......
Δυσκολες το κατανοω αλλα θελει πεισμα ........ Αν σου ελεγαν οτι εξαρταται η ζωη σου mariamaria72 δεν θα ξεκινουσες διατροφη ? Δεν χρειαζεται να σου πουν κατι τετοιο για να ξεκινησεις ...... Μια εβδομαδα ειναι το ζορι να προσαρμοστει ο οργανισμος στα νεα δεδομενα ........
Οπως ειπε η chocolate προσπαθησε να πινεις πολυ νερο , βοηθαει να μην πεινας και ταυτοχρονα βοηθα στην απωλεια βαρους................... Διατροφη ξερεις καλυτερα τι σου κανει καλο. ολοι μας οσοι εχουμε βαρος ξερουμε καλυτερα τι πρεπει να τρωμε ........ Πεισμα θελει mariamaria72 και υπομονη λιγες μερες .........Θα συμφωνησω με το Φιλιππα οτι πολυ κακος αφηνεις ολη μερα τον εαυτος σου νηστικο , ειναι φυσικο μετα να ξεσπας ......... Εγω ειχα ξεκινησει με ενα καλο πρωινο ..... Για πρωτη φορα δοκιμασα κουακερ (δεν ηταν τοσο ασχημο οσο φανταζομουν ) και με κρατουσε αρκετες ωρες ......... Προσπαθησε να τρως κατι υγειηνο και μικρο καθε 3 ωρες για να κανει καυσεις ο οργανισμος σου ......... Οταν χασεις τα δυο πρωτα κιλα ,ακομα και υγρα να ειναι θα φτιαξει η διαθεση σου ,πιστεψε με ....... Μην αφηνεις να σε παιρνει απο κατω ....... Η ζωη θελει αγωνα ..........
-
μαρακι μου και γω 20 κιλα παραπανω εχω....δεν νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο....ολα ειναι θεμα μυαλου....εσυ το χεις μεγαλωποιησει τοσο...απο οσο καταλαβαινω μολις δεις οτι χανεις λιγο τρομοκρατεισαι οτι "σπαει το τοιχος που σε προστατευε" και γυρνας πισω εκει που νιωθεις ασφαλεια...το χω περασει και γω το ξεπερασα αλλα δυστυχως επαναπαυτηκα και τα ξαναπηρα...
θελει υπομονη και να δεις τι σε βοηθαει...π.χ. αλλοι νιωθουν οτι πρεπει να ζυγιζονται καθε μερα για να εχουν τον ελεγχο οπως εγω...αλλοι χρειαζονται μια φορα τη βδομαδα γιατι αν δουν οτι καποια μερα πηραν τους χαλαει το ρυθμο...
εγω αυτο που θα σου λεγα ειναι να περιορισεις το βραδυνο φαγητο για αρχη και να δεις την διαφορα που θα χεις...
πας και σχολειο και δραστικες αλλαγες δεν ειναι καταλληλες για τον οργανισμο σου...
και μην ξεχνας σε οποιον αρεσουμε...εχω ακουσει και γω τα χιλια μυρια...αλλα μαθε να χειριζεσαι αυτο που λενε "οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο"
οτι χρειαστεις να ξερεις οτι εμεις ειμαστε εδω να σε στηριξουμε....
-
Έλα ρε παιδιά δεν το πιστεύω, στα 70 κιλά και έχετε ακούσει τα χίλια μύρια; Ποιός π... ή π... τα λέει; Έλεος δηλαδή μην τρελαθούμε τελείως! Δηλαδή εγώ ειμαι τυχερή που δεν ακούω στα 93 κιλά;;;
-
Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση....θα ξεκινήσω από την Τρίτη μία πρωτεινική δίαιτα και δεν θα το βάλω κάτω.Οι υδατάνθρακες μπλοκάρουν εντελώς το μεταβολισμό μου.
-
Pennou μου δεν είμαι μαθήτρια....μια ταλαιπωρημένη 38άρα είμαι:)