αχ βαχ βρε παιδια, περασα και γω ασχημες καταστασεις , επιασα πατο που λεμε αλλα, το παλεψα .. οπως πρεπει να κανουμε ολοι
:love: :love: :love:
Printable View
αχ βαχ βρε παιδια, περασα και γω ασχημες καταστασεις , επιασα πατο που λεμε αλλα, το παλεψα .. οπως πρεπει να κανουμε ολοι
:love: :love: :love:
αυτο με τους λοφους και τις πεδιαδες πολυ μου αρεσε mitsokolo!
πολλες φορες πνιγνομαστε σεμια κουταλια νερο...
οταν πρωτομαθα ποδηλατο φοβομουν μη παει κ δε με βασταει αποπισω ο πατερας μου...συνειδητοποιησα μετα απο λιγο οτι εκανα...μονη...και τοτε επεσα.
ομως ηξερα να κανω ποδηλατο...αλλα επεσα μολις ενιωσα ανασφαλεια, τρομο, ξαφνιασμα, σοκ.
ας νιωσουμε κ τις δυναμεις μας, εχουμε τοσο περισσοτερες απο οσες νομιζουμε...αλλα δεν αφηνομαστε...
ακριβως κακο κοριτσι! πολυ καλο παραδειγμα με το ποδηλατο!!!!!!!!!!!
πιστευω ο ανθρωπος εχει απιστευτες ικανοτητες!!!
ας τις ξυπνησουμε γαμωτο! ριχτε 2-3 χαστουκια στον εαυτο σας! ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε
ασε δε πιανει με τα χαστουκια δυστηχως (νοητικα χαστουκια), επισης κ οι αναλααμπες συνηθως ειναι προσκαιρες,
δηλαδη ακομα κ να ξυπναμε θελει συνεπεια κ να πατουν τα ποδια στο εδαφος ωστε να μεινουμε γειωμενοι...
πολυ ευκολα παιρνουν τα μυαλαα αερα κ δοκιμαζουμε την επομενη θαυματουργη διαιτα/χαπι/μεθοδο κτλ...
ενω τα πραγματα ρε γμτ ειναι τοσο απλα...μα τοσο απλα...:grind:
απολοποιηστε! πολυ μαγικη λεξη!
παντως το πιγκουινακι σου ειναι στο τσακ για βουτια στην πιο κατω δεκαδα! παμε γεραααα!
αχ αργει για τη θαλασσα...εντωμεταξυ τα εκανα και...θαλασσα :bigsmile: αλλα who cares, καλυτερα λιγες στιγμες παραπανω παχυα παρα μια ζωη παχυα επειδη τα παρατησα...
μπραβο badgirl! ετσι!
κατι αλλο που βοηθαει πολυ στο να αποφευγουμε τις παρασπονδιες ειναι το να τις ενταξουμε στο προγραμμα!
οκ! πεθυμησα γλυκο, παγωτο, πιτσα! ας δωσουμε λιγο χωρο στην διατροφη μας και γι αυτα. ενα γευμα την εβδομαδα ή ενα free απογευματινο με ισορροπημενη την υπολοιπη μερα, οχι μονο δεν θα βλαψει την διαιτα μας αλλα θα βοηθησει στην επιτευξη του στοχου απο την στιγμη που δεν θα τα ισοπεδωσουν ολα μετα οι τυψεις.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by badgirl11
καλυτερα λιγες στιγμες παραπανω παχυα παρα μια ζωη παχυα επειδη τα παρατησα...
έγραψες..............
Πολυ σωστο!Quote:
Originally posted by alalumaki
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by badgirl11
καλυτερα λιγες στιγμες παραπανω παχυα παρα μια ζωη παχυα επειδη τα παρατησα...
έγραψες..............
Ναι ναι, για πείτε μας όσοι τελειώσατε (π.χ. ΛΟΡΑ) το μυστικό!!! Έψαχνα να βρω ένα παλιό θέμα(το οποίο προφανώς δε βρίσκω $%^(@!@((&^%$@#) και πέτυχα αυτό και μου φάνηκε αστείο αλλά και με γέμισε αισιοδοξία!
6 μήνες πριν λοιπόν η ΛΟΡΑ ζητούσε συμβουλές και στήριξη και τώρα είναι ήδη στο στόχο και στηρίζει όλους εμάς και μόνο με τη παρουσία της! Τι θα μπορούσε να μας δώσει περισσότερο κουράγιο; Τη θυμάμαι τη ΛΟΡΑ σε κάποια φάση να μη βρίσκει άκρη, όπως τη βρήκε τη λύση η ΛΟΡΑ ετσι μπορούμε και όλοι μας!
VAMOS ΛΕΜΕ!!!
VAMOS !!!! μια κουβέντα είναι... όσο εύκολο φαίνεται μερικές φορές, τόσο δύσκολο είναι... ή θέλουμε να είναι, ή μας βολεύει να είναι, ή δεν ξέρω τι άλλο πια ....
Ναι Λόρα πες μας λοιπόν, γιατί ξεκινήσαμε στα ίδια κιλά και την ίδια εποχή την προσπάθεια, αλλά εγώ είμαι ακόμα στα ίδια κιλά... και εσύ έφτασες στα ονειρεμένα μου κιλά.... σου έχω ξαναπεί ότι σε ζηλεύω τρελά με τρέλα, πάντα καλοπροαίρετα... ΑΠΟΛΟΓΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!
Και μη μας πεις πάλι για τη DUKAN γιατί νομίζω ότι με τέτοια θέληση όποια δίαιτα κι αν έκανες θα έχανες...
Κάποιο άλλο είναι το κίνητρο ή το μυστικό..... ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!!
Φιλιππάρα... και εσύ απολογήσου γιατί μπορεί να μην έφτασες ακόμα στον στόχο, αλλά η απώλεια σου είναι πέρα από εντυπωσιακή....
Μπας και παραδειγματιστούμε εμείς οι κοινοί θνητή... μερικές φορές νομίζω ότι δεν θα ξαναδώ στον εαυτό μου το 6 μπροστά ... και θλίβομαι !!
...
αχ filippara(-ra) τι καλο που το ξεθαψες το θεματακι! κι εγω το ειχα ξεχασει! ανατρεχοντας λοιπον σε αυτους τους οχι 6 αλλα 9 κοντα μηνες σκεφτομαι τι ηταν αυτο που με οδηγησε επιτελους αυτην την φορα στο στοχο? που την βρηκα τελικα αυτην την δυναμη?
κατ'αρχην πιστευω οτι φταιει που επιτελους βρηκα μια διατροφη που μου ταιριαζει! εναν τροπο διατροφης που δεν ειχε συγκεκριμενα προσχεδιασμενα πιατα και μενου αλλα ηταν κατι παραπανω απο ευελικτη και μου επετρεπε ανα πασα στιγμη να φαω κατι παρα πολυ κοντα σε αυτο που ηθελε το στομαχι μου αλλα και ολες οι αισθησεις... ποτε δεν ειχα την υπομονη στο να προγραμματιζω τι θα φαω να κατσω να ζυγιζω να μετραω ειτε θερμιδες ειτε λιπαρα ειτε υδατανθρακες. και δεν καμαρωνω γι αυτο. οσοι απο σας μπορειται να το κανετε και να πειθαρχειτε πραγματικα σας βγαζω το καπελο... εγω ευτυχως βρηκα λυση σε αυτο με την διαιτα dukan. σε καμια περιπτωση δεν σας παραπεμπω εκει απλα μιλαω για τον εαυτο μου... ψαχνοντας το γενικα στο διαδυκτιο βρηκα πολλες πολλες συνταγες για σνακ αλμυρα ή γλυκα (αφου αυτο ηταν παντα το αδυνατο σημειο μου) κι ετσι παντα υπηρχαν διαθεσιμες λιχουδιες που ετρωγα χωρις τυψεις και απολαμβανα...
δευτερος παραγοντας επιτυχιας ηταν οτι βρηκα ολους εσας, ανθρωπους που με καταλαβαιναν και με ενιωθαν που μπορουσα να βρω ανα πασα στιγμη ενιωθα αδυναμια και σχεδον παντα με εκαναν με μοναδικο τροπο να ξεχναω τις λιγουρες μου , και ακομα οταν υπεκυπτα εβρισκα μια παρηγορη κουβεντα που μου εδειχνε τοντροπο να συγχωρω την αδυναμια μου να μην με παιρνει απο κατω και να συνεχιζω... σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου που υπαρχετε!!!
και παμε τωρα στις δυσκολες ωρες-μερες-μηνες που περασα οταν ειδα την ζυγαρια να πεισμωνει... εκεινο το ατελειωτο 2μηνο που επαιζα στο ιδιο 2κιλο πανω κατω... πραγματικα κι εγω απορω πως αντεξα... πως δεν τα παρατησα... το παλεψα με αλλαγες στην διατροφη με εκπτωσεις στην ποιοτητα αλλα ποτέ στην ποσοτητα. πρασινα τσαγακια, λιγοτερο αλατι, περισσοτερη πρωτεινη και ασπραδια, αρπαζομουν απο καθε προταση που ειχα κι εκανα πειραματα... τελικα αυτο που καταλλαβα ηταν πως απλα το σωμα μου ζητουσε το χρονο του να συνηδητοποιησει τι αλλαγες ειχε υποστει και να μπορει να διαχειριστει τα νεα δεδομενα... οταν εχουμε να χασουμε αρκετα κιλα πρεπει να το εχουμε κι αυτο στην σκεψη μας. και αντι να απογοητευομαστε και να τα χαλαμε ολα να κατσουμε και να αναλογιστουμε αυτα που εχουμε ηδη καταφερει να δωσουμε συγχαρητηρια στον εαυτο μας και να κανουμε λιγακι υπομονη. φαση ειναι θα περασει!!!
υποτιθεται μπαινουμε σε μια διαδικασια για να κανουμε κατι καλο σε μας για μας. δεν εχει καμια σημασια ο χρονος που θα παρει. ο στοχος ειναι καπου εκει μπροστα. αρκει λοιπον να προχωραμε προς τα κει με τους ρυθμους που μπορουμε χωρις να βιαζουμε καταστασεις. χωρις αγχος απαισιοδοξια στεναχωρια. αυτος ο αγωνας ειναι αγωνας αντοχης κι οχι ταχυτητας. ειναι ενα ταξιδι που αφου αποφασισαμε οτι θα το κανουμε τοτε ας κοιταξουμε οσο μπορουμε και να το απολαυσουμε!!!
υγ...αλαλουμακι συγνωμη αλλα δεν θα μπορουσα να μην αναφερω την dukan... αν και ειδα το ποστ σου κατοπιν εορτης...
Κρατάω το τελευταίο ότι αυτός ο αγώνας είναι αντοχής και όχι ταχύτητας, γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό... Οσο για την dukan πλάκα έκανα, το ξέρω πόσο πολύ σου ταίριαξε και σε βοήθησε...Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
αυτος ο αγωνας ειναι αγωνας αντοχης κι οχι ταχυτητας. ειναι ενα ταξιδι που αφου αποφασισαμε οτι θα το κανουμε τοτε ας κοιταξουμε οσο μπορουμε και να το απολαυσουμε!!!
υγ...αλαλουμακι συγνωμη αλλα δεν θα μπορουσα να μην αναφερω την dukan... αν και ειδα το ποστ σου κατοπιν εορτης...
Δεκτή και ειλικρινής η "απολογία" σου !!!!! Πιστεύω ότι έκανες τεράστια υπομονή, γιατί εμένα η Ντουκάν μου φαίνεται δύσκολη και απαιτητική... εσένα όμως σου ταίριαξε....
Αντε να δούμε πως θα πάρουμε "μπρος" οι υπόλοιποι... θέλει μάλλον τρόπο και όχι κόπο....
Γεια σας....αν και δεν περίμενα ποτε ότι θα γράψω ποτε σε αυτό το topic του άρθρου να'μάι...!
Η περιγραφή μου σύντομη : ένα χρόνο μετά από την απόφαση μου να ξεκινήσω διατροφή και είμαι εδώ. πέρσυ το χειμώνα ζύγιζα 87-89kg σήμερα ζυγίζω 64kg...με ύψος 1.69!
Λοιπόν για να μην καθυστερώ σε αυτά που θέλω να πω...δεν ξέρω αν με βοηθησε η επιμονη η θέληση η διατροφή η το γυμναστήριο αλλα πέτυχα!
Παρόλα αυτά τώρα "απολαμβανοντας" το αποτέλεσμα θα έλεγα πως αυτό που ίσως με βοηθησε ήταν η προσήλωση στον στόχο μου.Πιστεύω πως όλοι μπορείτε να φτάσετε στον στόχο σας, άλλοι με εξαντλητικές δίαιτες και γυμναστήριο και άλλοι απλά με αλλαγή κακών συνηθειών στο πρόγραμμα διατροφής μας και με συνδυασμό ελαχιστης άσκησης ....το θέμα είναι να το τηρείς συστηματικά.Για μένα σημαντικό ρολο έπαιξε ο αθλητισμός...έψαξα άπειρα site,άρθρα με διατροφές και δίαιτες και προγράμματα γυμναστικής αλλα πιστεύω πως ο κλάδος του bodybuilding και του fitness με βοηθησε ως εδώ.Η σωστές συμβουλές διατροφής με τεκμήρια και όχι αερολογίες η κατανόηση του ανθρωπινου σώματος και η σωστή και όχι κοπιαστική γυμναστική με έφτασαν εδώ διότι αν δεν καταπονείς τον εαυτό σου και τον σέβεσαι σε σέβεται και αυτός k ο αγώνας είναι ανεκτός στην διάρκεια του χρόνου...Πραγματικά μακάρι σε ένα κείμενο να μπορούσα να σας πω τόσα πράγματα όσα όλα αυτά που έμαθα...παιδιά αγαπήστε τον εαυτό σας δώστε του αυτό που του αξίζει και θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο.Το κλειδί είναι να αγαπήσετε αυτό που κάνετε χωρίς να το βαριέστε ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επιπλέον αν είχατε φτάσει ήδη στον στόχο σας και απολαμβάνατε τις προσπάθειες σας....πίστεψε με θα κατηγορούσατε τον εαυτό σας και θα μετανιώνατε που δεν ξεκινήσατε νωρίτερα και χάσατε τόσο χρόνο στην αναμονή.
Ποτε δεν είναι αργά, ποτε δεν υπάρχει δεν μπορώ, ποτε δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα όλα στην ζωή θέλουν σωστή προσέγγιση και ανάλογη αντιμετώπιση αλλα αυτό που μας κάνει να τα αντιμετωπίζουμε όλα με δύναμη είναι μια απλή λέξη ΚΙΝΗΤΡΟ για την επίτευξη του στόχου αποκτήστε το και έχετε το καλύτερο όπλο σε όλους τους τομείς της ζωής σας.Και η απώλεια κιλών πίστεψτε με είναι το πιο μικρό όφελος σε όλα αυτά που αναφέρω....!Απλά φανταστείτε το.