ερμμ.. ειλικρινα δεν ξερω ακριβως τι και πως. Ξερω πως τα πηρα παντως!Quote:
Originally posted by Alma libre
MerryMaker_Misery ειλικρινα πες μου πως καταφερες και εχασες τοσα κιλα και χωρις να κολησεις ................ Εγω ξαφνικα το βλεπω βουνο, με εχει πιασει απελπισια οτι θελω χρονια να τα χασω .............:puzzled::puzzled::puzzled::puzzled:
Στις φασης καθοδου, ξερω οτι σκεφτομαι "πειναω σιγουρα; εχω καουρες πεινας;" και προσπαθω ο,τι φαω να το τρωω σε 40 λεπτα και ανω, οχι σε 5 λεπτα να εχω αδειασει το πιατο. Δεν απασχολουμαι με τιποτα αλλο οταν τρωω, (δεν καθομαι στον υπολογιστη, δεν βλεπω τηλεοραση) και συγκετρωνομαι να προσπαθω να καταλαβω τι εχει η καθε μπουκια. Να γευτω τα μπαχαρικα και ολα τα υλικα και να τα αναγνωρισω (κυριως για να μπορεσω να το φτιαξω και μονη μου αν τρωω εξω η κατι απ'εξω, η αν το εχω φτιαξει εγω να προσπαθησω να δω αν βρισκω τι εβαλα) οποτε μασαω αρκετη ωρα πριν καταπιω, που πιστευω οτι η κινηση του σαγονιου και μονο και η γευση στο στομα μου, ειναι το ημιση του κορεσμου μου.
Στις ανοδικες μου φασεις, ετρωγα ο,τι να'ναι, γρηγορα, χωρις να με ενδιαφερει τι ηταν, αρκει να ετρωγα, ειτε ηταν ωραιο, ειτε οχι, ειτε πεινουσα, ειτε οχι. Αρκει να ετρωγα.