Ουτε εγω τι συμπτωση...και μη μιλησουμε για πονο...σκεψου να βλεπεις φανταστικους ανθρωπους παντως τι πονος πρεπει να υπαρχει...οσο για το αν βλαπτουν αλλους ανθρωπους σκεψου οσους σχιζοφρενεις σε διαβασουν.
Ουτε εγω τι συμπτωση...και μη μιλησουμε για πονο...σκεψου να βλεπεις φανταστικους ανθρωπους παντως τι πονος πρεπει να υπαρχει...οσο για το αν βλαπτουν αλλους ανθρωπους σκεψου οσους σχιζοφρενεις σε διαβασουν.
dead den me niazei ti einai ego pados ksero oti oi kriseis panikou pou eixa den exoun kamia sxesh me sxizofrenia kai oute prokite na exoun.lete malakies.
kai perno adikata8liptika ta opia me kana na mhn ksanaexo kriseis.
Ζησε και συ στον κοσμο σου λοιπον...αν νομιζεις οτι δεν ζεις στον δικο σου γυαλινο κοσμο...και ασε τους σχιζοφρενεις να ζουν στον κοσμο τους...που τους κανει κατι το επικινδυνο για σενα.
Quote:
Originally posted by maria...
thn bourtsa
παρακαλω ενα κιλο πιπερι στη κυρια, για την βουρτσα και τα γκριγκλις.
:P
Σε ολους γυαλινος ειναι...και ναι συμφωνω ως προς τις διαγνωσεις...μονο που λεω οτι και σχιζοφρενης να ηταν δεν θα ειχε σημασια.
keep esy pou exeis authn thn as8enia pes tou oti den exei kamia sxesh to ena me to alo tou anegefalou.kai se mena o kosmso mai xara einai.de me ksereis na em krisneis..ola ta exo tpt den mou lipse pote klp.den eimoun pote dustixhsmenh .eixa kai go tis mayres m se logika plesia alla kai poles xares exo niosei k nio8o synexia.
Οχι γιατι η Dead_Can_Dance ενδιαφερεται για το συγκεκριμενο ατομο...ελπιζω για τους σωστους λογους...αλλα δεν εχει σημασια το τι ειναι ο καθενας αλλα το τι δινει σωστα?
Ειναι ευγενικος...καλοπροαιρετος. ..ε τι περιμενετε απο εναν ΑΝΘΡΩΠΟ.
ελεος.. σου λεω κοπελια ξερω πως πασχει απο ψυχωσικη διαταραχη.. τις νευρωσεις τις περασε στα 22 του κ τισ αγχωδες διαταραχες..
και τα αλλα ξεκινησαν 24.. κ η αποροια μου ηταν αν τα 8ετικα συμπτωματα μενουν λιγο πολυ για παντα
και μην βριζεις 8α στειλω κ εγω ενα κιλο πιπερι γιατι..
Quote:
Originally posted by dead_can_dance
ενα κιλο πιπερι γιατι..
δυο τα κιλα,
καλα παμε να δουμε που θα κλεισουμε ταμειο.
Quote:
telika den eisai malakas nomiza eisai adras lol
τι μας λες,
αν ειναι αντρας ειναι μαλακας ενω αμα ειναι γυναικα ολα καλα και αγια???
Ασχετο με το θεμα αλλα να δω ποτε θα κοπουν τα στερεοτυπα σε αυτη την κοινωνια.
Οσο για το θεμα που τσακωνεστε, κοψτε λιγο γιατι θα δαγκωσετε την ουρα σας.
α μπα?Quote:
esy krino eisai gnostos malakas mhn milas.prota8liths sthn malakia eisai.
γιατι δηλαδη οι μαλακες δεν εχουν λογο υπαρξης και φωνης??
ενισταμαι δια το ατοπο της απαγορευσης!
:cool:
axxxxxxxxaxxaaxaxax μην δεις καυγα εσυ αμεσως να χωθεις.ιαινα
Quote:
ιαινα
μαστα,
να μαζευω τα καλουδια μου.....
1. μαλακας
2. υαινα
3. .......
μεχρι τωρα εισαι καταπληκτικη.