Ρε μπας και είναι πρωταπριλιατικο αυτο?:rolleyes:
Printable View
καλό μηνα κορίτσι!!!! είμαι σιγουρη πως ολοι το καταλάβανε Ασημένια :) εγω πάντως διαβάζοντάς το ψιλοτσίμπισα!!! χαχαχαχαχα τι ψάρι είμαι... !!!Quote:
Originally posted by Ασημένια
Αντε κ του χρόνου!:smirk:
:crazy::o
οχι ρε γαμωτο μου το χαλασατε
ειχα ψοφησει στο γελιο με τις απαντησεις....
πρωταπριλιατικο ηταν?
φ τ ο υ
εγω ψαρωσα κανονικοτατα
ναι όντως τα αγόρια έχουν τρελό χιουμορ!!!! καθαρό χιουμορ εντελώς χαλαρό κ αθώο... οχι σαν εμας τις σκροφες!!! χαχαχαχα
ΕΣΥ καλά να πάθεις γτ έχεις ψαρώσει όλο το φορουμ και έχει εξαφανίσει όλη την κανελα απτην αγοραQuote:
Originally posted by click
:crazy::o
οχι ρε γαμωτο μου το χαλασατε
ειχα ψοφησει στο γελιο με τις απαντησεις....
πρωταπριλιατικο ηταν?
φ τ ο υ
εγω ψαρωσα κανονικοτατα
κανελλα ιζ μαην!!!!!!!!!!!!!!:punk:
χαχαχαχα.... σ@#τα με κανέλλα θα τρώμε αμα πτωχευσει η χωρα!!!. χαχαχα εκεί να δείτε κορμιά!!! Ρουσλάνες στο πιο κοντό κ πιο μελαχρινο....
τέλειοοοο....το πίστεψα άνετα...ότι έχει γραφτεί σαν έγγυρο....με τοοοσα που γράφονται για να πουλήσουν....:shocked2:
Ρια πολύ καλή ιδέα:thumbup::thumbup::thumbup: ....
θεε μου διπλά γελασμένη σήμερα τι θα γίνει!!!?:shocked2::shocked2::shocked2:
Γίνεται πιο μελαχρινό και πιο κοντό;Quote:
Originally posted by ria
Ρουσλάνες στο πιο κοντό κ πιο μελαχρινο....
xaxaxaxaxa filippara την ειχα ξεχάσει αυτή!!! αρα οκ ρουσλανες θα γίνουμε !!!!! (δεν ειν κακό, καθόλου κακό χαχαχα....)
re paidia.την πεμπτη στη σχολη το εφερε μια κοπελα κ το δειξε σε μια καθηγθτρια που μας κανει νοσηλευτικη η οποια τι πηρε σπιτι της να το ψαξει γιατι ειχε κουφαθει.ολη τη βδομαδα το ελεγε η κοπελια κ μεις την κοροιδευαμε.αρα γραφτηκε πριν την πρωταπριλια.δεμ ξερω θα μας πει τη δευτερα στο μαθημα..αλλα οπως κ να χει δεν σημαινει οτι κ ολες οι ερευνες στεκουν.τελοσπαντων λιγοι ειναι οι ανθρωποι πυο ειναι παχυς επειδη εχουν καποιο προβλημα.εμεις οι υπολοιποι τσουκου τσουκου τη χτισαμε την κορμαρα με τοσα χρονια υπερβολης.οποιος δεν τρωει δεν παχαινει..http://www.eatingdisorders.gr/forum/...es/thumbup.gif
τι εννοεις? αυτο που εβαλα εγώ εδώ? καλε αυτο πρωταπριλιατικο ήταν!!! ελεος!!!
:bouncy: δεν υπαρχεις!