kala katse n ksekinisw n xanw k egw gt imoun 110 k exasa alla kollisa twra k meta n deis ti panigiria tha kanw.... san 3xrono paidaki :)
Printable View
kala katse n ksekinisw n xanw k egw gt imoun 110 k exasa alla kollisa twra k meta n deis ti panigiria tha kanw.... san 3xrono paidaki :)
αχ αχ πως σε καταλαβαινω....καθε μερα λεω του αντρα μου ε??πως με βλεπεις?ε?? και εκεινος ο καημενος αφου με βλεπει καθε μερα δεν καταλαβαινει διαφορα μονο αν βαλω κανα ρουχο στενουλικο το παιρνει ειδηση χαχαχαχαχα αστα...υπομονη και αγωνας....
xaxaxa emena to agori m einai strato k einai pragmatiki eykairia n ftasw ton stoxo m gt otan einai edw me ksemyalizei k trwme ap eksw k atsales wres...k enw kanonika eimai poly aystiri se programma otan einai edw ta kanw ola xaliaa
ωχ καταλαβα....ειναι δυσκολο γ...το...και εγω το παθαινω οταν βγαινουμε εξω που θα φαω μονο κρεας σαλατα και τζατζικι.δεν μπορω ουτε πατατα ουτε πιτα να φαω...και με τα πιτσιρικια στο σπιτι που παιρνουνε βλακειουλες παω απο πανω και τους μυριζω το κρουασαν και την μερεντα....αστα αστα....αν με εβλεπες πως κανω,,,χαχαχαχα
εγω ευτυχως για μενα δηλαδη ειμαι πολυ εγκρατης.....αλλα με παει π.χ ιταλικο γ επετειο....τι ν κανω?????
ιταλικο......πω πω....το καλυτερο μου.....αα εχω πει μια φορα μολις κοντευω στο στοχο μου μια μερα να παω σε ιταλικο να το ξεκοκκαλισω...χαχαχαχαχα
αν θες παρεα κ φυσικα αν εχω πλησιασει τα 60-65 ερχομαι....
εννοειται....χαχαχαχα θα το κανονισουμε βρε....χαχαχαχαχα
:P
να σε ρωτησω κατι??? κ οταν θες γλυκο τι κανεις????
λοιπον τρωω σοκολατα sweet and ballance..ολη η σοκολοτα εχει 4 υδατανθρακες σε αντιθεση με τις κανονικες που εχουν 40 και 50...αλλη φορα τρωω γιαουρτι με κακαο και ζαχαρινη..κατι αλλο που μ αρεσει ειναι κρεμα γαλακτος οχι πολυ τρεις κουταλιες της σουπας βαζω ,με κακαο και ζαχαρινη...κανα δυο-τρεις φορες εχω παρει και σοκολατα και μπαρα ατκινς αλλα ειναι ακριβες και δεν συμφερουν (τουλαχιστον για μενα..)
mmmm poly kales o idees sou... :) coca cola zero kanei????
ξεχασα να σου πω..ναι κανει..ενα κουτακι τη μερα αναψυκτικα χωρις ζαχαρη μπορεις...εγω ενα κουτακι καθε μερα το πινω....με ανακουφιζει...και δεν ειναι δικες μου ιδεες..ας ειναι καλα ο ατκινς και οι συνοδοιποροι...χαχαχαχαχα
χαχαχαχα ευτυχως γιατι ειναι το μοναδικο το οποιο δεν μπορω ν απαρνηθω,και κατι τελαυταιο γιατι σε εχω πρηξει..... λιπτον λινεα κανει?????
αχ πρεπει να δεις τα συστατικα..αν εχει ζαχαρη οχι δεν κανει να πιεις..αν δεν εχει ζαχαρη δες ποσους υδατανθρακες αναφερει...αν σε παιρνουν οι υδατανθρακες οκ....