Η ατκινς "επιτρεπει" σουκραλοζη και οχι ασπαρταμη γιαυτο το γραψα.Quote:
Originally posted by migg
εγω βαζω ζαχαρινη γενικα παιδια...δεν κοιταω μαρκα...το βιβλιο το βρηκα στο intersport...
Printable View
Η ατκινς "επιτρεπει" σουκραλοζη και οχι ασπαρταμη γιαυτο το γραψα.Quote:
Originally posted by migg
εγω βαζω ζαχαρινη γενικα παιδια...δεν κοιταω μαρκα...το βιβλιο το βρηκα στο intersport...
ουτε καν....τα παιδια αναρτιζουν κανονικα μεσα?το πληκτρολογω και μου γραφει
notice...this domain name expired on 4-4-2011 and is pending renewal or deletion
οχι δεν το ανοιγει με κανενα τροπο....υπολογιστες τοσα χρονια σπουδαζω συγκεκριμενα εφαρμοσμενα μαθηματικα και μ βγαζει παντα αυτο που λεει η migg
Κανονικοτατα.Εχει και σημερινες αναρτησεις.
Αν ειναι δυνατον!!
Τι να πω βρε παιδια.Εγω καθε μερα μπαινω και δεν εχω προβλημα.Συγκεκριμενα ειμαι ηδη συνδεδεμενη τωρα.Μου κανει εντπωση παντως.
κι εμενα να δεις.....μηπως η βαση του για μελη εκλεισε???
Πληκτρολογησα στο google lowcarblife και το πρωτο που μου βγαζει ειναι οντως αυτο και απο κατω το μνμ που εγραψε η migg.Οταν κανω κλικ μου το ανοιγει ομως.Για δοκιμαστε και αυτο.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Το φορουμ λειτουργει κανονικα και αναρτουν κανονικα νεες ερωτησεις.
κατσε...τι σ βγαζει σαν αρχικη????
Πρηκτρολογησα στο google lowcarblife και πατησα αναζητηση.H πρωτη σελιδα που μου βγαλε απο την αναζητηση ειναι το www.lowcarblife.org και απο κατω γραφει NOTICE: This domain name expired on 04/03/2011 and is pending renewal or deletion. This web page is parked FREE, courtesy of GoDaddy.com. lowcarblife.org ...
www.lowcarblife.org/ - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες.
Το κανω κλικ ομως και μου ανοιγει κανονικα.
ε μα...........δεν το ανοιγει....θα το σπασω το λαπτοπ μαλλον.....παω στην σχολη μ. θα μεινω on line.... ελπιζω ν βρω λυση κ σ αυτο...
να σε ρωτησω κατι εσυ που μπαινεις και ξερεισ...κανεις κ εσυ την ατκινς???? ποσο ησουν?εχασεσ??? αν ναι ποσα....πεσ μ γ σενα..... κ επισης τυρι φετα επιτρεπεται?????
Μακαρι να σου ανοιξει γιατι ειναι πολυ κατατοπιστικο.Η sofia68 ειναι εκει.
Ναι κανω και γω Ατκινς.Ημουν 110,5 και σημερα που ζυγιστικα ειμαι 99,2.Ειναι η μοναδικη διατροφη που καταφερα να χασω τοσα κιλα και να μην θελω με τπτ να την "σπασω".
Ναι επιτρεπεται η φετα.Τυρια μεχρι 112γρ τη μερα,επισης καλυτερα να περνεις τυποποιημενα που αναγραφουν του υδατανθρακες.Επισης μπορεις να τρως σαν σνακ λιγο ανθοτυρο με λιγη ζαχαρινη κανελα.Ειναι τελειο για τις λιγουρες και τις "υπογλυκαιμιες" ;)
χαχαχαχα ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα ερθουν κ αυτεσ στις επομενεσ μερες.... ποσο καιρο κανεισ???? στην 1η φαση εισαι σωστα???? συγνωμη γ τυχον ορθογραφικα κτλ αλλα εχω συνηθεισει greeklish απ την σχολη μ και κολλαω καποιες φορες
Ναι στην πρωτη φαση ακομη.Κανω απο τον Ιανουαριο.Για Ατκινς χανω αργα (γιατι στην αρχη το πρωτο μηνα ειχα πολλα υπερφαγικα) αλλα για τον οργανισμο μου χανω μια χαρα.Με διαιτολογο εχασα 10κιλα σε 1χρονο ενω τωρα 11 κιλα σε 3μηνες.Ειναι αναλογα τον οργανισμο και το ποσα κιλα ειναι καποιος.Ακουσα για ατομα που χασαν σε ενα μηνα 10κιλα.Παιζει πολυ ρολο να την τηρουμε 100% και να κανουμε λιγο γυμναστικη(εγω αυτο το μηνα αρχισα να κανω διαδρομο).
Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα αποτελεσματα.Εχω χασει πολυ κοιλια,στομαχι και περιφερεια.
Α, μην ξεχνα να μετρας και ποντους.
αχ μπραβο sourkouna...καλο το ανθοτυρο....:-))