καλα λεμε τωρα!!αν δε φαμε και το Πασχα ποτε θα φαμε?????????εχει να γινει το σωσε:smilegrin:Quote:
Originally posted by filipparas
Ε δίκιο έχετε, μια μέρα είναι και ας την απολαύσουμε!
Printable View
καλα λεμε τωρα!!αν δε φαμε και το Πασχα ποτε θα φαμε?????????εχει να γινει το σωσε:smilegrin:Quote:
Originally posted by filipparas
Ε δίκιο έχετε, μια μέρα είναι και ας την απολαύσουμε!
Ε ρε θα γινει χαμος λεμεεεεε..
Δυστυχως δεν προβλεπεται να φαω σουβλιστο αρνι αλλα φουρνου+ολα τα υπολοιπα!
και ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ.
Νομίζω οτι θα πώ στον εαυτό μου, σήμερα έχεις 1 (ένα το τονίζω) ελεύθερο γεύμα, φάε λοιπόν οτι θέλεις, αλλά
μετά ΣΤΟΠ.
Αν τον αφήσω ελεύθερο το διήμερο μπορεί να βάλω και 3 κιλά, μόνο από τα γλυκά, κουλούρια, τσουρέκια και όλα τα συναφή, ευκαιρία ψάχνω άλλωστε :crazy:
κόβω ταχύτητα λοιπόν, μήπως και το σώσω κάπως.....
Quote:
Originally posted by chocolate
Καλά από τώρα το συζητάτε; Ρε παιδιά λυπηθείτε με! είπα να μην μπω να διαβάσω αλλά δεν άντεξα!
λοιπόν για μένα σίγουρα τραγανή πετσούλα και κοντοσούφλι και τζατζίκι και σουφλέ και τυρόπιτα!! σίγουρα θα πάρω 2 κιλά με αυτά άρα προβλέπω την δευτέρα να είμαι 56 με 57 κιλά άρα άστα να πάνε...
με σκοτωσεεεεεες!!! ανυπομονω να σου πω τη αληθεια να φαω κοντοσουβλι, το τρωω μονο πασχα γιατι για καποιο λογο, μονο τοτε μου φαινεται ωραιο.
κοντοσούβλι έγραψα? α καλά.. κοκορέτσι έπρεπε να γράψω αλλά από την πείνα δεν έβλεπα τι έγραφα. Μακάρι να φάμε τον άμπακο και να μην πάρουμε γραμμάριο!:fake sniffle:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup: το καλο ειναι, οτι 7000 θερμιδες = 1 κιλο, οποτε αν το σκεφτουμε, θα χρειαστει να φαμε σκετο λιπος ολη μερα για να παρουμε κιλα που θα μας κανει να φρικαρουμε ^_^Quote:
κοντοσούβλι έγραψα? α καλά.. κοκορέτσι έπρεπε να γράψω αλλά από την πείνα δεν έβλεπα τι έγραφα. Μακάρι να φάμε τον άμπακο και να μην πάρουμε γραμμάριο!:fake sniffle:
Ε λίπος δεν είναι αυτά; Εγώ το έχω φτιάξει ήδη το πιάτο μου!
Τραγανή πέτσα αρκετή! Το κρέας δεν με τρελαίνει.
4 κουταλιές τζατζίκι και 3 φέτες ψωμί.
3 μερίδες κοκορέτσι.
1 κομμάτι τυρόπιτα
2 κομμάτια σουφλέ
Πόσες θερμίδες να είναι αυτά τώρα..
Περίπου 3200 θερμίδες χωρίς το αρνί.. άντε να δούμε.Quote:
Ε λίπος δεν είναι αυτά; Εγώ το έχω φτιάξει ήδη το πιάτο μου!
Τραγανή πέτσα αρκετή! Το κρέας δεν με τρελαίνει.
4 κουταλιές τζατζίκι και 3 φέτες ψωμί.
3 μερίδες κοκορέτσι.
1 κομμάτι τυρόπιτα
2 κομμάτια σουφλέ
Πόσες θερμίδες να είναι αυτά τώρα..
chocolate, θα τα φας όλα αυτα?
δε σου φαίνεται απο τα κιλά σου:rolleyes:
η πέτσα είναι θάνατος, σκέτο λίπος...
εγω έχω ματιασει μερες τωρα τη μαλαχρινή στο ψυγείο...(αχ...)
τζατζικι, πω τι ειπες τωρα.
με ψημενο ψωμι και ριγανιτσα
Τελικά δε θα έχει στη σούβλα.. και σουφλέ. Γαμώτο. παϊδάκια θα έχουμε.
αναθεώρηση..
3-4 παϊδάκια
τζατζίκι
2 κομμάτια τυρόπιτα
ψωμί
κοκορέτσι
ίσως κάνα λουκάνικο
Υπομονή μέχρι την Κυριακή
Εγω παλι, ανυπομονω για το κοτοπουλο σχαρας που θα'χουμε, κοτα απο το κοτετσι της μανας μου, και το κοντοσουβλι/κοκορετσι. ΑΧ! αντε.. μια μερα εμεινε!
αχ και εμεις θα κανουμε κοτα!:)
ευτυχως που θα υπαρχει και αυτο το υγειηνό...
Πολιτικη, Φουκοσιμα, ανεργια, λιγδιασμενα ποτηρια, η σαλατα ανεπαφη, διακριτικα ρεψιματα, καπνος, σταχτες στα αποφαγια, το ιδιο σκηνικο παντα. Βαριεμαι!
εγω τελικά εφαγα κοτόπουλο, πάλι καλά.. έβλεπα το αρνι κ μου έρχονταν εμετος πραγματικά, κ ποναει πολύ απο χθες κ η κοιλιά μου κ δεν ειχα όρεξη για φαγητό..
fae_prits δε σου'πε κανείς πως αδυνάτισες ?
μα καλά κανείς δεν εφαγε σαλατα..! ντροπη..