Keep και εγώ σε ευχαριστώ...
Printable View
Keep και εγώ σε ευχαριστώ...
κeep οταν πρωτομπηκα στο σαιτ μπορει να τσατιστηκα-δε σε ηξερα κιολας-κ παλι συγνωμη -αλλα σχεδον κατευθειαν καταλαβα ποσο ξεχωριστος ανθρωπος εισαι.Οταν μπηκα 2η φορα κατευθειαν κοιταξα να δω αν εισαι μεσα γιατι μου αρεσε να σε διαβαζω.Καθε μερα που περναει το επιβεβαιωνεις ολο κ περισσοτερο ποσο ξεχωριστος κ σπουδαιος ανθρωπος εισαι.Εγω ευχαριστω που υπαρχεις κ μας κανεις την τιμη κ μοιραζεσαι τις σκεψεις σου.
Ευχαριστω ολους...ειμαι παλι καλα...δεν θα ελεγα οτι αυτη τη στιγμη εχω ψυχολογικα προβληματα...εκτος απο τα συνηθισμενα:P...αλλα εχω εντονα υπαρξιακα προβληματα....συνειδητοποιω ορισμενα πραγματα...και την μια ειμαι ετσι και την αλλη γιουβετσι....οπως με κατευθυνει το μυαλο...τεσπα το βραδακι θα βγω για καφε με εναν καλο φιλο και αυτο μετραει.
Σσς ζαλισα με τα υπαρξιακα μου που για πολλους ειναι πολυτελεια να τα εχουν...ντρεπομαι.
ααα keep αν και οχι τοσο ενεργο μελος εδω αλλα μη με κανεις να αλλαξω γνωμη..παντα σε εβλεπα δυναμικο και με μια αισιοδοξια....δεν 8ελω ηττοπα8ειες(εκτοσ αν κρατανε κανα 2 μερουλες.και εγω τα περναω αυτα)
keep walking ειναι πολυ σημαντικο...
Keep μπορεί κάποια παιδιά να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, αυτό όμως δεν τούς αφερει το δικαίωμα να συμμετέχουν ισάξια σε όλες τις συζητήσεις , να κάνουν όνειρα και να τα διεκδικήσουν. Συγνώμη που δεν αντιμετωπίζω τα παιδιά ως \'\'διαφορετικά \'\' μα αυτό δεν είναι το ζητούμε, να μην στιγματίζονται ως διαφορετικοί εξαιτίας κάποιας προσωρινής η και μόνιμης δυσλειτουργίας ; Το επίπεδο των συζητήσεων που έχουμε κάνει εδώ μέσα είναι εξαιρετικά υψηλό και χρισημο για ολουσ μας.Quote:
Originally posted by keep_walking
Σσς ζαλισα με τα υπαρξιακα μου[b] που για πολλους ειναι πολυτελεια να τα εχουν...ντρεπομαι[/b].
Γιατί εάν είναι έτσι όπως τα λες, τότε εγω πρέπει να ειμαι μεγάλος καραγκιόζης που καθωμε και γράφω βλακείες για σχέσεις και πρασινα άλογα οταν την ιδια στιγμή κάποιος απο δω μεσα αναρωτιέται εάν πρέπει να ζήσει η όχι ;
Αμα είναι έτσι παιδιά να μου το πείτε να σταματήσω τώρα αμέσως εεε.
Ηθελα απλά να βοηθήσω και να κάνουμε παρέα...
Keep ελπίζω να είσαι καλύτερα.
Μόνο ασήμαντος δεν είσαι keep. Κι οι κοινωνικές προκαταλήψεις ορισμένων θα υπάρχουν πάντα (αν διαισθάνθηκα καλά κάτι). Αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι σ\' αυτόν τον κόσμο που δεν έχουν τέτοιες αλυσίδες.
εμότικον_γλώσσα_έξω_και_ελπ ίζω_να_είσαι_καλίτεραQuote:
Originally posted by keep_walking
Ο κοσμος ειναι ωραιος...η μουσικη ειναι ωραια...(κάτι έγραφε εδώ και επειδή δεν θέλω ούτε να το βλέπω το έσβησα)...δεν θελω την παρανοια του κοσμου...θελω απλα πραγματα.
\"Σσς ζαλισα με τα υπαρξιακα μου που για πολλους ειναι πολυτελεια να τα εχουν...ντρεπομαι. \"
Να μην ντρέπεσαι Keep. Κι όμως τα υπαρξιακά είναι τόσο δύσκολα μερικές φορές που μπορεί να οδηγήσουν κάποιους σε άλλα προβλήματα, ίσως πιο χειροπιαστά για να κατευνάσουν το εσωτερικό άγχος που προέρχεται από αυτά... Γι\'αυτό καλύτερα να μην βιαζόμαστε να τα θάβουμε όπως όπως τρομαγμένοι...Ούτε να αισθανόμαστε ενοχές γι\'αυτά. Κατά την γνώμη μου πάντα έτσι; Γέμισε την ψυχή σου μέσα στο συναισθηματικό φορτίο που σου προκαλούν με μια σπίθα αισιοδοξίας...ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο...
Είσαι σημαντικός γιατί είσαι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου. Έχεις μέσα στο υλικό σου σώμα το θαύμα της ζωής...Και μόνο αυτό σε κάνει απίστευτα σημαντικό. Από εκεί και πέρα όλα - ή σχεδόν όλα - εναπόκεινται στο δικό σου χέρι...
Και ναι...έχεις δικαίωμα να σπάσεις, να λυγίσεις, να το εκφράσεις...πάντα για μένα αυτό ήταν ένας φόβος μεγαλύτερος και από το φόβο που μπορεί να αισθανόμουν για κάτι. Ο φόβος ότι θα σπάσω, θα τσαλακωθώ μπροστά στους άλλους, θα φανώ αδύναμη, θα με λυπηθούν και θα μου προσφέρουν τη βοήθειά τους.
Όχι όμως, δεν το δέχομαι πια. Πάντα έχεις τη δυνατότητα να ξανασηκωθείς...Και πάντα το άνοιγμα που κάνεις θα σου προσφέρει την ανακούφιση ότι είσαι αληθινός. Δεν κουβαλάς το φόβο των άλλων μαζί με το όποιο δικό σου φορτίο...και αυτό σε ξαλαφρώνει...και σου δείχνει ποιοι είναι οι πραγματικά αληθινοί άνθρωποι γύρω σου.
Για μένα παραμένεις δυνατός και δυναμικός. Τώρα ακόμη περισσότερο.