Καλα, υπαρχουν πολλα προβληματα στον κοσμο, αλλα το θεμα μας ειναι τα δικα μας γιατι ειναι αυτα που βιωνουμε και αυτα που θεωρουμε σημαντικα.Quote:
Originally posted by AbraKatabra
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Εύχομαι να τα χάσεις αργά και σταθερά... για να είναι και αγύριστα :) Κουράγιο....Quote:
Originally posted by migg
καταρχην καλησπερα..δεν μπορω να βοηθησω οσο θα ηθελα γιατι δεν το εχω περασει και ετσι δεν μπορω να σε καταλαβω 100%...το μονο που μπορω να πω ειναι καλη δυναμη και προσπαθησε να τρως υγιεινα και 5 κιλα θα φυγουν ωσπου να το καταλαβεις..για μενα που εχω να χασω ακομα 25 καταλαβαινεις οτι τα πεντε δεν ειναι τιποτα...καλη δυναμη κοριτσι μου...
Ειλικρινά γνωρίζω ότι ακούγομαι εντελώς αχάριστη με αυτά που λέω... ενώ υπάρχουν άλλα σημαντικότερα προβλήματα και δε μιλάω απλά για περισσότερα κιλά... αλλά αυτό είναι το πρόβλημα μου και το ξέρω...
Προσωπικα ειμαι διχασμενη, καταλαβαινω τη λεσινγκ, καταλαβαινω και σενα. Παλαιοτερα εκανα βιντεακια οταν βρισκομουν σε αυτο που ελεγα "φαση" μου. Και ελεγα στη καμερα ολα που περνουσαν απο το μυαλο μου, τι ακριβως αισθανομουν κ.ο.κ.
Μετα οταν ημουν σε "νηφαλαια" φαση, τα εβλεπα και προσπαθουσα αντικειμενικα να βρω τι συμβαινει και τι προκαλεσε την μεταφορα στη "φαση" μου. Για να το αποφυγω.
Δοκιμασε και αυτο, δεν εχεις τιποτα να χασεις. Μη τα δημοσιευσεις πουθενα, εχε τα για σενα.