-
Συμφωνω κι εγω με τη migg, αν κανεις Atkins και τρως φυσιολογικες ποσοτητες πρωτεινης και λιπους (οχι μπεικον λουκανικα και τετοια) και αν τρως και οσους υδατανθρακες πρεπει (οχι λιγοτερους γιατι χρειαζεσαι οπωσδηποτε καποια βασικα συστατικα) 8α εισαι μια χαρα. Εγω ουτε ζαλιζομαι ουτε τιποτα. Οσα κιλα και να θες να χασεις νομιζω πως εχει αποτελεσμα, εξαλλου δεν εισαι υποχρεωμενη να ξεκινησεις απο την πρωτη φαση... Θα σου προτεινα να διαβασεις το βιβλιο ή να μπεις στο site τους και να παρεις μια ολοκληρωμενη ιδεα για τη φιλοσοφια της διαιτας ;)
-
κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? στην ατκινς τι σνακ κάνετε ενδιάμεσα, και τι τρώτε για πρωινό? την ξεκίνησα σήμερα κι εγώ από την 1η φάση.. μήπως θα μπορούσε κάποια να μου πει ένα πρότυπο διαιτολόγιο μιας μέρας ας πούμε... γιατί απ όσο διαβάζω μόνο κρέας και αυγά επιτρέπονται σ αυτή τη φάση.. α και σαλάτες!! αλλά δεν πάει για πρωί:lol:
-
οταν εκανα ατκινς το πρωι ετρωγα παντα ομελετα με μπεικον ή τυρι με γαλοπουλα ή μισο γιαουρτακι..δεκατιανο τυρι με γαλοπουλα,το μεσημερι την πρωτεινη με την σαλατα,απογευμα αν πεινουσα λιγες ελιες με γαλοπουλα και το βραδυ παλι πρωτεινη και σαλατα..
-
8α σας αναρτησω μια διατροφη εδω και 8ελω παρατηρησεισ!!και αν μπορειτε να πειτε ποσα περιπου μπορεισ να χανεισ την εβδομαδα.,,
ΠΡΩΙ
καφεσ με ζαχαρινη+2φρυγανιες με φυτικο βουτυρο και μελι ή ενα μηλο
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
1 μηλο και 2 κρακερακια ολικης
ΜΕΣΗΜΕΡΙ
κοτοπουλο/ψαρι/κρεασ/μπιφτεκια/1.5 κουταλα λαδερα ή οσπριο με μια φετα ψωμι++σαλατα παντα με κα8ε γευμα.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
1 μηλο
ΒΡΑΔΥΝΟ
2 σουβλακια με σαλατα
ή ενα κρι8ινο παξιμαδι με μια ντοματα
ή σαλατα με τονο.
-
1 κιλό την εβδομάδα μίνιμουμ πιστεύω. Το σουβλάκι μόνο να μην είναι καθημερινό και δε βλέπω κανένα πρόβλημα.
-
λες φιλιππε εε?1 κιλο μινιμουμ πιστευω ειναι μια χαρα....μπα δε νομιζω το σουβλακι να ειναι καθημερινο....5 γευματα απ ολες τισ ομαδες...αρα ειναι μια υγιεινη διατροφη για χασιμο λιπους....
-
αν γυμναζεσαι δε θα χασεις μυς. Ισα ισα αν κανεις αεροβια δε θα παρεις και πολυ ογκο και θα αυξηθει ο μεταβολισμος σου. Κανω ελλειπτικο στο σπιτι κανα 2μηνο πανω-κατω, τα μπουτια μου εχουν γραμμωση, δεν ειναι ογκωδη και τη βδομαδα που περασε επεσα με τα μουτρα στο φαι, και δεν πηρα καθολου.
Προς το παρον το αποδιδω στο γεγονος οτι με τη ασκηση και το χτησιμο των μυων ο μεταβολισμος μου αυξηθηκε και περασε στο ντουκου. Βεβαια αν συνεχιζα τη κραιπαλη σαφως και θα επαιρνα. Και αν και εκανα 2 μηνες να χασω μισο κιλο στη ζυγαρια, εχω χασει παρα πολλους ποντους. Επαψα να αγοραζω πατελονια γιατι μου σακουλιαζουν πολυ γρηγορα. Πηγα λαικη και πηρα ενα καρο φουστες και φουστιτσες να βγαλω το καλοκαιρι.
Να μετρας με τα ρουχα σου περισσοτερο παρα με τη ζυγαρια, ετσι ξερεις αν εχεις χασει λιπος. Ο μυς ειναι πιο συμπαγης και αν γυμναζεσαι και μειωνεις το λιπος σου, ο μυς μπορει να σε κρατησει στο ιδιο βαρος αλλα θα εισαι πιο αδυνατη. Αν καταλαβαινεις τι εννοω... ελπιζω πως ναι.