-
click όπως έγραψα και παραπάνω απλά θέλω να πάω στην εικόνα που είχα...οχι μόνο στον καθρέπρτη..απλά να ξαναχορέσω στα τζιν που φορούσα πέρισι..οι γονείς μου απο ότι φένεται όμως δεν είναι διατεθημένοι για να μ φοηθήσουν και εγώ εχω έτσι και αλλιώς πεισμώσει και δεν τους το ξανασυζήτησα...επομένως βοήθεια δεν έχω..για αυτό πήρα την απόφαση να γράψω εδώ άλλωστε..
-
πώς να σε βοηθησουν? τι θα ηθελες να κανουν?
-
οχι σκελετωμένη..!θέλω να έχω το σώμα που είχα..τίποτα λιγότερο...δεν θέλω να φτάσω στο σημείο που είχα φτάσει..για αυτο είπα στα αρχικά μου μνματα οτι θέλω να παω 53-55 kg..
-
να πηγαίναμε σε έναν διατροφολόγο ο οποίος θα με βοηθούσε να έχανα αυτα τα kg που θέλω,γύρω στα 5 δηλαδή και να μου έφτιαχνε την διατροφή μου..και πιστεψέ με αν μου έλεγε οτι θα έχανα αυτα που πρέπει και θα έφτιαχνα και τον μεταβολισμό μου δεν υπήρχε περίπτωση να 3αναεπισκεπτόμουν την λεκάνι παρα μόνο για πιπι..
-
μηπως οι γονεις σου βλεπουν οτι εχεις φτασει φυσιολογικα κιλα και φοβουνται οτι αμα ξεκινησεις διαιτα θα σκελετωθεις ξανα?
παντως εγω δεν το βρισκω κακη ιδεα να πηγαινες σε εναν διατροφολογο να σου πει τη γνωμη του, να κανεις και μια λιπομετρηση και να δεις αν συμφωνει και αυτος οτι πρεπει να χασεις βαρος.
ισως σου φανει λιγο καπως αυτο που θα πω αλλα στα 17 σου θα μπορουσες να χαιρεσαι τη ζωη χωρις κομπλεξ για την εικονα σου και να σε απασχολουν αλλα πραγματα. πχ. φιλιες, γκομενικα, χομπυ, πανελληνιες και πολλα αλλα.
με -5 κιλα δε φτιαχνει η ζωη. στο υπογραφω
-
απλά χωρίς το backround των γονίων μου το οικονομίκο κυρίως δεν μπορώ να πάω..έχεις δίκιο για τα άλλα ενδιαφέροντα..έχω σχέση..εδώ και 1 χρόνο..ξέρει για το πρόβλημά μου απλά του έχω κόψει κάθε συζήτηση που πάει να μου ανοίξει για αυτό το θέμα γιατί δεν νιώθω ωραία..τελευταία την βγάζουμε σε σπίτια,απλά βόλτες χωρίς κόσμο,δεν περιποιώ τον εαυτό μου όπως έκανα συνέχεια παλιότερα γιατί δεν έχω καμία διάθεση με τα kg που έχω πάρει..συνέχεια μου φονάζει ότι έχουμε καταντήσει αντικοινωνικοί και έχει δίκιο..
-
όσο για τους γονείς μου έχεις δίκιο..γιατί είμαι σίγουρη με τα παραπάνω kg που έχω τώρα δεν τους περνάει καθόλου απο το μυαλό ότι συνεχίζω την κακιά συνήθεια..
-
ναι εχει δικιο ο φιλος σου. και οσο το αφηνεις να προχωραει, θα χειροτερευει.
αν δεν πιεστεις στην αρχη να κανεις πραγματα, μην περιμενεις οτι θα σου ρθει η διαθεση ξαφνικα.
δε γινεται.
κανε μια δοκιμη. κανε ενα χτενισμα, ελαφρυ μακιγιαζ, βαλε ομορφα ρουχα, παρε το φιλο σου και βγειτε για καφε. αν γυρισεις και νιωθεις ικανοποιημενη, επαναλαβε το.
συγκρινε το με την κλεισουρα και τη μιζερια. τι ειναι καλυτερο?
-
όταν όμως ξεκινάω έτσι (γιατί προσπάθεια τέτοια έχω κάνει) και την ώρα που πάω στο κομμάτι των ρούχων και δω ότι το ένα ίσα που μου κουμπόνει,το άλλο ούτε καν μου ανεβαίνει στα μούτια νευριάζω,αρχίζω να κλαίω,γίνομαι ΣΚΑΤΑ και όταν ρθει η ώρα να βγούμε θα του πω ότι δεν είμαι καλά ή πιο συχνά ότι έχω προβλήματα με τους γονείς μου και δεν με αφήνουν να βγω και δεν βγαίνουμε..στην μικρή περίπτωση που βγούμε φοράω καμιά φόρμα (ετσι κι αλλιώς αυτές είναι ελαστικές) πάμε σε κάνα φιλικό σπίτι για ταινία και μετα πάλι κλεισμένη στο δωματιό μου..
-
gia tous goneis sou den exw na pw tipota apolutws..apla aparadektoi!!(elpizw na mhn se prosevala..).koita,katalavainw oti pisteyeis pws den exei sxesh me thn psuxologia kai mporei na exeis kai dikio,alla kai mono oti kaneis emeto shneidhta opws les,den einai apo mono tou entelws afusiko;;;ksereis se ti diergasies 8etoume ton organismo mas kata thn diarkeia tou emetou;;ksereis ti epiptwseis borei na exei;;katastrefeis ta dontia sou,ta mallia sou,to derma sou,ton oisofago sou,to stomaxi sou,ta eswterika sou organa,diatarasete o metavolismos sou,oi udrolutes sou,oi ormones sou,h periodos sou,me anepanor8wtes zhmies pou borei na ftasoun sto xeirotero,ston 8anato..den prospa8w na se fovisw ,apla prepei na katalaveis oti opoiadhpote autokatasrofikh energeia exei na kanei me 8emata pou exoume mesa mas..psakse ta!
-
για τους γονείς μου έχεις απόλυτο δίκιο!έχω πει και χειρότερα κατα καιρους ..:(
το ξέρωωωω...έχεις δικιο lusid dreams!!για αυτό θέλω να αρχίσω τα lipotox...ίσως βοηθήσουν..εσυ τι λες???
-
re sovara twra,den 8elw na to paiskw eksupnh alla epeidh eimai 5 etos sthn iatrikh exw na sou pw apo tis ligostes isws gnwsseis mou oti den 8a boh8hsoun ka8olou kai sto lew oso pio filika ginetai..isa isa pou 8a epivarynoun ton organismo sou..genika mhn perneis pote xapia xwris suntagografish apo giatro .kai o monos gitros gia tetoies periptwseis einai psuxiatrros h estw psyxologos...uparxoun pio fusikes taktikes na antimetwpiseis thn boulimia!sta lew etsi xuma gt mou exeis fanei koritsi me antilhpsh kai nomizw oti siga siga 8a katalaveis ti kako kaneis..8elei ton xrono tou
-
hmm...εντάξει..σε ευχαριστώ πολύ..:)
-
Τα φάρμακα δεν είναι λύση πίστεψε με και να τα πάρεις μπορεί να χάσεις τα κιλά που θέλεις αλλά λόγο της κατάστασης σου κάποια στιγμή θα τα ξαναπάρεις και εγώ πίστευα ότι παίρνοντας διάφορες ουσίες από το φαρμακείο βότανα ,χάπια κλπ ότι θα σταματούσα τα υπερφαγικα και θα έχανα κιλά. Έχασα κάποια κιλά τα ξαναπήρα τα ξανά έχασα και πάει λέγοντας .Αυτη την στιγμή εχω χαλάσει τον μεταβολισμό μου και παιδεύομαι πάρα πολύ να χάσω.
Πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό υπάρχουν κάποιοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που ασχολούνται με διατροφικές διαταραχές που σε αναλαμβάνουν αφιλοκερδώς.
-
πιστεύω πως αν τα χάσω δεν θα τα ξαναπάρω γιατί πολύ απλά όταν πήρα τα kg η ζωή μου έγινε και είναι ακόμα ένας κακός εφιάλτης που προσπαθώ να ξυπνίσω απο όλο αυτό και να μην έχω πάρει γραμμάριο..!ελπίζω να ''ξυπνίσω'' σύντομα..με τα χάπια έχασες julianna15?ξέρεις που και πώς μπορώ να απευθυνθώ σε αυτούς τους οργανισμούς?