Quote:
Originally posted by glukatzou
ρε filippara, θα μας τρελλανεις τελειως? που κολλανε ρε συ αυτα που λες, τα στατιστικα στοιχεια, με το γεγονος οτι οι αντρες εχουν διαφορετικη σωματοδομη απ τις γυναικες? και οπως σωστα σου λενε, τι συγκρινεις την κυταριτιδα με το εμφραγμα? Εγω αυτο που ειπα ειναι το πολυ απλο οτι οι αντρες απ τη φυση τους εχουν χαμηλοτερα ποσοστα λιπους στο σωμα τους και υψηλοτερα μυικου ιστου σε σχεση με τις γυναικες και αυτο αυτοματα τους κανει πιο "στεγνους" στο ματι, μπορουν να εξελιξουν το μεταβολισμο τους πολυ πιο ευκολα κλπ. Ο,τι και πεις, οσο και να χτυπηθεις, ετσι γεννιεστε κι αυτο δεν αλλαζει! Οπως κι εγω οσο και να χτυπηθω να παω 15% το λιπος μου...μπορει να το πετυχω (οι αθλητριες, οι χορευτριες κλπ εχουν συνηθως τοσο χαμηλα ποσοστα) ξερεις ομως μετα ποσα γυναικολογικα προβληματα θα εχω? αντιδραει η φυση μας.
Ντάξει, καλά κρασιά... εγώ δε χτυπιέμαι για τπτ, το ξέρω οτι οι άνδρες έχουν χαμηλότερο ποσοστό λίπους και δε το αμφισβητώ. Αυτό υπάρχει λόγος που συμβαίνει, να μπορέσουμε να στηρίξουμε το βαρύτερο και ογκωδέστερο σκελετό μας. Σε τι μας ευνοεί αυτό και το κοπανάτε δεν έχω καταλάβει ακόμα; Αυτό μας σκοτώνει νωρίτερα... είναι γνωστό και εύλογο οτι το μεγαλύτερο σε μάζα/ογκο άτομο είναι πιο ευάλωτο σε όλα τα ζώα. Γι'αυτό ζουν πιο πολύ οι γυναίκες, γι'αυτό ζουν πιο πολυ οι Ασιάτες σε σχέση με άλλες φυλές κ.ο.κ.