αχχχχχ!πριν κανα 4ωρο εκανα το χειροτερο υπερφαγικο εδω και ενα μηνα και το χειροτερο σκεφτηκα για πρωτη φορα μετα απο 1 μηνα να κανω εμετο!ευτυχως ηταν μια φευγαλεα σκεψη που δεν εγινε ποτε πραγματικοτητα,αλλα τωρα ειμαι τοσο φουσκωμενη που δεν μπορω να κοιμηθω...και αυριο πρωι εχω ραντεβου με την διατροφολογο μου και τι να της πω της γυναικας??το γιατι δεν μπορω να καταλαβω..γιατι το κανω ακομα απο την στιγμη που και νιωθω πολυ καλυτερα ψυχολογικα και εχω ξεκολλησει σε μεγαλο βαθμο απο τα κολληματα με το σωμα μου...δεν θελω να αδυνατησω,ουτε με νοιαζει πλεον αν ειμαι αρκετα λεπτη,γενικα νιωθω πιο ομορφη και περιποιημενη.απλα ειναι σαν να μου εχει γινει συνηθεια,σαν καθε ασχημο συναισθημα να θελω να το ξεσπασω εκει,αλλες φορες το προλαβαινω και αλλες οχι!εχω παρατηρησει επισης οτι καθε φορα που χανω την πιστη μου ,την θεληση και την αντοχη μου για να φερθω φυσιολογικα ,αποζηταω ενα υπερφαγικο για να μου δωσει κατι σαν ωθηση να συνεχισω με πεισμα την διατροφη μου,και το κανω για καποιες μερες αλλα μετα παλι τα ιδια,,,και να πεις οτιι στερουμε??μπαααα,5 φορες την ημερα τρωω,ισορροπημενα και απο ολες τισ τροφες..εκτος απο γλυκα και εκει την κανω την μα....κια μου!ασε που μονο στα γλυκα δεν εχω σταματημο....φοβαμαι οτι αν συνεχισω ετσι,η παχυσαρκη θα γινω η ξανα βουλιμικη...το 2ο δεν θελω καν να το σκεφτομαι,αλλα με φοβιζει το να ειναι μονοδρομος να παρω πολλα κιλα.και να πεις οτι οι συνεδριες με τον ψυχιατρο δεν παν καλα...ισα ισα,και η καταθλιψη εχει σχεδον εξαφανιστει και χωρις φαρμακα..τι στο καλο??αβυσσος η ψυχη,αλλα και το μυαλο δεν παει πισω...