Ναι. καρδιολόγο ή παθολόγο είπαν από το γυμναστήριο. Αλλά επειδή πήγα και ρώτησα παθολόγο αυτός αρνήθηκε και μου είπε καρδιολόγο. Φοβούνται και προσέχουν πάρα πολύ πλέον γιατί έχουν συμβεί διάφορα.
Printable View
Ναι. καρδιολόγο ή παθολόγο είπαν από το γυμναστήριο. Αλλά επειδή πήγα και ρώτησα παθολόγο αυτός αρνήθηκε και μου είπε καρδιολόγο. Φοβούνται και προσέχουν πάρα πολύ πλέον γιατί έχουν συμβεί διάφορα.
Σοβαρά τώρα, επειδή είμαι από οικογένεια γιατρών, πιστεύω εύκολα κάποιος θα σου γράψει το χαρτί και αν του εξηγήσεις τη κατάσταση είτε θα σε διώξει είτε θα πάρει κάτι συμβολικό. Σ'αυτή τη περίπτωση βέβαια πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να πληρώσεις κανονική επίσκεψη στη περίπτωση που πέσεις σε κάποιον περίεργο...
εμας δεν θελουν τίποτα από αυτά!!!!!!
πολύ κακώς δε υα ζητάνε Πωλίνα...
Πάντα προετοιμασμένη εννοείται. Ελπίζω να μπορέσω τουλάχιστον να ασφαλιστώ με ΙΚΑ με την βεβαίωση από τον οαεδ.
Απλά δε θέλω να μου δώσουν οι δικοί μου. Θα δείξει αυτές τις μέρες.
μα και να το ζητήσουν Φίλιππε μου, άμμα πας για μια απλή εξέταση στον καρδιολόγο, μια χαρά θα σε βρεί. Μόνο αν έχεις ιστορικο κοντά του, μπορεί να ξέρει πραγματικά αν συμβαίνει κάτι ή οχι.
παντως και σε μας δε χρειάζεται κανένα χαρτί.
εκτός αν λέτε για δημόσια.
στο ημιδημοτικο που πηγαινα ηθελαν βεβαιωση απο καρδιολογο. 30 ευρω μου ειχε παρει για το καρδιογραφημα.
στο ιδιωτικο που γραφτηκα σημερα δε ζητησαν τιποτα
εγώ σε ιδιωτικό πάω και δεν μου ζήτησαν τπτ..
chocolate.. αυτό με το ικα να το κάνεις.. σε εμάς εδώ Βόλο ένας φίλος μου περίμενε και 40-60 μέρες για να πάρει το βιβλιάριο..
η ασφάλιση ως άνεργη είναι 6μηνη απ' ότι θυμάμαι..
ελπίζω να βρεθεί μια λύση...
Και εγώ το ελπίζω.. θα το ψάξω πάντως. Thank you all!!!!
chocolate ειμαι σιγουρη οτι το ΙΚΑ δεν χορηγει χαρτια για γυμναστηρια και απ'οσο ξερω κ απο αλλα ταμεια...παρ'ολ'αυτα τσεκαρε τις τιμες κ σενα ιδιωτικο γιατι συνηθως ειναι πιο φτηνα!!!τα δημοτικα συνηθως εχουν 25-30? μηνιαια συνδρομη ενω καποια μεγαλα ιδιωτικα εχουν ~ 150? ετησιως!!!!!!!
Λέω να πάω σε έναν ιδιωτικό παθολόγο. Τι στο καλό πόσα θα πάρει δηλαδή γι'αυτό; Πάνω από 40 αποκλείεται.
Σε δημοτικό γυμναστήριο λέω να γραφτώ και είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο. 10-20 ευρώ το μήνα είναι.
Σοκολατιτσα , εγω που ειχα σε ιδιωτικο γυμναστηριο δεν μου ζητησαν χαρτι . Στο δημοτικο ομως μου ζητησαν , αλλα ευτυχως ο δημαρχος ηταν καρδιολογος και δεν χρεωναι για το χαρτι. Αν πας τελικα στο δημοτικο δωσε τα χρηματα που ειχες αποφασισει να δωσεις στο ιδιωτικο γυμναστηριο για το καρδιολογο . Να ξερεις ομως οτι θελει απο καρδιολογο και οχι παθολογο. Τελος αν ζοριζεσαι αρκετα , πηγαινε σε ενα καρδιολογο και πες του μονο το χαρτι θελω ποσο στοιχιζει (καλο βεβαια θα ηταν να εξεταστεις ), σιγουρα θα σου παρει λιγοτερα ....
Βρήκα γνωστό γνωστού.. θα με δει και όλα οκ. Πάλι καλά. :)
Μπράβο σοκολατιτσα!!!!!