Jiotto , οτι σου αξιζουν πολλα πολλα μπραβο ήδη το ξερεις ! Αυτο που ήθελα να πω ειναι οτι αποψε ενω πειναω ακομα μου εδωσες δυναμη να κρατηθω και να συνεχισω ακαθεκτη ........... Ευχαριστω ...........
Printable View
Jiotto , οτι σου αξιζουν πολλα πολλα μπραβο ήδη το ξερεις ! Αυτο που ήθελα να πω ειναι οτι αποψε ενω πειναω ακομα μου εδωσες δυναμη να κρατηθω και να συνεχισω ακαθεκτη ........... Ευχαριστω ...........
απιστευτο...μπραβο αγορι μου...απιστευτο αποτελεσμα..μας δινεις κουραγιο....:-))
σας ευχαριστω ολους παιδια..
Πολινακι η ζωη ειναι μικρη.. και εξω απ του τουνελ δν ηταν αυτο που ακριβως περιμενα.. γτ και -60 παλι το ιδιο ατομο ειμαι, κι οταν μου λενε οτι ομορφινα η απαντηση μου ειναι "Παντα ετσι ημουν.. απλα εσεις βλεπετε με τα ματια". Και μακαρι να δωσω πισω κι εγω οση δυναμη πειρα απ εσας.. μιτσοκολο? κι εσενα νιωθω να σε ξερω απο τοσα ποστ σου.. κι οσο για τον αδερφο σου πες του κι ενα μπραβο απο μενα γτ ειναι ωραιο να το ακους απο καποιον που το εχει περασει.. Και αν θες ενα μυστικο να σου πω "Αγαπα τον ευτο σου.. παρε χαμπαρι τι αξιζεις και μην αφηνεις αλλους να σου λενε τι να κανεις.." και αγαπη πανω απ ολα..
Συγχαρητήρια αρχηγέ μου, είσαι ένας γεννημένος νικητής.
:thumbup::thumbup::thumbup:
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!
Δεν έχω λόγια!!!
Συγκλονιστική η ιστορία σου.. στεναχωριέμαι που έπρεπε να το περάσεις και αυτό στη ζωή σου και χαίρομαι που τελικά φαίνεται να βγήκες πιο δυνατός.. βγήκες νικητής..
άσε τα κομπλεξικά άτομα στην άκρη και να έχεις στον περίγυρο σου άτομα που σ' αγαπάνε γι αυτό που είσαι :)
είσαι παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά το βάρος.. μας δίνεις κουράγιο..
τώρα που τα έχασες όμως, να μπαίνεις ε? να παίρνουμε θάρρος και ότι τα διατηρείς :PP
Συγχαρητήρια για αυτό που κατάφερες και για τη δύναμη που έχεις μέσα σου. Μακάρι όλοι να μπορέσουμε να βρούμε αυτή τη δύναμη. Σ'ευχαριστώ κι εγώ προσωπικά που το μοιράστηκες αυτό μαζί μας και προσπάθησες να μας ξυπνήσεις από την απογοήτευση και την απαισιοδοξία μας. Να είσαι πάντα υγειής και ευτυχισμένος.
Μου θύμισες την αγαπημένη μου φράση απ'τον μικρό πρίγκηπα. "Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν"Quote:
Originally posted by Jiotto
"Παντα ετσι ημουν.. απλα εσεις βλεπετε με τα ματια"
Το ξέρω πως η ζωή είναι μικρή, και πρέπει να χαιρόμαστε κάθε της στιγμή σαν να είναι η τελευταία. Ομως γύρω μας υπάρχουν πολλοί που δεν μας το επιτρέπουν για πολλά και διάφορα δικά τους κολλήματα..Quote:
Πολινακι η ζωη ειναι μικρη.. και εξω απ του τουνελ δν ηταν αυτο που ακριβως περιμενα.. γτ και -60 παλι το ιδιο ατομο ειμαι, κι οταν μου λενε οτι ομορφινα η απαντηση μου ειναι "Παντα ετσι ημουν.. απλα εσεις βλεπετε με τα ματια". Και μακαρι να δωσω πισω κι εγω οση δυναμη πειρα απ εσας.. μιτσοκολο? κι εσενα νιωθω να σε ξερω απο τοσα ποστ σου.. κι οσο για τον αδερφο σου πες του κι ενα μπραβο απο μενα γτ ειναι ωραιο να το ακους απο καποιον που το εχει περασει.. Και αν θες ενα μυστικο να σου πω "Αγαπα τον ευτο σου.. παρε χαμπαρι τι αξιζεις και μην αφηνεις αλλους να σου λενε τι να κανεις.." και αγαπη πανω απ ολα..
Τέλος πάντον, χαίρομαι πολύ που είσαι στην παρέα μας ως ενεργό μέλος πια, για να μας θυμίζεις πως όλα ξεκινάν από μέσα μας!!! Φιλάκια
Jiotto μου καλημερα, οντως ειναι τραγικη η αντιμετωπιση των αλλων προς το προσωπο μας, λογο κιλων σε βαθμο που σε θυμωνει απιστευτα.. στον τομεα της δουλειας της φιλιας τον ερωτικο, ακομα και περπατωντας στον δρομο οι ματιες πλεον εχουν αλλαξει, το βλεπω καθημερινα και με θλιβει, το βλεπεις και συ ειμαι σιγουρη, και λες γιατι? για μερικα κωλοκιλα εχω διαφορετικη αντιμετωπιση? τι σοι ανθρωποι ειμαστε? ποσος ρατσισμος ποια? ποση αηδια?Quote:
ξερεις οταν χτυπησε ο αδερφος μου ημουνα 15, εξελιχθηκα πολυ δυνατο παιδι μεσα απο αυτον, τον ακουγα καθε βραδυ να ουρλιαζει απο τους πονους -εχει μοσχευμα στην καρδια- και εσφιγγα τα δοντια και ειπα οτι δεν θα δακρυσω ποτε, οτι οτι και να συμβει θα ειμαι βραχος εκει διπλα του.
Χτυπαγα και δεν εβγαζα ουτε δακρυ πληγωνομουν συναισθηματικα και δεν με ενοιαζε.
πηρα πολυ δυναμη απο αυτον οση δεν φανταζεσαι, καπως ετσι ενιωσα και με σενα, πιστευω οτι δινεις σε πολλα ατομα δυναμη, δεν ειναι αναγκη να στο δειχνουν , αλλα στην καρδια μενει.
Θα ηθελα πολυ να γινεις κομματι της παρεας, να σε βλεπουμε κλπ. χαρηκα ιδιαιτερα που εγραψες, μου αγγιξες την πιο ευαισθητη μου χορδη.
Ένα μεγάλο μπράβο που δεν άφησες τίποτα να σε τραβήξει κάτω. You my friend are a winner... :)
εισαι υπεροχο παραδειγμα προς μιμηση!
ευχαριστουμε για το μοιρασμα!!
:)