Quote:
Originally posted by Celia_Ci
Αυτα που με γυρισαν πισω ειναι πως επρεπε να συνεχισω να δουλευω με τον εαυτο μου, κ οπως λες να μου θυμιζει καποιος πραγματα, καθως επισης και να με βοηθα να επιλυω οσα με ταλανιζουν.
Παραδειγμα: Μου αναφερε τοτε η ψυχολογος, πως ενω υπεραγαπω τον πατερα μου, τον παραγκωνιζω και του στερω την αγαπη μου για καποιους συγκεκριμενους λογους. Τοτε, εβαλα τα κλαματα, γυρισα σπιτι του μαγειρεψα, και ειδαμε μαζι ταινια. Ενιωσα τετοια ευδαιμονια, τετοια χαρα που αρχισα να ανασυγκροτουμαι!
Κ αλλα τετοια θεματα, ενοχων, συσσωρευμενου θυμου κ πολλων αλλων μεσα απο μια συνεδρια αναδυθηκαν κ αφου τα ''αγκαλιασα'' αρχισα να λυνω οσα με πληγωναν τα οποια με οδηγουσαν στο ψυγειο...
Ειμαι σιγουρη πως αν συνεχιζα τις συνεδριες θα ημουν αυτη την στιγμη κυριολεκτικα καινουργιος ανθρωπος!!
ισχυει αυτό... δυστυχως δεν αρκει να αναγνωρισεις τα θεματα σου... χρειαζεται χρονος ωστε να συνδιαλαγεις μαζι τους, να τα αφουγκραστεις απ'όλες τις πλευρες τους, να τα φροντισεις και τελος να τα επιλυσεις... αυτος είναι κ ο λογος που η προωπικη θεραπεια θελει πολυ κοπο και αρκετο χρονο.... ευχομαι καποια στιγμη να μπορεσεις να συνεχισεις συστηματικα την διαδικασια που ειχες ξεκινησει τοτε, αλλα κ μεχρι να συμβει αυτο μπορεις καλλιστα να κανεις δουλεια εσυ με τον εαυτο σου...