ναι σωστά! ευχαριστώ για τη διόρθωση! και εσύ το ίδιο??? τελικά έχουν δίκιο, όσοι λένε ότι τα παι΄διά έιναι οι αυστηρότεροι κριτές. Εμένα μου έχουν δημιουργηθεί κόμπλεξ από τότε που μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να τα αποβάλω
Printable View
ναι σωστά! ευχαριστώ για τη διόρθωση! και εσύ το ίδιο??? τελικά έχουν δίκιο, όσοι λένε ότι τα παι΄διά έιναι οι αυστηρότεροι κριτές. Εμένα μου έχουν δημιουργηθεί κόμπλεξ από τότε που μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να τα αποβάλω
ετσι... απο τοτε εχω να παω για μπανιο.ημουν 1,60 κ 63 κιλα οι γονεις μου κ η αδερφη μου αδυνατοι ανθρωποι με θεωρουσαν χοντρη! κ να που εγινα!.απο τα 11 σταματησα να πηγαινω στη θαλασσα κ ακομα δεν εχω παει.κ πιστευω κ οτι κ να ζασω κιλα δε θα παω πια
Έλμι αυτό ακριβώς!Τα παιδιά ειδικά στην ηλικία μου αλλά και μικρότερα είναι οι σκληρότεροι κριτές.Στο σχολείο από το δημοτικό με είχαν κοροϊδέψει άπειρες φορές για την εμφάνισή μου.Ακόμα και παιδιά που είχαν και αυτά παραπάνω κιλά με είχαν πει χοντρη,βαρέλι.Θυμάμαι τότε που το είχε κάνει ένας και γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας.9-10 χρονών ήμουνα.Είναι απαίσιο.Ακόμα και τώρα όλες αυτές οι αναμνήσεις μου φέρνουν δάκρυα στα ματια..Ευτυχώς έχω κάποιες καλές φιλές που με στηρίζουν και δεν με κρίνουν με την εμφάνισή μου.Ίσα-ίσα με παρακαλάνε να βγαίνουμε έξω όλες μαζί.
Αλίνα ήσουν φυσιολογική.Τελικά κι η ίδια μας η οικογένεια μας δημιουργεί κόμπλεξ..:$
Όμως να πας στη θάλασσα!Μην στερείσαι τα μπάνια σου,που θα σε βοηθήσουν να χάσεις και κιλά!
Κανένας δε μπορεί να μας στερείσει τίποτα και μας πάρει τη ζωή από τα χέρια.Το ξέρω ότι δεν είμαι καμία καλύτερη,αλλά πρέπει να πάρεις τη ζωή σου πίσω!Ξέρεις πόσες -και είμαι σίγουρη- παχύτερες από εσένα βγαίνουν στη παραλία με μπικίνι και στρινγκ και δεν ντρέπονται καθόλου.
Κοιτάμε τον ευατό μας και νομίζουμε πάντα ότι είμαστε πιο χοντροί από τους υπόλοιπους.
Σταμάτα να συγκρίνεις τον ευατό σου με τους άλλους.Είσαι μοναδική.Και τα κιλά θα φύγουν και θα γίνεις μια κούκλα!Σου εύχομαι ότι καλύτερο πραγματικά!
Και σας ευχαριστώ πολύ.Με κάνατε να νιώσω πολύ καλύτερα.
σε ευχαριστω καλη μου κ μπραβο σου που εισαι τοσο ωριμη για την ηλικια σου.συγουρα εισαι σπανιο κοριτσι κ σιγουρα θα ξεχωρισεις στη ζωη σου ασχετα με τα κιλα.τα κιλα που εχεις να χασεις ειναι λιγα κ να το κανεις χαλαρα κ ομορφα.δεν εχεις αναγκη στην ηλικια σου να μπεις σε ασχημε διαιτες στεριτικες χωρις λογο.εγω αφησα πολυ να επιρεαστω απο τιους δικους μου αν κ τοτε δε το εδειχνα,το κραταγα μεσα μου.εχω μετανιωσει πολυ γιαυτη την αδυναμια που ειχα τοτε να επιρεαζομαι κ δυστυχως κατσρεψε πολλα κοματια της ζωης μου ,που τωρα ψαχνω να αναστηλωσω.. γιαυτο μπραβο σου κ παλι που βλεπεις λογικα! εισαι μικρη κ εχεις ολη τη δυναμη να κανεις αυτο που θες! κ σωστα!. σε ευχαριστω για τις ευχες σου κ ανταποδιδω
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Είναι σίγουρο ότι η οικογένεια μας επιρεάζει.Είναι φυσιολογικό.
Έχεις σκεφτεί να ζητήσεις βοήθεια από ψυχολόγο.Θα σου δώσει δύναμη και θα ξαλαφρώσεις από όλα αυτά άμα τα μοιραστείς με ένα έμπιστο άτομο.
Το λέω αυτό,γιατί ξέρω από τη μαμά μου που είχε ψυχολογικά προβλήματα με την οικογένειά της και πήγε σε ψυχολόγο.Βέβαια αυτά τα μαθαίνω τώρα,πριν ήμουνα πιο μικρή.
το εχω σκεφτει καλη μου,κ ισως το κανω καποια στιγμη,προς το παρων ευτυχως εχω καλους φιλους που τα συζηταω κ με εχουν βοηθησει αρκετα! αλλα με τη πρωτη ευκαιρια θα το κανω κ αυτο. χαιρομαι που οι γονεις σου σε στηριζουν στη προσπαθεια σου κ θαδεις οτι σε λιγο καιρο ολα αυτα θα ειναι παρελθον! ασχετο! αλλα χαχα κατω απο το σπιτι περνανε ενα σορο προβατα με κουδουνακια! χαχαχαααααααα αλλο κ τουτο παλι!
Eίσαι πολύ τυχερή που έχεις φίλους που σε στηρίζουν.Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό!
Μακάρι Αλινάκι,μάκαρι να γίνουν.Αλλά θα τα κάνω να γίνουν.
Πρόβατα<3Χαχαχα!
χαχαχαααα ναι! ηταν μια ντουζινα προβατα με κουδουνακια κ προχωρουσαν στο δρομο! χαχα να δω τι αλλο θα δουμε! χαχαχαααα