χαίρομαι που σε βοήθησα κι efiana100 καισυμφωνω με το polinaki1983,το ρούχο είναι σα να έχει ραφτεί για εσένα αποκλειστικά!Αυτήν την αίσθηση έχεις.Χώρια που τώρα πέφτεις στι εκπτώσεις,θα το πάρεις σε τιμή κελεπούρι!:smilegrin:
Printable View
χαίρομαι που σε βοήθησα κι efiana100 καισυμφωνω με το polinaki1983,το ρούχο είναι σα να έχει ραφτεί για εσένα αποκλειστικά!Αυτήν την αίσθηση έχεις.Χώρια που τώρα πέφτεις στι εκπτώσεις,θα το πάρεις σε τιμή κελεπούρι!:smilegrin:
μιας και θεσσαλονικια δεν ερχεσαι να σου δωσω εγω κανα φορεμα που ειναι και τουαλετα οταν ημουν στα κιλα σου κουτι θα σου κατσει χιχιχιχχιχι αλλα θα συμφωνησω με ματ και φαινομενο αριστοτελους απο εγνατια εχει πολυ τελεια ρουχα
Δεν ηξερα οτι Σπυροπουλου και mat ειναι το ιδιο μαγαζι... Εκει βρηκα και που μου άρεσε και οντως μου εκρυψε ολα τα σημεια που ήθελα, αλλα ειχε κατι πολυ μεγ'αλα μανικια και με χαλασε λιγο... Προς το παρον δεν το πηρα, ειναι απο τη νεα κολεξιον ετσι κι αλλιως...
Τα φαινομενο ρε παιδια δεν τα βρηκα... Ξερω ενα καταστημα στοκ στην σταυρουπολη, δεν βρηκα εκει τιποτα, αλλα κανονικο καταστημα δεν ξερω. Αυτο που γραφει φαινομενο στην Εγνατια με Αριστοτελους φαινεται λες και η ταμπελα ξεμεινε απο παλια... Ξερετε που εχει;
οχι εκει εχει απλα τα εχουν στον κατω οροφο τα ρουχα εκει στην αριστοτελους με εγνατια πανε εχει πολυ ωραια πραγματα
πωπω, μπηκα μεσα χτες και ουτε που μπηκα στον κοπο να ρωτησω... Ειδα εκει πανω, λεω "αποκλειεται" και εφυγα... Παω μια τελευταια ματια εκει και στα mat και οτι γινει. Αν εκανα τοσο ποδαροδρομο απο πριν, δεν θα χρειαζομουν τωρα ρουχα για ευσωμες...