-
Καντε το. αξιζει.
στερειστε τις λιχουδιες (συνηθιζεται μετα απο λιγο)...... αλλα η ικανοποιηση του ομορφου κορμιου ειναι πολυ καλυτερη απο κ τη πιο νοστιμη πιτσα. εξαλλου.. οταν αδυνατισουμε.. θα τρωμε κ οτι γουσταρουμε.. απλα μια στο τοσο κ μετα συντηρηση. κ κορμαρες κ μασα. δε θελει κοπο. θελει τροπο.
ω ΑΞΙΖΕΙ !!!
-
μπροστα σ αυτο το συναισθημα που νωθω...
στη σκεψη οτι σε λιγο θα κυκλοφορω ντυμενη προκλητικα κ θα λιωνουν οι αντρες τη γ@μαω τη πιτσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ασταρτη μου όλα αυτά που έχεις κάτω στην υπογραφή σου πιάνουν πολύ χώρο,μόλις άνοιξα ένα θέμα και επί μισή σελίδα έβλεπα όλα αυτά,τα πιο μικρά τουλάχιστον δεν τα βάζεις δίπλα-δίπλα να μαζευτουν λιγουλάκι?
-
χαχαχαχα δε ξερω πως τα βαζουν διπλα διπλα
-
παιδια δεν υπαρχει αυτο. νιωθω φανταστικα λογω του τρεξιματος. ΠΕΤΑΩ. θα τρεχω καθε μερα.ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ� �ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
θέλω κι εγω να αρχισω το τρέξιμο, αλλα ακόμα έχω πολύ βάρος πάνω μου. Πάω καθε μέρα για περπάτημα μια ωρα και εχω παρατηρήσει οτι περπατάω γρηγορότερα χωρίς πόνους στα πόδια, που είχα στην αρχή. Η ιστορία μου μου θυμίζει πως οταν ήμουν 88 κιλά μπορούσα και έτρεχα... Θα αναμένω λοιπόν μέχρι να τα χάσω... μπράβο σου παντως σε θαυμάζω
-
γεια σου αθηνα.
οχι... οχι δε πρεπει να αρχισεις να τρεχεις ακομη... γιατι εισαι βαρια κ αυτο κακο μονο θα σου κανει. πρεπει να περιμενεις να χασεις αρκετο βαρος κ μετα θα μπορεις να τρεξεις κι εσυ.
κι εγω οταν ημουν στα 89 κιλα .. κ στα 85 ... δε μου επιτρεποταν να τρεξω...
τωρα που επεσα στα 72 το ξεκινησα.
καλα κανεις κ περπατας....καλο σου κανει...
κανε λιγο υπομονη κ θα τρεχεις μετα...
σου ευχομαι να γινει γρηγορα!
σ ευχαριστω καλη μου....απλα προσπαθησα κ ακομη προσπαθω.
καντο κ συ κ θα με θυμηθεις !
-
Ενα tip για να αποδωσει το μεγιστο το τρεξιμο ειναι να το κανεις με το που ξυπνησεις χωρις να εχεις φαει τπτ για να παρει το σωμα απο τις αποθηκες οτι χρειαζεται για να καψει.
Σπυρος
-
το ξερω σπυρο. ειμαι ψαγμενη.:starhit:
ηταν να το κανω σημερα... αλλα τελικα σημερα περιοριστηκα στο πλανο.. δηλ τι δρομολογιο θα ακολουθω....τι ωρα θα ξεκιναω.. ωστε να μη τρεχω μες στη ζεστη.... κ ξεκιναω απο αυριο. σ ευχαριστω παντως/
-
απο την αλλη ειμαι λιγο μπερδεμενη.
αλλοι λενε καλο ειναι το καθημερινο τρεξιμο..
κ αλλοι να τρεχεις 3 φορες τη εβδομαδα ωστε οι μυες να ξεκουραζονται.
τι πρεπει να πιστεψω εγω τωρα?
τα μπουτια μου οντας αγυμναστα.. με πονουν οταν κινουμαι απο τα χθεσινα σκουατ. μηπως αν το ριξω σε καθημερινο περπατημα ανηφορων.. σκαλιων... γρηγορου καθημερινου τρεξιμου.. που σκεφτομαι να τρεχω πρψι -απογευμα.. ενω αρχικα ημουν αγυμναστη.. μηπως κανω κακο στους μυες μου κ στο σωμα μου ?
-
εγω που ειμαι στην συντηρηση το προγραμμα μ ειναι 30 λεπτα γρηγορο τρεξιμο καθε μερα μετα ασχολουμε με το χομπι μου για κανα 30 λεπτο, ειχα παρατηρησει οτι αμα το αφηνα το τρεξιμο για μερα παρα μερα δν ειχα αντοχη.
Σπυρος
-
οποτε θα τρεχω καθε μερα... θα περπατω καθε μερα αανηφορες σκαλια κτλ... κι αν δω οτι οι μυες μου τα παιξανε.. θα κανω το προγραμμα μερα παρα μερα ωστε να ξεκουραζονται.
-
τρεξιμο, ανηφορες και σκαλια? και μαλιστα καθε μερα? οι μυες ειναι το θεμα βρε? με αυτο που διαλεξες να κανεις ειναι σα να πετας τα γονατα σου στα σκουπιδια.
-
λες να υπερβαλλω ?
να το κανω 3-4 φορες τη εβδομαδα?
-
να παρεις ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ καλα παπουτσια.
Να προτιμησεις ανηφορα και να αφησεις τα σκαλια.
Και το τρεξιμο μεχρι 4 φορες την εβδομαδα.
Οσο ειμαστε νεοι/νεες δε νιωθουμε ιδιαιτερη ενοχληση σε γονατα και μεση, μετα τα 30 ομως τα λαθη που ειχαμε κανει αρχιζουν και βγαινουν στη φορα, γιαυτο προσεξε μην το παρακανεις.
Μπορεις να σφιξεις και με πολυ πιο ασφαλη τροπο ασκησης.
Ισως αν εψαχνες ενα γηπεδο με αντικραδασμικο δαπεδο για να τρεχεις? Λιγο δυσκολο, αλλα ειναι το πιο ασφαλες οταν δεν υπαρχει διαδρομος.