Δυστυχώς το περίσσειο δέρμα,δεν μαζεύει με τη γυμναστική..Quote:
Originally posted by mariao
τι να πω...όσο το ψάχνω το θέμα τόσο περισσότερο με φοβίζει η ιδέα.
Μάλλον θα ξεκινήσω εντατική γυμναστική! Αμεσα κι όλας.:smug b:
Printable View
Δυστυχώς το περίσσειο δέρμα,δεν μαζεύει με τη γυμναστική..Quote:
Originally posted by mariao
τι να πω...όσο το ψάχνω το θέμα τόσο περισσότερο με φοβίζει η ιδέα.
Μάλλον θα ξεκινήσω εντατική γυμναστική! Αμεσα κι όλας.:smug b:
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για μένα βέβαια αλλά είμαι στη φάση που θέλω να αρχίσω να μαζεύω πληροφορίες, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πάρει εύκολα ή γρήγορα μια τέτοια απόφαση πριν το μελετήσω εξονυχιστικά. Η αλήθεια είναι οτι δε πίστευα οτι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα και οτι θα έφτιαχνε το πράμα με λίγο κόπο και αρκετό χρόνο αλλά με πέτυχα σε μια φάση "στα 4" σε ένα καθρέφτη με το εσώρουχο και κρεμιόταν πάρα πολύ δέρμα, σοκαρίστηκα λίγο.
Το σίγουρο είναι οτι μόλις φτάσω στο στόχο θα επισκεφτώ ένα δυό γιατρούς να δω τι έχουν να μου πουν, περιμένω είτε εδώ είτε σε u2u(για θέματα που δε μπορούμε να μιλήσουμε δημόσια) αν έχει κάποιος συμβουλές και υποδείξεις.
α! φιλλιπε, και εγω το'χα αυτο, στη αρχη ηταν σαν πετσετα να κρεμεται. Εχει ακομα αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα. Αλλα εχει μεγαλη διαφορα το "ποτε". Μου ειχαν πει (οχι γιατρος, μια τυπισσα που εκανε κοιλιοπλαστικη) οτι θα με κοβανε απο τερμα γοφου μεχρι τερμα γοφου και θα τραβαγανε το δερμα κατω και αν ειχα πολυ χαλαρωση, θα κανανε τομη σαν αναποδο Τ.
Τωρα που το βλεπω, και απο οτι λεει και ο αντρας μου, -αν- κανω, θα μου κανουν ημικυκλιο μαλλον, και θα τραβηξουν, γιατι το δερμα εχει μαζεψει αρκετα απο μονο του, και με τη ζωνη που φοραω καθημερινα. (φοραω αυτες τις θερμο-αποτετοιο ζωνες, εχει μαζεψει το δερμα, το σκεφτηκα γιατι μια κοπελια που εκανε λιπαναρροφηση στα μπουτια, της δωσανε να φοραει ενα πατελονι-κορσε για 3 μηνες για να μαζεψει, και μαζεψε. Οποτε σκεφτηκα μπορει να κανει το ιδιο στη κοιλια μου κατι αναλογο, και κανει, αλλα πρεπει να το φοραω ολη μερα και κοιμαμαι με αυτο, μονο το πρωι το βγαζω πριν ζυγιστω και μπω να κανω το πρωινο ντουζ, μετα το ξαναβαζω)
MerryMaker_Misery αυτό με τη ζώνη με ενδιαφέρει. Την παίρνεις απο ειδικό κατάστημα; Όταν γέννησα μου είπε ο γυναικολόγος μου και πήρα μία ζώνη (νομίζω απο φαρμακείο, μου την πήρανε βασικά) την οποία έπρεπε να τη φοράω όλη μέρα αλλα εγώ με το τρέξιμο που είχε το μωρό συν τις ορμόνες ούτε να τη δω δεν ήθελα. Τώρα που έχω χάσει κάποια κιλά βλέπω πως αν χάσω και τα υπόλοιπα θα έχω πρόβλημα. Λες να βοηθήσει η ζώνη που ήδη έχω; Σαν κορσές είναι, δεν έχει κατι ιδιαίτερο...
Οκ, την πλαστική στο στήθος δεν την γλιτώνω μιας κι έχει αρχίσει να "αδειάζει" επικύνδινα αλλα στην κοιλιά δεν κάνω με τίποτα. Εύχομαι να στρώσει λίγο με τη γυμναστική κι αν όπως λες βοηθήσει και καμια ζώνη...
εμένα με βοηθαει ως ενα σημείο. Ειναι γυμναστικης, και ουτε και ηταν ακριβη, καπου 6-8 ευρω τη πηρα. Και εγω σκεφτομουν για στηθος, αλλα αποφασισα αν κανω κατι, απλα να κανω ανορθωση γιατι τα ενθεματα μου λενε θελουν καθε 5-10 χρονια συντηρηση, αναλογα πως ειναι οι μυς σου και πως πετυχε. Μονο προσεχε με τη ζωνη μην σου ερεθισει το δερμα, και μη το παρα-τεντωσεις γιατι θα αρχισεις να πονας. Μια αλλη λυση, ειναι κανονικος κορσες. Με κορδονια που δενει πισω. Το φορας κατω απο τα ρουχα σου, σου κανει μεση, και με τον καιρο αποκτας απο φυσικου σου αυτο το σχημα. Μονο φροντισε να ειναι οι μπανελες απο ατσαλι (steelbone) και οχι πλαστικο. Τωρα που θα παω αγγλια θα αγορασω εναν, γιατι η ζωνη, για να βγω εξω, θελει πολυ φαρδια ρουχα.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δοκιμάσω με αυτή που ήδη έχω (που κακώς δεν την φόρεσα στην ώρα της) και γυμναστικούλα και βλέπουμε. Για το στήθος εγώ θα κάνω μείωση κι ανόρθωση γιατί απο την φύση μου είναι πολύυυυ μεγάλο και με τα κιλά, την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό μεγάλωσε κι άλλο και τώρα που χάνω κιλά απλά αδειάζει χωρίς όμως να μικραίνει, κι είναι χάλια μαύρα! Οπότε δεν το γλιτώνω...!
Για την κοιλιοπλαστική, η αδερφή μου έκανε όταν έχασε περίπου 70 κιλά κι ήταν τέλεια. Οκ, είχε τους πόνους της και έμειναν κάποιες τομές που φαίνονται αλλα το αποτέλσμα ήταν πολύ ωραίο. Τώρα που έχει αρχίσει πάλι να παίρνει κιλά, τα παίρνει σε όλα τα άλλα σημεία εκτός απο την κοιλιά.
αυτο θα ηθελα να μου συμβει και μενα. Παρατηρησα οτι παιρνω στη κοιλια ευκολα. Κοιλια και πισινο.
Κάθε κιλό που χάνω και χειρότερα η κοιλιά... αίσχος. Το μόνο που με προβληματίζει οτι δε νομίζω να έχω παράθυρο πάνω από 10 μέρες, βία 15, το Μάρτιο να τη κάνω και να αναρρώσω. Αργότερα αποκλείεται, δε θα χάσω το καλοκαίρι μου... θα δούμε...
ένα site με άπειρες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται http://www.tuckthattummy.com/
Οι βασικές πληροφορίες υπάρχουν και σχεδόν σε όλα τα site των πλαστικών χειρούργων στα ελληνικά.
Μέχρι τους 18 μήνες περίπου μαζεύει και κρεμάει η κοιλιά πολλές φορές,δώσε της λίγο χρόνο,μην βιαστείς,δεν γίνονται κάθε μέρα αυτές οι επεμβάσεις.
Καλησπερα Σε ολους!Ξερετε κανενα γιατρο να μου συστησετε στο ηρακλειο κρητης?ευχαριστω
για το στήθος, εγγυημένα πράγματα, με σωστή εντατική γυμναστική δυναμώνουν οι μυς των χεριών και του θώρακα με αποτέλσμα ένα αξιόλογο αποτέλεσμα μέτριας ανόρθωσης ( εντάξυ δε γίνεται οπως με την εγχείρηση) αλλά αποκτάς σέξυ στήθος και όλα οκ, ρωτήστε ένα καλό γυμναστή και βουρ σε ενα γυμναστήριο με όργανα.
Το θέμα μου εμένα είναι ότι όσο χάνω δε μπορώ να κάνω έντονη γυμναστική γιατί δυσκολεύει αφάνταστα την διαδικασία χασίματος κιλών ( σφίγγουν τα κρέατα χοχοχο)
Για την κοιλιά δε ξέρω πάντως αυτό που κατα ομολογία των γυμναστών είναι πιο δύσκολο να σφίξει με γυμνστική είναι οι εισαγωγικοι - προσαγωγικοί μυες , ή κάπως έτσι τους λένε ( μπουτια ). Θα έλεγα οτι συμφωνω με τον Στελιο, μη βιάζεσαι δώσε χρόνο και λίγη προσπάθεια. Το δε καλύτερο σώμα το κάνει το κολύμπι. Ξέρω κοπέλα που εχασε γύρω στα 40 κιλά μόνη της χωρίς επεμβάσεις και με κολύμπι έχει ένα αξιολογότατο σώμα. Δε κρύβω οτι και εμένα με ενδιαφέρει το θέμα πλαστική, απο την άλλη νομίζω ότι κάθε πράγμα στον καιρό του αφ ενος και αφετέρου, το κόστος ( πονος) με το αποτέλεσμα πρέπει να εξισοροπούν, δλδ βρε παιδιά πόσο σημαντικό είναι και πόσο μεγάλη είναι η αλλαγή λειτουργικά στη ζωή μας ή στην αυτοεικόνα μας? Ο καθένας πρέπει να βουτήξει μέσα του πολύ βαθιά για να βρει την απάντηση