δομινικη :)
στασου στα ποδια σου κοριτσι μου, μπορεις.
Δες και το ποστ της μαριαο, ειναι πολυ κατατοπιστικο.
Printable View
πωπω πραγματικα τι μανικι εχεισ περασει και συ..ουτε ενα ε? απο τοτε που μου ειπεσ για τα 10 προτερήματα θελω να ρωτησω και γω αλλα την φοβαμαι την απαντηση του..πραγματικα...:smirk: πραγματικα το σκανερ θελω να το κανω κομματακια, αλλα ακομα δεν εχω βρει τον τροπο ανεφερα τον ψυχολογο και ειπε απλα οτι ειμαι χαζη π καθομαι και πιστευω σ αυτο οσο για τους εμετους οταν του το ειπα ξεσ τι απαντησε?? ''δλδ ετρωγες κρυφα πολυ?? τι να σου πω ρε δομινικη. Κ αι αμα θες να ξες με τον εμετο δεν τα βγαζεσ ολα''. Ναι ναι καλα ακουσεσ αυτο τον ένοιαζε... νομιζω οτι μητερα σου και πατερας μου σημειωσατε Χ..Quote:
Originally posted by mariao
Αγαπητή μου, το σκάνερ είναι προς απόσυρση!
Δεν δουλέυει πλέον επικοδομιτικά προς εσένα και καλά θα κάνεις να του φερθείς όπως του αξίζει.
Ή επισκευάζεται με εντατικά ή δυστυχώς αποσύρεται, αλλιώς ο ιδιοκτήτης του βασίζεται σε λάθος αποτελέσματα, παίρνει λάθος μηνύματα και βγάξει λάθος συμπεράσματα.
Περνούσα τα ίδια με τη μάνα μου. Πήγα σε φυχολόγο φυσικά αλλιώς δεν την πάλευα. Συνειδητοποίησα την διαστρευλωμένη εικόνα με την οποία με καθρέφτιζε όταν ο ψυχολόγος μου έβαλε μια ασκηση.
Μου είπε να ρωτήσω τους δικούς μου ωστε να μου αναφέρουν 10 προτερίματα μου ως άνθρωπο.
Επειδη αρκετά χρονια κάνω δουλειά με τον εαυτό μου ξέρω πως έχω πολλά!
Η μάνα μου λοιπόν δεν μπορεσε να βρει ουτε ένα. Το καταλαβαίνεις??? ουτε ένα!!!
Τα 2 που είπε συνοδευόντουσαν από αρνητικά σχόλια του τύπου:
Είσαι τετραπέρατη αλλά τεμπέλα και τελικά δεν τα καταφέρνεις....
Είσαι καλή αλλά ευπιστη και σε κοροιδεύουν.
Επιπλέον παρόλο που ήταν σιγουρα διαστρευλομένα και δεν ισχυαν, είχαν ειπωθεί με απόλοιτη σιγουριά
Πληγώθηκα πάρα πολύ αλλά συνειδητοποίηση οτι δεν ειναι να έχω εμπιστοσύνη στην κρίση της τουλάχιστον όσο αφορά το ατομό μου καθως κάθε άλλο παρά αντικειμενική ήταν.
Το λοιπόν το σκάνερ πηγε προς απόσυρση διότι ήταν ελλατωματικό εξ αρχής!
Και μάλιστα έφτιαξαν και οι σχέσεις μας καθως για πρώτη φορά της το είπα κατάμουτρα και με επιχειρήματα.
οτι δηλαδή έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα καθως δεν μπορεί να δει τα προτερίματα μου και να τα εκφράσει παρά επικεντρώνεται στα ελλατώματα μου δημιουργώντας μου τόσο σοβαρό πρόβλημα ωστε να χρειάζομαι ψυχολόγο εξ αιτίας της.
Σοκ-ξεσόκ κάτι άλλαξε καθως για πρωτη φορά υπήρχαν αποδείξεις.
και από τότε όποτε μου κολλάει η απάντηση είναι : Σε περακαλώ μαμά δεν είσαι αντικειμενικός κριτής ως προς εμένα, μην το ξανααναφέρουμε το θέμα...ούτε 1 αττόφιο καθαρό προτέρημα!ουτε ένα!
αυτά
Αχχχχ κορινακι μου, αυτοι η λαθος τροποι μας εχουν φαει τοσα χρονια και αυτο το λαθος ταρακουνημα... ακομα και τα αστειακια και χαηδεματα που θελει να μου κανει.. ακομα και αυτα ειρωνικα σχολια εχουν μεσα. πχ χοντρουλα μου , χοντρουλινα μου,μπουταρου, κωλαρου, μπρατσαρου, μαγουλου και ααααλλλααα πολλααααα....Quote:
Originally posted by konina
dominiki μου δυστυχως συχνα οι γυρω μας προσπαθουν να μας βοηθησουν με λαθος τροπους..... πιθανοτατα όντως να εχεις αφησει τον εαυτο σου κ το σκανερ να προσπαθει να στο θυμησει χωρις να αντιλαμβανεται 1) το μεριδιο ευθυνης που πιθανως να εχει σε αυτο 2) το ποσο πιο βαθια σε χωνει στο βουρκο.... νομιζω ότι απλα πρεπει να συγχωρεσεις το σκανερ για του ελλειπεις του τροπους κ να προσπαθησεις να δεις τι μπορεις να κανεις εσυ για σενα.... ειδικα παλια υπηρχε πολυ η νοοτροπια "φωναζω σε καποιον για να τον ταρακουνησω"
θα το κανω κλικουλα μου..το ξερω, χαρη σε σας και στο λεω αληθεια..λιγη απο τη δυναμη ψυχης σου θελω, ειλικρινα χιλια μπραβο για τη θεληση που ειχεσ και καταφερες ολο αυτο..τα φωτα σου τα θελω τα εχω αναγκη..Quote:
Originally posted by click
κι εγω εχω αναγκη τα φωτα που ειχα... αυτη τη στιγμη περναω το χειροτερο πισωγυρισμα των τελευταιων περιπου 12 μηνων. το μονο καλο ειναι οτι στην προηγουμενη τετοια κατρακυλα, εγινε εκεινο το κλικ. Ισως ξαναγινει και στο κοντινο μελλον
Σοβαρα, ο,τι θελεις, να μου λες :)
AΧ...αυτα τα πισωγυρισματα τα ξερω περσυ τετοιο καιρο μολις ειχα χασει 25 κιλα... φετος εχω παρει ηδη τα 15..και δεν ηταν φυσικα η 1η φορα π εχει γινει..φαυλος κυκλος η ζωη μου... αδυναμη να κρατηθω, ψυχολογικα ρακος...:sniff:Quote:
κι εγω εχω αναγκη τα φωτα που ειχα... αυτη τη στιγμη περναω το χειροτερο πισωγυρισμα των τελευταιων περιπου 12 μηνων. το μονο καλο ειναι οτι στην προηγουμενη τετοια κατρακυλα, εγινε εκεινο το κλικ. Ισως ξαναγινει και στο κοντινο μελλον
Σοβαρα, ο,τι θελεις, να μου λες :)
σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ κ σου εχω χειροτερο.... μου δαγκωσε παιχνιδιαρικα το μπρατσο κ συνεχισε "σου εχω πει ποσα λατρευω ολα αυτα τα στρωματα λιπους???οσο κ αν αδυνατησεις παντα θα εισαι το μπουλουκακι μου..."Quote:
Originally posted by dominiki
Αχχχχ κορινακι μου, αυτοι η λαθος τροποι μας εχουν φαει τοσα χρονια και αυτο το λαθος ταρακουνημα... ακομα και τα αστειακια και χαηδεματα που θελει να μου κανει.. ακομα και αυτα ειρωνικα σχολια εχουν μεσα. πχ χοντρουλα μου , χοντρουλινα μου,μπουταρου, κωλαρου, μπρατσαρου, μαγουλου και ααααλλλααα πολλααααα....Quote:
dominiki μου δυστυχως συχνα οι γυρω μας προσπαθουν να μας βοηθησουν με λαθος τροπους..... πιθανοτατα όντως να εχεις αφησει τον εαυτο σου κ το σκανερ να προσπαθει να στο θυμησει χωρις να αντιλαμβανεται 1) το μεριδιο ευθυνης που πιθανως να εχει σε αυτο 2) το ποσο πιο βαθια σε χωνει στο βουρκο.... νομιζω ότι απλα πρεπει να συγχωρεσεις το σκανερ για του ελλειπεις του τροπους κ να προσπαθησεις να δεις τι μπορεις να κανεις εσυ για σενα.... ειδικα παλια υπηρχε πολυ η νοοτροπια "φωναζω σε καποιον για να τον ταρακουνησω"
να πεθανω ομως, έτσι??????
το μονο καλο ειναι οτι του αρεσω παχια κ αδυνατιζω καθαρα για μενα, εκεινος δεν το θεωρει απαραιτητο... οποτε τα σχολια μενουν μονο στα αστεια...
τα κιλα ειναι μονο το αποτελεσμα. Το προβλημα ειναι τα εγκεφαλικα και ψυχολογικα πισωγυρισματα που κανουμε. Διαρκης μαχη :crazy:
πωπω καταλαβαινω γιατι αισθανθηκες ασχημα, αλλα μου φανηκε τοοοοσο γλυκο που σου εξεφρασε οτι σαγαπαει οπως ακριβως εισαι! :)Quote:
σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ κ σου εχω χειροτερο.... μου δαγκωσε παιχνιδιαρικα το μπρατσο κ συνεχισε "σου εχω πει ποσα λατρευω ολα αυτα τα στρωματα λιπους???οσο κ αν αδυνατησεις παντα θα εισαι το μπουλουκακι μου..."Quote:
το μονο καλο ειναι οτι του αρεσω παχια κ αδυνατιζω καθαρα για μενα, εκεινος δεν το θεωρει απαραιτητο... οποτε τα σχολια μενουν μονο στα αστεια...
clickoula μου, οταν στα λενε ετσι λεσ παναγια μου και χριστε μου το μονο χαρακτηριστηκο πραγμα πανω μου ειναι η σωματικη μου διαπλαση??Quote:
πωπω καταλαβαινω γιατι αισθανθηκες ασχημα, αλλα μου φανηκε τοοοοσο γλυκο που σου εξεφρασε οτι σαγαπαει οπως ακριβως εισαι! :)Quote:
κορινακι μου αυτος που σου εκανε ολη αυτη τη χοντραδα ειναι το αγορι σου ή ο πατερας σου?
το αγορι μου............βεβαια όπως ειπα το ότι του αρεσω κ γεματουλα εχει κ τα καλα του...εκει που εγω νιωθω "φουσκουνιτσα" εκεινος με βλέπει θεα....Quote:
κορινακι μου αυτος που σου εκανε ολη αυτη τη χοντραδα ειναι το αγορι σου ή ο πατερας σου?
μπραβο του μωρε, που σε κανει να νιωθεις θεα:thumbup: .Quote:
το αγορι μου............βεβαια όπως ειπα το ότι του αρεσω κ γεματουλα εχει κ τα καλα του...εκει που εγω νιωθω "φουσκουνιτσα" εκεινος με βλέπει θεα....Quote:
και μενα ο καλος μου μου ανεβαζει την διαθεση πολυ, ποτε ουτε μια κουβεντα δεν εχει πει για το βαρος μου..