Quote:
Originally posted by psaraki22
Και εγώ να πω μπράβο στη μικρή για την ωριμότητα της!!!
Θα συμφωνήσω με τη mariao, με προσοχή τους διατροφολόγους!
Επειδή και εγώ σαν παιδί ήμουν χοντρό και είχα την ίδια στεναχώρια μπορώ να σου πω ότι ακόμα θυμάμαι πως ένιωθα....
Η μαμά μου θέλησε να με βοηθήσει και, μετά από παρακίνηση γνωστών και φίλων, με πήγε στα bodyline. Καταλαβαίνω ότι ήθελε να με κάνει να νιώσω καλύτερα αλλά πραγματικά αυτή ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου. Πέρα από το ότι δε θυμάμαι αν έχασα κιλά, θυμάμαι πολύ καλά πόσο ψυχοφθόρο ήταν να είμαι με τα εσώρουχα σε ένα γραφειάκι μιας διαιτολόγου, και να μιλάει με τη μαμά μου για μένα λες και δεν είμαι μπροστά...
Από την άλλη βέβαια, στο γυμνάσιο, όπου επίσης είχα το ίδιο πρόβλημα, πήγα (πάντα με τη μαμά μου) στον ενδοκρινολόγο (αυτόν που έχω ακόμα και σήμερα) ο οποίος με αντιμετώπισε καθαρά ιατρικά (και όχι σαν μία χοντρή που θέλει να χάσει κιλά για να γίνει μοντέλο), μου έμαθε να τρώω και κάθε φορά μου τόνιζε να προσέχω την υγεία μου.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Καλό θα ήταν λοιπόν να μπει και σε μία φυσική διατροφούλα η μικρή, θα την κάνει να νιώσει καλύτερα! Πάντα βέβαια μετά από επικοινωνία με κάποιων ειδικό....
Το πιστεύω ότι η μικρή σου είναι μία κούκλα, και νιώθω πολύ κοντά σε αυτό που περιγράφεις EFIANA μου.
Και μόνο που σου άνοιξε την καρδιά της είναι μεγάλο βήμα....να της λες ότι όλα τελικά θα πάνε καλά! Γιατί έτσι θα γίνει! :)
Oταν διαβασα για τα body line θυμηθηκα τον εαυτο μου σε ηλικια 14, ν απηγαινω με την μαμα μου, απο δικη μου παροτρινση! Και εμενα με ειχε στο γραφειο, δεν με κοιτουσε αλλα μιλουσε με την μαμα μου.. Ενοιωθα καλα με τον εαυτο μου και εχασα κανενα 5κιλο αλλα οχι εξαιτιας του κεντρου, αλλα επειδη προσεχα τι ετρωγα εκανα γυμναστηκη κτλ κτλ.. και ενω ημουν 14 μου ελεγαν φοιτητρια εισαι? και πως εφτασες σε αυτα τα κιλα? που ειχα υψος 1,70 και ημουν 80 κιλα.. ναι μεν ειχα υπερβαρος αλλα οχι και 50 κιλα.. φαινομουνα μια γεματουλα ψυλη κοπελιτσα, παιδακι βασικα.. το μονο που μου αφησαν τα body line ειναι 3 ταιραστιες φλεβες στα ποδια, σαν φλεβητιδα φαινονται, απο ενα μηχανιμα με ηλεκτρισμο που και καλα ελλιωνε το λιπος..