να σου ζησει το μωρακι...ολα θα γινουν..θεληση και υπομονη να εχεις(να εχουμε)..20 κιλακια δεν ειναι τιποτα..
Printable View
να σου ζησει το μωρακι...ολα θα γινουν..θεληση και υπομονη να εχεις(να εχουμε)..20 κιλακια δεν ειναι τιποτα..
καλωσηρθες σοφουκι!
καλη αρχη και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!;)
γεια σου κι απο μενα σοφουκι
καλως ηρθες :tumble:
εδω τα παιδια θα σε βοηθησουν πολυ και ψυχολογικα στη διατροφη !
καμια εξαριά προλαβαίνεις!Quote:
Originally posted by sofouki
ασχετο. σε 3 βδομαδες βαφτιζω το γιο μου... ποσα κιλακια λετε προλαβαινω να χασω μεχρι το ευτυχες γεγονος μπας εχω καμια φωτο της προκοπης??:bouncing::bouncing:
λοιπόν sofouki, λέω να ξεκινήσω κι εγώ τη δίαιτα που ξεκινάω και σταματάω κάθε μέρα την τελευταία μία εβδομάδα!!!! Εδω απ'ότι βλέπω μπορώ να βρω την κατανόηση και τη βοήθεια που χρειάζεται, άντε και καλά αποτελέσματα σε όλες μας. (εγω 8 κιλά θέλω να χάσω)
καλημερα κι ευχαριστω για τις ευχες σας! να ειστε καλα!! κι εγω εκει υπολογιζα... αν καταφερω να χασω γυρω στα 6-7 μεχρι τη βαφτιση θα ναι καλα.. χτες το βραδυ στο γαμο εφαγα αρκετα. ορεκτικα δεν αγγιξα, αλλα εφαγα ολο το κυριως. ψαρονεφρι ψητο με ρυζι κ πατατες φουρνου. τσακισα και το γλυκακι μετα... ηπια και 5-6 ποτηρακια κρασι. σημερα πρεπει να ειμαι πολυ εγκρατης... αυριο ζυγιζομαι..(μερα παρα μερα). για να δουμε...
Καλη αρχη..!!!! Κ εγω απο αυριο ξεκιναω ξανα αποτοξινωση μετα το break των διακοπων.. Ουφφφφ...!! Καλη εβδομαδα κ καλη αρχη λοιπον!!!! :)
sofouki Καλώς ήρθες!Νομίζω πως δεν χρειάζεται να βάζεις συγκεκριμένους στόχους (πχ 6-7 μέχρι τα βαφτίσια) γιατί θα σε αγχώσει περισσότερο με αρνητικά αποτελέσματα!Καλύτερα να ακολουθείς μια σωστή διατροφή και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους;) Καλό κουράγιο να έχεις!
Quote:
Originally posted by aggeloydaki
sofouki Καλώς ήρθες!Νομίζω πως δεν χρειάζεται να βάζεις συγκεκριμένους στόχους (πχ 6-7 μέχρι τα βαφτίσια) γιατί θα σε αγχώσει περισσότερο με αρνητικά αποτελέσματα!Καλύτερα να ακολουθείς μια σωστή διατροφή και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους;) Καλό κουράγιο να έχεις!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Καλή αρχή κι από μένα!!!
ευχαριστω πολυ πολυ!!:smilegrin::smilegrin: προς το παρον καλα παμε, αλλα δεν ενθουσιαζομαι. παντα στην αρχη καλα τα πηγαινα... αν κλεισω μηνα "καθαρη", τοτε θα παρω λιγο τα πανω μου... για να δουμε... σημερα εφτιαξα φασολαδα. αραγε ποσες θερμιδες εχει ξερει κανεις?? (φασολες ασπρες-βραστες, οχι κοκκινες με καροτα και τετοια.)
sofouki για τις θερμίδες τσέκαρε εδώ (με έχει βολέψει):Quote:
Originally posted by sofouki
σημερα εφτιαξα φασολαδα. αραγε ποσες θερμιδες εχει ξερει κανεις?? (φασολες ασπρες-βραστες, οχι κοκκινες με καροτα και τετοια.)
http://www.diet4all.gr/thermides-trofimwn-apo-21phi.php
Φασόλια ξερά σαλάτα (μερίδα) 403 θερμίδες