Παρακολουθω το φορουμ πανω απο 1 χρονο και αν και δεν γραφω συχνα σημερα θα το κανω μηπως και αποτρεψω καποιον απο αυτη την πολυ επικινδυνη διαιτα. Την ξεκινησα μαζι με μια φιλη μου επισης χοντρουλα το 2005 μετα απο παροτρυνση φιλου γιατρου απο επαρχια.Quote:
Originally posted by Lil
Για να το κανεις πρέπει να πάρεις ένα κουτί χάπια που λέγονται Son Formula, τα έχουν ελάχιστα φαρμακεία αλλα μπορώ να σου πω που να τα παραγγείλεις..
Και τα vit Formula..
Τα μεν Son formula ειναι ΑΜΙΝΟΞΕΑ..
Καμια σχέση με δίαιτες εχπρες και αδυνατιστικα χάπια..
Τα vit Formula είναι βιταμινες..
Τα Son formula ειναι τα αμινοξεα που χρειαζεται ο ανθρωπινος οργανισμος και ενεργοποιειται ο μεταβολισμος, επισης σου δινουν τρομερη ευεξια..
Για μια βδομαδα τρως φρουτα κ σαλατες και παιρνεις τα χαπια.. Και δυο βιταμινες την μερα..
Αλλα με τα αμινοξεα νιωθεις σαν να εχεις φαει 2 μπριζολες μαζι με την σαλατα σου..
Χάνεις πολυ λιπος με αυτο το προγραμμα και καθολου μυικο ιστο.. Δεν μενει καμια χαλαρωση μετα..
Μαζι με τη φιλη μου πηγαμε συστημενες σε εναν επισης γιατρο στην Αθηνα. Η φιλη μου στα 105 κιλα τοτε κι εγω στα 85.
Το προγραμμα ειχε ως εξης: Την πρωτη βδομαδα τρεις φορες τη μερα μονο λαχανικα με μια κουταλια λαδι και με υποκαταστατο αλατιου και 14 καψουλες αμινοξεων καθημερινα συν μια βιταμινη και μερικες διουρητικες σταγονες καθε πρωι. Τη δευτερη βδομαδα ακριβως το ιδιο συν 120 γραμμαρια κοτοπουλο σε ενα γευμα τη μερα. Η τριτη εβδομαδα ακριβως ιδια με την πρωτη και μοναχα την τεταρτη εβδομαδα προσθεσε και μισο φλιτζανι ρυζι.
Ειμαι σιγουρη οτι διαβαζοντας το προγραμμα θα πρεπει να με περνατε για τρελλη που εβαλα τον εαυτο μου σε μια τετοια διαδικασια.
Αυτο που λενε για τα 6-7 κιλα λιπους τη πρωτη εβδομαδα δεν ισχυει σε καμια περιστωση. Ακομα και με τοση στερηση τη πρωτη εβδομαδα εχασα 4 κιλα και η φιλη μου 5 κιλα και πιστεψτε με δεν ηταν λιπος παρα μονο υγρα αφου με τις σταγονες που σου δινουν πηγαινα τουαλετα καθε μια ωρα. Αντεξα μοναχα ενα μηνα ενω η φιλη μου συνεχισε για 2 μηνες.
Μιλαμε για την απολυτη πεινα και στερηση με αποτελεσμα οταν σταματησα να ξαναπαρω τα κιλα που ειχα χασει 8 στο συνολο και να βαλω και ακομα περισσοτερα αφου εφτασα 5 μηνες μετα να ζυγιζω 98 κιλα.
Η φιλη μου ομως πηγε ακομα χειροτερα αφου ενω εκανε τη διαιτα πηγε σε ενα παιδικο παρτυ και εφαγε ενα κομματι τουρτα την επομενη μερα ηταν στο νοσοκομειο για αφαιρεση χολης.Μπορει να ειναι εντελως τυχαιο ομως εγω πιστευω οτι αυτη η διαιτα επαιξε πολυ σημαντικο ρολο για την κατασταση της υγειας της αφου επρεπε για τοσο καιρο να τρωει μονο σαλατες και να πινει 100 καψουλες τη βδομαδα συν τις διουρητικες σταγονες καθε πρωι επι 2 μηνες.
Απο εκει λοιπον που κανοντας τη διαιτα ετρωγε μοναχα μαρουλια και σαλατες τωρα δεν μπορει ουτε καν να τα αγγιξει.
Σημειωστε οτι τη διαιτα αυτη μας την εδωσε γιατρος με πιστοποιημενο ιατρειο σε κεντρικο σημειο της Αθηνας και με πολυ μεγαλο κοστος ανα επισκεψη. Υπολογιστε οτι μαζι με το κοστος των χαπιων εβγαινε περιπου στα 450 ευρω το μηνα.
Το πιο τραγικο ομως ειναι οτι η κοπελα στο ιατρειο που με ζυγιζε και εκανε τις λιπομετρησεις ηταν και αυτη που με παροτρυνε στο προκαλω εμετο οταν φαω κατι απαγορευμενο λεγοντας μου οτι ειναι κατι που κανει και αυτη οταν χρειαστει και οτι δεν διατρεχω κανενα κινδυνο. Ευτυχως το δοκιμασα μοναχα τρεις φορες και δεν το συνεχισα λογω οτι μετα τον εμετο ενιωθα αρρωστη και δεν μπορουσα ουτε καν να πάω στη σχολη μου.
Συγγνωμη για το πολυ μεγαλο κειμενο γιατι ξερω οτι ειναι κουραστικο ομως ακομα και μετα απο τοσα χρονια και τοσες διαιτες πιστευω οτι αυτη η διαιτα ειναι οτι χειροτερο εχω κανει στον εαυτο μου και μαλιστα με συνταγη γιατρου.