-
Ότι ο αέρας παχαίνει το έχω ακούσει, ότι απ'το πολύ νερό μπορείς να πάθεις δηλητηρίαση πρώτη φορά το διαβάζω!!!! :o Μάλλον κάποιος σε μέρες λειψυδρίας είχε τη φαϊνή ιδέα να αποτρέψει τον κόσμο απ'το να πίνει νεράκι!
Καλή μου χροοοοόνια τώρα είμαι με ένα 1,5 λίτρο νερό δίπλα μου. Μπορεί να πιω 3- 4,5 λίτρα νερό την ημέρα. Εκεί που δεν έπινα σχεδόν καθόλου και τα υγρά που δεχόταν ο οργανισμός μου ήταν απ'τους καφέδες και τα αναψυκτικά, όταν κάποτε αποφάσισα να αρχίσω διατροφή σε διαιτολόγο μου συνέστησε να πίνω νερό έστω 10 ποτήρια την ημέρα. Αν δεν διψούσα, μου είχε συστήσει να πίνω με το ζόρι. Τελικά μου έγινε συνήθεια και δεν μπορώ χωρίς νερό! :bigsmile:
-
Κι εγώ το 2-2.5 λίτρα νερό τα πίνω χαλαρά μέσα στη μέρα. Μέχρι στιγμής δε μου έχει παρουσιαστεί πρόβλημα πάντως...
-
Εγώ παιδιά παλιά δεν έπινα ούτε μισό λίτρο τη μέρα.. μόνο καφέδες.. αναψυκτικά κτλ
τώρα που κάνω και γυμναστική πίνω χαλαρά 2-2.5 τη μέρα.. στη γυμναστική μόνο 1.5 λίτρο κ το άλλο
μέσα στη μέρα... βοηθάει πολύ γενικά..
-
wow, να σου πω εγώ που χειρουργήθηκα πρόσφατα και οι αναμνήσεις είναι ζωντανές...ΔΙΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μιλάμε τον πρώτο μήνα, η γλώσσα μου δεν ικανοποιούνταν με καμία ποσότητα νερού, συνέχεια διψασμένη με μια ακατανόητα ανυπόφορη δίψα, όχι αυτό το φυσιολογικό, δλδ. κάνει ζέστη, ιδρώνω και διψάω. Ένα άλλο πράγμα , διαφορετικό και βασανιστικό. Έπινα μια γουλιά και ένιωθα ότι ποτέ δεν ήπια νερό. Και μιλάμε για ένα άτομο σαν και σένα που λατρεύει το νερό! Μετά τις πρώτες δέκα μέρες μπόρεσα και αύξησα την ποσότητα νερού αλλά μέχρι και τις 40 μέρες, ένιωθα την ανάγκη για νερό πολύ επιτακτική.Δεν ξέρω, ίσως να ήμουν πολύ αφυδατωμένη! Τώρα είμαι κουλ, πίνω περίπου 1.5 λίτρο την ημέρα, ίσως και παραπάνω. Απλά προσέχω να μην το συνδυάζω με τα γεύματα γιατί οι οδηγίες του γιατρού ήταν σαφείς: μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά γεύματος το νερό!
Ελπίζω να βοήθησα!
-
monahoiot αν εβαζες παγακια στν γλωσσα να λιωνουν, ηταν καλυτερα? Την διψα ρε γαμωτο δεν την παλευω!! Δεν με νιαζει να πειναω (που δεν πεινας μετα την επεμβαση!! :p ) αλλα η διψα ειναι αλλο πραγμα!!! χιχιχιχι τωρα εισαι καλυτερα ομως ε? Ωραιοτατα!!! Εσεις που εχετε κανει μπαι μπας, μπορειτε να πινετε περισσοτερο η και οσο θελετε νερο, αμεσως μετα την επεμβαση η ειναι οπως στο σληβ?
-
wow αμέσως μετά την επέμβαση επίσης δεν μπορούσα να πιω πολύ νερό,αλλά μπορούσα πολλές μικρές γουλιές και σε 5 λεπτάκια πάλι ξανά.Αν έπινα πολλές μαζεμένες γουλιές ή μία μεγάλη γουλιά ένιωθα κάτι σαν πόνο ,σαν κόμπο στο στέρνο,καθόλου ευχάριστη αίσθηση.Στον έναν μήνα μπορούσα και έπινα μέσα σε 45 λεπτά ένα μπουκαλάκι νερό,τώρα σε μισή ώρα μπορώ να πιω άνετα το μπουκαλάκι (μπορώ να σου πω και σε πιο λίγη ώρα είναι εφικτό απλά δεν μου αρεσει το νερό :D ) τώρα αν καταλάθος πιω πολύ μεγάλη γουλιά νιώθω να μου στέκεται για κανένα λεπτό περιπού και μετά είναι όλα οκ ,το βασικό όμως είναι πως δεν διψάω ποτέ!Και επειδή έχει τύχει και έχω πιεί νερό πριν περάσει το μισάωρο δεν νιώθεις πόνο απλά φουσκώνεις λίγο περισσότερο.Στην επανεξέταση του τριμήνου μου συνάντησα χειρουγημένο ενός χρόνου που μου είπε πως μαζί με το φαγητό πίνει παράλληλα και νερό ή κόκα-κόλα και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
-
Πίνω νερό παγωμένο και μόνο. Τις πιο πολλές φορές παγώνω στην κατάψυξη και προσθέτω κρύο και το πίνω. Έτσι είναι καλύτερα για μένα. Πίνω άνετα, δεν νιώθω πόνο καθώς κατεβαίνει. Ίσως κάποιες φορές όπως είπε και η aggeloydaki, αν βιαστώ πολύ στην ποσότητα, μου κάθεται λίγο και επανερχεται αφού περιμένω μερικά δευτερόλεπτα.
-
Α! Μαλιστα! αυτος ηταν και ο μονος λογος που σκεφτομουν το μπαι μπας αντι σληββ.. Το νερο!! Θα πω το νερο νερακι μου φαινεται!! :bouncy:
Παντως δεν εχετε προβληματα ουτε με αναψυκτυκα ετσι? Κατι ακουσα για συχνες επισκεψεις στη τουαλετα βεβαια! :lol:
-
Μια διαιτολόγος μου είπε πως πρέπει να πίνουμε 40 ml νερό για κάθε κιλό σωματος, άρα αν κάποια είναι πχ 80 κιλά πρέπει να πίνει 3,2 λίτρα (80*0,04 λτ= 3,2 λιτρα).Για εμας που έχουμε πολλά κιλά λίγο δύσκολο!:no:
-
Δηλαδη πρεπει να πινω 6 λιτρα νεροοοο!!!! Ε ειπαμε!!! Μπανιο κανεις σε τοσο νερο!!!! :lol:
-
εγω το παρακανω με το νερο,πινω μονο παγωμενο χειμωνα καλοκαιρι αλλα υπερβολικες ποσοτητες.μπορει να πιω κ 8 λιτρα την ημερα 10 μπουκαλακια τα πινω σιγουρα.ομως διψαωωωω.δε ξερω πως θα τα καταφερω χωρις αν κανω την επεμβαση τελικα.παντως δηλητηριαση δεν εχω παθει... μπορει να φουσκωνω υπερβολικα να κανω κ κατακρατηση απο την υπερβολη αλλα μεχρι εκει.ασε που τελικα το νερο με εσωσε! ειχα κρυπτικη αμυγδαλιτιδα κ για 9 χρονια δε μου εβρισκαν τι ειχα,τα δεκατα ηταν καθημερινοτητα κ μου ελεγαν στο τελος οτι ηταν κ το φυσικο μου! οταν ανακαλυψαν οτι εφταιγαν οι αμυγδαλες μου ειπαν οτι την γλυτωσαν τα νεφρα μου γιατι πινω πολυ νερο! αλλιως θα ειχα πολλα προβληματα τοσα χρονια...
-
Και εγω φιλεναδα κρυο, παγωμενο το πινω!! Αγγλια ειδικακ δεν ξερω τι με πιανει και τα πινω παγωμενα, ας εχει και κρυο εξω... Και εδω βεβαια αλλα πανω πιο πολυ!! Βαζω ποτηρια στην καταψυξη (οπως και με τις μπυρες!) και βαζω και παγακια και κρυο νερο... Παραδεισος!!!!! Το ιδιο κανω και με ανθρακουχο νερο που μου αρεσει και αυτο πολυ! addicted νομιζω ειμαι!!! lololololol
-
:smilegrin: ο πιο καλος εθισμος! κ ακινδυνος