Επειδή έχω σχέση λατρείας με τη σοκολάτα αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα το Lipotox! Τα φαγητά τα κόβω, τα γλυκά ΠΟΤΕ!!! Ευτυχώς το Lipotox έχει σοκολατένια γεύση και θυμίζει milkshake! Να δω πόσο θα αντέξω...
Printable View
Επειδή έχω σχέση λατρείας με τη σοκολάτα αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα το Lipotox! Τα φαγητά τα κόβω, τα γλυκά ΠΟΤΕ!!! Ευτυχώς το Lipotox έχει σοκολατένια γεύση και θυμίζει milkshake! Να δω πόσο θα αντέξω...
Γειά σου Aquarium!
Τα εμπιστεύεσαι μωρέ αυτά τα σκευάσματα;
Εγώ πάντως προτιμώ να χάνω κιλά αργά και να τρώω τις σοκολατίτσες μου...
βρε παιδια και γω εξαρτημενη απο τη σοκολατα ημουν παντα...αλλα γι αυτο εχω φτασει στα κιλα που ειμαι....γι αυτο θα μπω στη διαδικασια να κανω σλιβ...απο τις σοκολατες και το πολυ φαι...εγω ευχομαι να μην μπορουσα να φαω καθολου γλυκα η σοκολατες....:rolleyes:
Η μαύρη σοκολάτα είναι φάρμακο. Όλα τα συνοδευτικά της παχαίνουν. Τα λίπη και τα βούτηρα.
Πριν την επεμβαση ετρωγα πολυ συχνα σοκολατα, μπορει και καθε μερα μερικες φορες!!
Βασικα για εμενα δεν ειναι επιδορπιο αν δεν εχει σοκολατα μεσα!
Μετα την επεμβαση δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη για σοκολατα! Ουτε κατα διανια! Ουτε η μυρωδια της δεν με ελκυει πλεον!!! Δεν ξερω τι εψω παθει!! Ευρυχως να λεω!!! Μονο μια φορα μου μυρισε ωραια σοκολατα και μαλλον επειδη μεσα ειχε ξηρους καρπους!
Η μυρωδια που με τρελαινει ειναι της χωριατικης σαλατας!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Και χωρις λαδι! Απλα λιγο ξυδι η βαλσαμικοοοο!!! Πωωωωω!!! Απο ελληνικα προιοντα ομως! Γιατι Αγγλια τεν μυριζει τιποτα! Μονο το βοδινο βρωμαεεεειιιι!!!
-wow-, ... WOW. :wow:Quote:
Originally posted by -wow-
Μετα την επεμβαση δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη για σοκολατα! Ουτε κατα διανια! Ουτε η μυρωδια της δεν με ελκυει πλεον!!!
Ελευθερία... χαχα
Ναι ρε δεν νερω αν το παθαινουν ολοι.. Μπορει να με πιασει κατι σαν υπογλυκαιμια και να ζαλιστω λιγο αλλα μολις φαω μια μπουκια μπανανας η καποιου αλλου μαλακου φρουτου μου φευγει!
και εγω εχω παθος με τη σοκολατα !
μετα την επεμβαση και παλι τη θελω!
δοκιμασα με γλυκαντικο και μου εκατσε μια χαρα αλλα τωρα την εχω στο ψυγειο κοντα μια βδομαδα
και δεν την εχω φαει πριν ετρωγα σχεδον μια καθε βραδυ κυριως με φουντουκια!
αχχχ πως μου λειπει αλλα δε τολμαω να την δοκιμασω ξανα μη ξανακολησω!
Και εμένα μου αρέσει αυτή με τα γλυκαντικά - γενικά οποιαδήποτε σοκολάτα :P
Mermaid, μια σοκολάτα καθημερινά είναι όντως υπερβολή.... αλλά γύρω στα 30 γρ δεν είναι!
Ειδικά η μαύρη σοκολάτα είναι ευεργετική για την υγεία!
http://cocoasymposium.com/wp-content...ocoa-Beans.jpg