Κι εγώ είχα πάρει πιο παλιά μία βερμούδα και είναι όπως ακριβώς την περιγράφετε, δηλαδή κάτω από τα ρούχα ακούγονται περίεργοι θόρυβοι - κάτι γρούτσου γρούτσου όταν περπατάς - την έχω ακόμα, είναι καλοδιατηρημένη, την έχω αρκετά χρόνια, δεν ξέρω αν φταίει το ύφασμα, είναι από νεοπρίν, το έχω χιλιοπλύνει, την έχω χιλιοφορέσει. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι για να δεις διαφορά θα πρέπει να τη φοράς αρκετές ώρες. Εντωμεταξύ, όταν τη φοράς, νιώθεις ότι κάτι γίνεται στο σώμα σου, κάτι σαν σάουνα. Αλλά λόγω υποχρεώσεων, αν πρέπει να βγεις έξω, να πας δουλειά, κάπου, για ψώνια, σούπερ μάρκετ ξέρω γω, δε μπορείς να τη φοράς στο δρόμο και να ακούγεται το γρούτσου-γρούτσου όπου πας. Επιμένω ότι αυτό είναι μόνο για το σπίτι. Και αν θυμάμαι καλά, οι οδηγίες έλεγαν ότι δεν κάνει να τη φοράμε στον ύπνο. Εμένα πάντως να σας πω μου άρεσε το αίσθημα της σάουνας, και για το χειμώνα που κάνει κρύο είναι φοβερά βολική κάτω από την πυτζάμα ;)
Ωχ! Γιατί? Για πες περισσότερες πληροφορίες, γιατί έχω ένα πρόβλημα με τις φλέβες, φλεβίτιδες, κιρσούς και τα συναφή.Quote:
Originally posted by gilie-
Α! και κατι ακομη αν εχετε φλεβες μη φορατε τετοια γιατι χειροτερευουν το προβλημα