:dork: ναχαμε ενα mpaklavadaki!!!!!! μιαμ μιαμ!
ευτυχως ξυπνησα.... γιατι mpaklavadaki μου γλυκο καποια στιγμη κ το μυαλο του παχυσαρκου ξυπναει....
Printable View
:dork: ναχαμε ενα mpaklavadaki!!!!!! μιαμ μιαμ!
ευτυχως ξυπνησα.... γιατι mpaklavadaki μου γλυκο καποια στιγμη κ το μυαλο του παχυσαρκου ξυπναει....
Θεωρώ ότι η νεώτερη γενιά διαιτολόγων, διατροφολόγων κλπ... το μόνο που βλέπουν σε έναν παχύσαρκο είναι έναν άνθρωπο παραγεμισμένο με ευρώ! Προσωπικά έχω πάψει να πιστεύω σε όλα όσα με όμορφα λόγια περιγράφουν γιατί τα'χω ζήσει κι έχω πετάξει πολλά λεφτά για το τίποτε. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις σε ένα τέτοιο κέντρο και ενώ περιγράφεις πως έχεις πρόβλημα και θες την υποστήριξη για να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις, αυτοί αντιθέτως σου δίνουν ένα τυποποιημένο διαιτολόγιο, σου κόβουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών κι έξω απ'την πόρτα; Μάλιστα μια γνωστή εργαζόταν εκεί και της ζήτησα να εστιάσουμε στο πρόβλημα μου μιας και είχε γνώσεις ψυχολογίας... Με τον τρόπο της με απέφυγε και μου πρότεινε να το παλέψω μόνη μου! ʼρα η δουλειά που υπόσχονταν ότι έκαναν ήταν απλά μούφα για να βγάζουν ευρώ. Από τότε αποφάσισα ότι η μόνη ελπίδα για να σώσω την υγεία μου κι εμένα είναι να το πάρω απόφαση και να το ράψω! Μέχρι στιγμής κάτι έχω καταφέρει. Σε απελπιστικά αργό ρυθμό, αλλά κάτι είναι κι αυτό! Είναι δύσκολες οι εποχές για να πετάμε ευρώ έτσι. :)
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:Quote:
Originally posted by mpaklavadaki
Τα έσβησα όλα κόψτε το λαιμό σας να αδυνατίσετε μόνοι σας
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Μαρία.
Θεωρώ ότι η νεώτερη γενιά διαιτολόγων, διατροφολόγων κλπ... το μόνο που βλέπουν σε έναν παχύσαρκο είναι έναν άνθρωπο παραγεμισμένο με ευρώ!
Quote:
Originally posted by anna65
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:Quote:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Μαρία.
Θεωρώ ότι η νεώτερη γενιά διαιτολόγων, διατροφολόγων κλπ... το μόνο που βλέπουν σε έναν παχύσαρκο είναι έναν άνθρωπο παραγεμισμένο με ευρώ!
:yes::thumbup::thumbup::thumbup:
Quote:
Μόνο για γέλια είσαι!!!
synnefia το ξέρω και εγώ αυτό απο την θεία μου που δούλευε σε μια γνωστή αλυσίδα αδυνατιστικών-καλλωπιστικών κέντρων-σίγουρα σου έρχονται ήδη στο μυαλό 2-..μακριά απο αυτά..
Χαχαχα! Μα δεν λιώνουν τα οστά ούτως ή άλλως βρε κορίτσια, μόνο αν αποτεφρωθούν. Το να μουμιοποιηθεί κάποιος ή κάποια που χρησιμοποιεί όλα τα χημικά σκευάσματα στο δέρμα του για να δείχνει νεώτερος-νεώτερη, ναι ισχύει σε μεγάλο ποσοστό. Τώρα θυμήθηκα την ταινία "Ο θάνατος σου πάει πολύ"... που 2 κολλημένες είχαν πιει το ελιξήριο της νεότητας και όταν πια ο οργανισμός άρχιζε να φθίρεται και το δέρμα τους να πέφτει σε φλούδες, είχαν πιάσει την λαδομπογιά κι έβαφε η μία την άλλη!!!! :lol:
Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τα ινστιτούτα αισθητικής, τις αισθητικές επεμβάσεις, τα μπότοξ, τα σκευάσματα, όλα αυτά που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε και να δείχνουμε καλύτερα. Αρκεί όσα κάνουμε, να τα κάνουμε οικειοθελώς.
Πρόβλημα έχω όταν κάποιοι εργαζόμενοι στη βιομηχανία της ομορφιάς μας πιπιλίζουν το μυαλό και μας σπαταλούν το χρόνο, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε χοντρές, γριές και άσχημες και ότι μόνον αυτοί μπορούν να μας σώσουν.
Από αυτούς ποιος θα μας σώσει?
Μην αγχώνεσαι ʼβα! Με τις αναδουλειές που θα έχουν τώρα, θα αρχίσουν ένας ένας να κλείνει το μαγαζάκι του. Αρκετές 'κονόμες έκαναν από εμάς τις αφελείς! Η κυβέρνηση άλλωστε φροντίζει να μάθουμε τι πάει να πει υγιεινή διατροφή! Εδώ και τα φαγάδικα διώχνουν τους ντελιβεράδες γιατί έχουν μειωθεί οι παραγγελίες! Ζήτω η φασολάδα!!! :bigsmile:
Υπήρξα αφελής για πολλά χρόνια. Επένδυσα χρήμα και κυρίως ελπίδα σε αυτά τα ινστιτούτα. Φταίω κι εγώ που δεν πειθάρχησα, αλλά δεν είμαι η μόνη που φταίει. Κάτι δεν μου "κόλλαγε". Αυτή η γλοιώδης φωνή, η επιτηδευμένη ευγένεια, ο πληθυντικός που χρησιμοποιούνταν ακόμη και όταν ήμουν κοριτσάκι, όλα αυτά φώναζαν από μακρυά ότι ήταν απάτη.
Στις μέρες μας υπάρχει γενικότερα στροφή στην "cuzina povera", δηλαδή στη φτωχή κουζίνα. Υλικά απλά, εύκολα, φτωχικά. Αν και νομίζω ότι ακόμη και αν μιλάμε για αστακό, πάλι μπορεί να μαγειρευτεί όπως θα τον έφτιαχνε ο ψαράς που τον έπιασε, χωρίς γαστριμαρικές φανφάρες.
Οι ντελιβεράδες κρίμα είναι. Παιδιά που με κάθε καιρό φέρνουν στο σπίτι μας αυτά που εμείς ζητάμε. Αυτοί που θέλω να εξαφανιστούν είναι οι "αρχηγοί". Ποτέ δεν θα ξεχάσω πώς με αντιμετώπισε ως εργαζόμενη ο ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος. Ήρθε στο γραφείο όπου δούλευα και με έκανε σκουπίδι, απλά και μόνο γιατί εκνευρίστηκε για λόγο έξω από μένα. Έτυχε να βρεθώ μπροστά του και έφαγα τα σκάγια. Οι συνάδελφοι μου έκαναν νοήματα να μη μιλήσω. Είχα κοκκινήσει από το άδικο και τον άκουγα να με βρίζει επί ένα τέταρτο της ώρας. Αρκετά πλούτισε ο τύπος. Αρκετά κανιβάλισε ανθρώπους, που δεν του έφταιξαν σε τίποτα, μόνο και μόνο επειδή είναι ο κύριος τάδε και έχει χρήματα. Για να τον δω τώρα!
και εγω υπερ επεμβασεων ειμαι, αλλα με μετρο. Ο θεος ξερει ποσο λαχταρω μια κοιλιοπλαστικη. Εχω μαζεψει τα λεφτα, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω μπει ποτε σε ολικη αναισθησια, και σκωληκοειδιτιδα που εκανα, μου κανανε ενεση στη μεση και ξυπνησα στη μεση του χειρουργειου, μια γαστροσκοπιση που εκανα, με βαλανε σε μεθη, και εκει που μου ειπαν οτι θα συνελθω σε καμια ωρα, σε 10 λεπτα ημουν ετοιμη να φυγω. Εχω τον φοβο μηπως ξυπνησω νωρις η δεν ξυπνησω καθολου...Quote:
Originally posted by Ava
Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τα ινστιτούτα αισθητικής, τις αισθητικές επεμβάσεις, τα μπότοξ, τα σκευάσματα, όλα αυτά που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε και να δείχνουμε καλύτερα. Αρκεί όσα κάνουμε, να τα κάνουμε οικειοθελώς.
Πρόβλημα έχω όταν κάποιοι εργαζόμενοι στη βιομηχανία της ομορφιάς μας πιπιλίζουν το μυαλό και μας σπαταλούν το χρόνο, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε χοντρές, γριές και άσχημες και ότι μόνον αυτοί μπορούν να μας σώσουν.
Από αυτούς ποιος θα μας σώσει?
μεγαλη αληθεια αυτο. και βλεπεις μετα αντρες και γυναικες που τους εχουν πεισει τοσο πολυ οτι χρειαζονται τις επεμβασεις και καταληγουν να εχουν μουρες σαν μασκες επειδη το παρακανανε. Κατα τη γνωμη μου, δημιουργουν καταστροφικες διαταραχες σε ατομα που τα αποτελεσματα δεν μπορουν να αναιρεθουν. Και κατηγορω πολυ τους πλαστικους που δεν αρνηθηκαν να κανουν την επεμβαση, εφοσον ειναι φως-φαναρι οτι κατι δεν παει καλα με τον ψυχισμο του ασθενη.Quote:
Να τσεποσουν τα λεφτα αυτοι, και ας δειχνεις σαν ροφος. Ανευθυνότητα.