:cool:τοτε και οι δυο θα ειναι αγριογκομενοι :lol:
Printable View
:cool:τοτε και οι δυο θα ειναι αγριογκομενοι :lol:
Όταν έπαιζε το "Είσαι το ταίρι μου" κάθε εβδομάδα ξαφνικά όλοι οι άντρες ήθελαν να γνωρίσουν παχουλές γυναίκες. Τι τους είχε πιάσει δεν μπορώ να καταλάβω. Το κακό ήταν ότι περίμεναν να βρουν κάποιες σαν την Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη! Μέχρι που ξεθύμανε η διάθεση μιας και δεν ήμαστε όλες το ίδιο και ξανά στην επιφάνεια βγήκε η προτίμηση στις κοκαλιάρες. Δεν έχω ακούσει κανένα θετικό κομπλιμέντο παρά μόνο την εποχή που υπήρξα -για μια και μοναδική φορά στην ζωή μου- αδύνατη. Αντιθέτως προσβολές έχω ακούσει πάρα πολλές κι όχι τίποτε άλλο να σε προσβάλει άγνωστος και όλοι να κοιτάνε εσένα και να μην τα βάζουν με το ζώο που σου κάνει την επίθεση. Αν κάποιοι ζουν τον ρατσισμό λόγω της φυλής τους, εμείς ζούμε τον ρατσισμό λόγω των κιλών μας. Δεν είμαστε άνθρωποι, παχύδερμα είμαστε! :mad:
Παρόλο που δεν είμαι 100+(παρα λίγα κιλά) θέλω να απαντήσω.Συνήθως οι προσβολές ή τα βλεμματα αγνωστων δεν με πειραζουν είχα σοκαριστεί όμως μια φορά στη δουλειά,σηκώνοντας το εσωτερικό τηλέφωνο σε άλλο γραφείο,συνάδελφος νομίζοντας πως μιλάει στην κοπέλα που καθόταν εκεί λέει"σου έδωσε η χοντρή τα τιμολόγια?" κι εννοούσε εμένα.Θυμάμαι έτρεμαν τα χέρια μου,δεν μπορούσα να φανταστώ ότι άνθρωποι που συναναστρεφομουν επι 7 χρόνια και είχαμε πολύ στενές σχέσεις κι εκτός δουλειάς με αποκαλούσαν η χοντρή όταν ήθελαν να αναφερθούν σε μένα.Quote:
Originally posted by Μαρία.
Αντιθέτως προσβολές έχω ακούσει πάρα πολλές κι όχι τίποτε άλλο να σε προσβάλει άγνωστος και όλοι να κοιτάνε εσένα και να μην τα βάζουν με το ζώο που σου κάνει την επίθεση. Αν κάποιοι ζουν τον ρατσισμό λόγω της φυλής τους, εμείς ζούμε τον ρατσισμό λόγω των κιλών μας. Δεν είμαστε άνθρωποι, παχύδερμα είμαστε! :mad:
Φυσικά δεν αντέδρασα αλλά μετά το μετάνοιωσα.Αν είχα ακούσει να με λέει π****να θα είχε γίνει χαμός και τώρα επειδή με φώναζαν χοντρή ντρεπόμουν να αντιδράσω.Οπότε πήγα την άλλη μέρα κι έγινε χαμός.
δυστυχως ο ρατσισμος για τους παχυσαρκους ειναι διαχρονικη μοδα!!!!! απο αντρες και γυναικες.....βλεμματα και χαμηλοφωνα σχολια......λιγοι ειναι εκεινοι που σε κοιτουν στα ματια.....και οχι στα ψωμακια σου......παντως αν εχεις αυτοπεποιθηση(που ολοι πρεπει να εχουμε, γεματουληδες ή μη) θα βρεθει ο ενας....εκεινος που δεν θα βλεπει μια παχυσαρκη αλλα μια γεματουλα στρουμπουλουλα θεα!!!!!!!!! ευχομαι ολοψυχα σε ολους και ολες να βρουνε αυτον/αυτή τον ένα/μια.......:starhit::starhit::starhit::starhit:: starhit::starhit::starhit:
Εγω παλι, απο τοτε που αδυνατησα, ουτε φωνη ουτε ακροαση απο κομπλιμεντα, στα 70-75 κιλα οταν περιμενα στη σταση, μια στις τοσες περναγε κανα αυτοκινητο και φωναζε ο οδηγος/συνοδηγος "πωωπωωωωωωωωω" η σφυριγματα. Ξερετε.. το "πεσιμο" των 3 δευτερολεπτων οσο ειναι το αυτοκινητο εν κινηση. Απο τοτε που αδυνατησα και ειμαι αναμεσα σε 48 και 53 απο το πασχα, ΜΙΑ φορα μου φωναξε καποιος "ΚΕΡΝΑΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙ".
το'χα συζητησει με μια φιλη μου, εκεινη λεει οτι στα κλαμπ που παει, οι στρουμπουλες εχουν τη περισσοτερη προσοχη και κερασματα σε ποτα. κατα τη γνωμη της, θεωρει οτι υπαρχει το στερεοτυπο οτι οι στρουμπουλες ειναι πιο ευχαριστες χαρακτηρες και χαρωπες, ενω οι αδυνατες ειναι γκρινιαρες και ψωνια. Οταν ειχα βγει με εναν φιλο απο τα παλια, πηγαμε για φαγητο, και μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου "μη τολμησεις και παρεις μονο σαλατα..."
Αλλα απο τις ιστοριες που ακουω, ειλικρινα πιστευω οτι ειναι οποιον πετυχεις.
δεν νομιζω ότι τότε έψαχνε κανείς παχουλη γυναίκα απλα κ μονο επειδη ειχε γινει ντόρος με το σίριαλ, ούτε θεωρώ ότι ένα σίριαλ μπορεί να κατευθυνει εξ ολοκληρου τις προσωπικες επιλογες του καθενος. απο την αλλη, εγω ως μαθητρια τοτε θυμαμαι που ολες και ολοι στο σχολειο λεγαμε πως γινεται η σταυροπουλου να περιμενει να τα φτιαξει με το γεωργουλη. η οποια εκτος απο παχουλη δεν ηταν κ ομορφη, οχι ασχημη, αλλα σιγουρα οχι ομοργη. η βογιατζακη παλι ειναι αλλη περιπτωση,,, προσωπικα την θεωρω πολυ παχια μεν, πανεμορφη δε. αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αν ημουν αντρας θα ηθελα να κανω κατι μαζι της. οπως ουτε με την κειτ μος. τη θεωρω πανεμορφη αλλα αρρωστημενα αδυνατη.Quote:
Όταν έπαιζε το "Είσαι το ταίρι μου" κάθε εβδομάδα ξαφνικά όλοι οι άντρες ήθελαν να γνωρίσουν παχουλές γυναίκες. Τι τους είχε πιάσει δεν μπορώ να καταλάβω. Το κακό ήταν ότι περίμεναν να βρουν κάποιες σαν την Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη! Μέχρι που ξεθύμανε η διάθεση μιας και δεν ήμαστε όλες το ίδιο και ξανά στην επιφάνεια βγήκε η προτίμηση στις κοκαλιάρες. Δεν έχω ακούσει κανένα θετικό κομπλιμέντο παρά μόνο την εποχή που υπήρξα -για μια και μοναδική φορά στην ζωή μου- αδύνατη. Αντιθέτως προσβολές έχω ακούσει πάρα πολλές κι όχι τίποτε άλλο να σε προσβάλει άγνωστος και όλοι να κοιτάνε εσένα και να μην τα βάζουν με το ζώο που σου κάνει την επίθεση. Αν κάποιοι ζουν τον ρατσισμό λόγω της φυλής τους, εμείς ζούμε τον ρατσισμό λόγω των κιλών μας. Δεν είμαστε άνθρωποι, παχύδερμα είμαστε! :mad:
αυτο που θελω να πω ειναι οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων επιλεγουν συντροφο μετριων κιλων δηλ. απο αδυνατους μεχρι παχουλους. σαφως κ υπαρχουν αυτοι που ψαχνουν καποιον υπερβολικά αδύνατο ή καποιον με πάρα πολλά κιλά παραπάνω, αλλα ειναι ελαχιστοι σε σχεση με το γενικο συνολο. κ ουτε μιλαω για περιπτωσεις που γνωριζεις τον αλλο 80 κιλα κ στην πορεια γινεται 50 ή 110 κ επειδη τον αγαπας φερεσαι σαν να μην σε νοιαζει (που αν τον αγαπας, θα σε νοιαξει).
επιπλεον αδυνατω να πιστεψω οτι μια πολύ παχια γυναικα εχει περισσοτερες κατακτησεις απο μια κανονικού βάρους, εκτός αν μέσα σε αυτες τις "κατακτήσεις" υπάρχουν περιπτώσεις συγκαλυμμένου χλευασμού ή απελπισίας. όπως το ίδιο πιστευω κ για μια κοπελα που απο την ανορεξία εχει φτασει 35 κιλα! πιο πιθανο το εχω καποιος να της πει εναν καλο λογο επειδη τη λυπαται και θελει να την κανει να χαρει παρα επειδη όντως το πιστευει..ξερω ότι αυτο που λεω ειναι τραγικο όμως πραγματικα ετσι σκεφτεται ο κοσμος γυρω μας...
κ για να αναφερω κ την προσωπικη μου εμπειρια οταν ημουν 57 κιλα (κανονικο βαρος για το υψος μου) με φλερταραν συνεχεια... κ δεν μιλαω για γλοιωδες πεσιμο αλλα για το απολυτα αθωο φλερτ που βλεπεις τον θαυμασμο κ την ευγενεια στα ματια του αλλου, κ αν το προχωρησεις εσυ τοτε θα γινει κατι παραπανω...στα 67 συνεχιζα να το βλεπω αλλα λιγοτερο... στα 77 ελαχιστα και στα 87 δε οχι μονο δεν το εβλεπα, αλλα αντιθετως έβλεπα αδιαφορια κ απεχθεια....
κοιτα δεν νομιζω οταν μια κοπελα ειναι υπερβαρη και την φλερταρουν, να ειναι καθαρα απο απελπισια η να την κοροιδευουν! εννοειτε οτι υπαρχουν και αυτα αλλα δεν ειναι κανενα τερας καποια η καποιος με παραπανω κιλα ουτως ωστε να μην βρεθει κανεις να την/τον θελει!Quote:
Originally posted by konina
δεν νομιζω ότι τότε έψαχνε κανείς παχουλη γυναίκα απλα κ μονο επειδη ειχε γινει ντόρος με το σίριαλ, ούτε θεωρώ ότι ένα σίριαλ μπορεί να κατευθυνει εξ ολοκληρου τις προσωπικες επιλογες του καθενος. απο την αλλη, εγω ως μαθητρια τοτε θυμαμαι που ολες και ολοι στο σχολειο λεγαμε πως γινεται η σταυροπουλου να περιμενει να τα φτιαξει με το γεωργουλη. η οποια εκτος απο παχουλη δεν ηταν κ ομορφη, οχι ασχημη, αλλα σιγουρα οχι ομοργη. η βογιατζακη παλι ειναι αλλη περιπτωση,,, προσωπικα την θεωρω πολυ παχια μεν, πανεμορφη δε. αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αν ημουν αντρας θα ηθελα να κανω κατι μαζι της. οπως ουτε με την κειτ μος. τη θεωρω πανεμορφη αλλα αρρωστημενα αδυνατη.Quote:
αυτο που θελω να πω ειναι οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων επιλεγουν συντροφο μετριων κιλων δηλ. απο αδυνατους μεχρι παχουλους. σαφως κ υπαρχουν αυτοι που ψαχνουν καποιον υπερβολικά αδύνατο ή καποιον με πάρα πολλά κιλά παραπάνω, αλλα ειναι ελαχιστοι σε σχεση με το γενικο συνολο. κ ουτε μιλαω για περιπτωσεις που γνωριζεις τον αλλο 80 κιλα κ στην πορεια γινεται 50 ή 110 κ επειδη τον αγαπας φερεσαι σαν να μην σε νοιαζει (που αν τον αγαπας, θα σε νοιαξει).
επιπλεον αδυνατω να πιστεψω οτι μια πολύ παχια γυναικα εχει περισσοτερες κατακτησεις απο μια κανονικού βάρους, εκτός αν μέσα σε αυτες τις "κατακτήσεις" υπάρχουν περιπτώσεις συγκαλυμμένου χλευασμού ή απελπισίας. όπως το ίδιο πιστευω κ για μια κοπελα που απο την ανορεξία εχει φτασει 35 κιλα! πιο πιθανο το εχω καποιος να της πει εναν καλο λογο επειδη τη λυπαται και θελει να την κανει να χαρει παρα επειδη όντως το πιστευει..ξερω ότι αυτο που λεω ειναι τραγικο όμως πραγματικα ετσι σκεφτεται ο κοσμος γυρω μας...
κ για να αναφερω κ την προσωπικη μου εμπειρια οταν ημουν 57 κιλα (κανονικο βαρος για το υψος μου) με φλερταραν συνεχεια... κ δεν μιλαω για γλοιωδες πεσιμο αλλα για το απολυτα αθωο φλερτ που βλεπεις τον θαυμασμο κ την ευγενεια στα ματια του αλλου, κ αν το προχωρησεις εσυ τοτε θα γινει κατι παραπανω...στα 67 συνεχιζα να το βλεπω αλλα λιγοτερο... στα 77 ελαχιστα και στα 87 δε οχι μονο δεν το εβλεπα, αλλα αντιθετως έβλεπα αδιαφορια κ απεχθεια....
εννοειτε οτι μια κοπελα αδυνατη εχει πολυ πιο πολυ ''περαση'' αλλα μην το παμε και στο αλλο ακρο!
το θεμα ειναι οτι ακομα και εγω που ειμαι υπερβαρη, αν δω καποιο ομορφο, γλυκουλικο αγορι στην ηλικια μου και εχει πιο πολλα κιλα, δεν θα με τραβηξει! δεν ειναι οτι θα με αποθισει αλλα τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχει συμβει να μου αρεσει η να εχω σχεση με καποιον παχουλο..
αυτο που με νευριαζει ειναι αυτη η μοδα, οσοι πανε με παχουλες να θεωρητε φετιχ!! ελεος δηλδη!
οσον αφορα τα κιλα, το βλεπω λες και ειναι μοδα... παλια ειχαν τις παχουλες, τωρα τις ανορεξικες, μετα δεν ξερω...
συμφωνω απολυτα στο οτι μια παχουλη κοπελα σαφως κ μπορει να βρει συντροφο, αφου στην αναζητηση συντροφου δεν μετρανε μονο τα κιλα. οχι μονο αυτα αλλα σιγουρα κ αυτα. γι'αυτο κ ειπα οτι καποιες απο τις περιπτωσεις φλερτ ειναι πραγματικες αλλα ενα μεγαλο κομματι οχι.Quote:
Originally posted by -wow-
κοιτα δεν νομιζω οταν μια κοπελα ειναι υπερβαρη και την φλερταρουν, να ειναι καθαρα απο απελπισια η να την κοροιδευουν! εννοειτε οτι υπαρχουν και αυτα αλλα δεν ειναι κανενα τερας καποια η καποιος με παραπανω κιλα ουτως ωστε να μην βρεθει κανεις να την/τον θελει!Quote:
Originally posted by konina
εννοειτε οτι μια κοπελα αδυνατη εχει πολυ πιο πολυ ''περαση'' αλλα μην το παμε και στο αλλο ακρο!
το θεμα ειναι οτι ακομα και εγω που ειμαι υπερβαρη, αν δω καποιο ομορφο, γλυκουλικο αγορι στην ηλικια μου και εχει πιο πολλα κιλα, δεν θα με τραβηξει! δεν ειναι οτι θα με αποθισει αλλα τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχει συμβει να μου αρεσει η να εχω σχεση με καποιον παχουλο..
αυτο που με νευριαζει ειναι αυτη η μοδα, οσοι πανε με παχουλες να θεωρητε φετιχ!! ελεος δηλδη!
οσον αφορα τα κιλα, το βλεπω λες και ειναι μοδα... παλια ειχαν τις παχουλες, τωρα τις ανορεξικες, μετα δεν ξερω...
απο εκει κ επειτα δεν με ενοχλει η λεξη φετιχ. φετιχ δεν σημαινει ανωμαλια, αλλα το να βρισκεις ερωτικο κ ομορφο κατι που για τον μεσο πληθυσμο ειναι αδιαφορο ή ακομα κ αποκρουστικο. υπαρχουν αντρες που εχουν ως φετιχ την γιγαντομαστια ή το ανυπαρκτο στηθος, αλλοι με τα ωραια ποδια, αλλοι με τα μακρια μαλλια, αλλοι με τις ξανθες.... μην μπερδευουμε το φετιχ με το σαδομαζοχισμο (το οποιο ειναι απο τα πιο ακραια ειδη φετιχ κ οι επιστημονικες αποψεις διιστανται για το κατα πόσο ειναι φυσιολογικο ή παθολογικο). σαφως ειναι κ θεμα μοδας ομως ας ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι...πριν απο 100 χρονια οι αντρες ηταν πολυ πιο κοντοι. σημερα ποσες απο εμας θα καναμε κατι με καποιον που ειναι 1.60 κ ποσο πιθανο ειναι αυτο?? κ μιλαω για την εκφραση θαυμασμου απο την πρωτη στιγμη...
οπως οι αντρες ψιλωσαν κ εφτιαξαν αλλο σωματοτυπο πιο ογκωδη, ετσι κ οι γυναικες τεινουν να γεννιουνται πιο ψηλες κ πιο αδυνατες... εξ ου κ τα πολυ μικρα νουμερα σε εφηβικες μαρκες...
δλδ ενας αντρα που γεννιεται σημερα κοντος τη πρεπει να πει? εννοειται οτι δεν εχει τις ιδιες πιθανοτητες να βρει κοπελα με καποιον που πληροι τα σημερινα προτυπα, ομως εχει πιθανοτητες να βρει... η διαφορα ομως ειναι οτι ενας κοντος δεν μπορει να ψηλωσει...ενας παχυσαρκος ομως μπορει να γινει τουλαχιστον υπερβαρος....οποτε ας μην ψαχνουμε να βρουμε λογους για να νιωθουμε καλα με τα κιλα μας κ δικαιολογιες για να μην αδυνατιζουμε (αυτο το λεω κ για μενα δεν παει καπου συγκεκριμενα) αλλα ας προσπαθησουμε να φτασουμε αν μη τι αλλο στα κιλα που μας κανουν εμας να νιωθουμε ομορφες κ υγιεις...
κ οσο για το αν εχεις περισσοτερες κατακτησεις ως αδυνατη η ως παχυσαρκη, η απαντηση ειναι ολοφανερη αν σκεφτεις οτι οι μετριου παχους γυναικες δεν αναρωτιουνται ποτε για το ποσοι της φλερταρουν(συναρτησει των κιλων τους), το βλεπουν καθημερινα
Μαίρη, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μήπως έχεις αναρωτηθεί ότι στα 75 ίσως ήσουν πιο όμοεφη απ'ότι είσαι τώρα;Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Εγω παλι, απο τοτε που αδυνατησα, ουτε φωνη ουτε ακροαση απο κομπλιμεντα, στα 70-75 κιλα οταν περιμενα στη σταση, μια στις τοσες περναγε κανα αυτοκινητο και φωναζε ο οδηγος/συνοδηγος "πωωπωωωωωωωωω" η σφυριγματα. Ξερετε.. το "πεσιμο" των 3 δευτερολεπτων οσο ειναι το αυτοκινητο εν κινηση. Απο τοτε που αδυνατησα και ειμαι αναμεσα σε 48 και 53 απο το πασχα, ΜΙΑ φορα μου φωναξε καποιος "ΚΕΡΝΑΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙ".
το'χα συζητησει με μια φιλη μου, εκεινη λεει οτι στα κλαμπ που παει, οι στρουμπουλες εχουν τη περισσοτερη προσοχη και κερασματα σε ποτα. κατα τη γνωμη της, θεωρει οτι υπαρχει το στερεοτυπο οτι οι στρουμπουλες ειναι πιο ευχαριστες χαρακτηρες και χαρωπες, ενω οι αδυνατες ειναι γκρινιαρες και ψωνια. Οταν ειχα βγει με εναν φιλο απο τα παλια, πηγαμε για φαγητο, και μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου "μη τολμησεις και παρεις μονο σαλατα..."
Κατά τη γνώμη μου, όσο "απωθητικές" για κάποιους είναι οι παχύσαρκες και οι υπέρβαρες γυναίκες, τόσο είναι και οι πολύ αδύνατες γυναίκες.
Τώρα, όσον αφορά το θέμα που ανοίξατε, από προσωπική εμπειρία θα σας πω ότι κι εμένα στα 56 μου κιλά (φυσιολογικό βάρος) μου την έπεφταν συνέχεια και παντού.
Στα 65 μου κιλά πάλι μου την έπεφταν.
Όμως στα 75 ή στα 90 που έφτασα αργότερα, ελάχιστοι ήταν αυτοί, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, κι εγώ είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί.
Δεν είμαι καλή;
Δεν είμαι όμορφη;
Έχουν τόση σημασία τα κιλά;
Και δεν ήθελα να το πιστέψω πως οι άνθρωποι είναι τόσο "ωμοί" στα γούστα τους. Κι όμως είναι. Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι είναι, δυστυχώς.
συννεφια σ ευχαριστω αλλα τα ευσημα ανηκουν στην -wow-... εκεινη την ανεφερε ως λεξη, εγω την απενοχοποιησα... :grin:
ρε κοριτσια τι να σας πω..εγω ειμαι 100 και πραγματικα εδω και τρια χρονια ειμαι μονη..κ οταν λεω μονη εννοω ουτε ενα φλερτ..ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!...οταν ξεκινησα να παχαινω ημουν 70..τοτε τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα..οχι οτι ημουν καθε μηνα και με αλλον, αλλα ειχα μια υγιη και ικανοποιητικη ερωτικη ζωη..
δεν μπορω να καταλαβω αν ορισμενοι αντρες προτιμουν τις "γεματουλες", εμενα παντως ουτε να με φτυσουν...(οκ, αυτο ακουστηκε ασχημα πρεπει να ξεκινησω σοβαρα διαιτα)..εντωμεταξυ, ακουω πολλους αντρες να λενε οτι δεν τους αρεσουν τα ξυλαγγουρα αλλα ολο απο πισω τους τρεχουν. αλλα τι να πει κανεις, αντρες = πεταμενα λεφτα...:lol:
παντως, αυτο που λετε για τους εγχρωμους το χω παρατηρησει..μου την εχει πεσει εμενα ενας και ηταν ομολογω ισως το καλυτερο φλερτ που μου χουν κανει ποτε, ο οποιος μαλιστα μου ειχε πει οτι γενικα οι εγχρωμοι τρελαινονται για curvy girls...
Δυστυχως παιδια τα κιλα επειδη ειναι η πρωτη εντυπωση παιζουν ρολο στο αντιθετο φυλο(εκτος μερικων εξαιρεσεων βεβαια).Οσο χανω τοσο πιο πολυ αισθανομαι να πεφτουν τα βλεμματα πανω μου.Οταν ημουν γυρω στα 60-65 μου την επεφταν πολυ συχνα,περα απο το σφυριγμα κτλ αν περασεις απο καποιον στο δρομο.
Αλλα μη νομιζετε οτι την πεφτουν γενικα ευκολα οι αντρες σημερα.Συγνωμη για την εκφραση αλλα εχουν καταντησει χεστιδες(τουλαχιστον αυτοι γυρω στα 20-300 :lol:...φοβουντε την απορριψη!Π.χ. ημουν πριν λιγες μερες για καφε με μια φιλη και καποια αλλα παιδια και ο ενας τη γουσταρει,κανει μπαμ απο μακρυα,αλλα τιποτα,ουτε λογος περι ερωτικου.Τι περιμενουν να τους την πεσουμε εμεις κιολας?
Εχω παρατηρησει οτι οι ξενοι πιο ευκολα θα σου πουν κανα κοπλιμεντο στο δρομο,ενταξει δεν εννοω τους πακιστανους και τους χαλιες(αυτα δε πιανονται:lol: ).Για τους εγχρωμους δε ξερω,δε μου εχει τυχει κανα περιστατικο.
Οχι καλε, δεν προσβαλομαι ευκολα.Quote:
Originally posted by koukoutsi
Μαίρη, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μήπως έχεις αναρωτηθεί ότι στα 75 ίσως ήσουν πιο όμοεφη απ'ότι είσαι τώρα;Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Κατά τη γνώμη μου, όσο "απωθητικές" για κάποιους είναι οι παχύσαρκες και οι υπέρβαρες γυναίκες, τόσο είναι και οι πολύ αδύνατες γυναίκες.
Τώρα, όσον αφορά το θέμα που ανοίξατε, από προσωπική εμπειρία θα σας πω ότι κι εμένα στα 56 μου κιλά (φυσιολογικό βάρος) μου την έπεφταν συνέχεια και παντού.
Στα 65 μου κιλά πάλι μου την έπεφταν.
Όμως στα 75 ή στα 90 που έφτασα αργότερα, ελάχιστοι ήταν αυτοί, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, κι εγώ είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί.
Δεν είμαι καλή;
Δεν είμαι όμορφη;
Έχουν τόση σημασία τα κιλά;
Και δεν ήθελα να το πιστέψω πως οι άνθρωποι είναι τόσο "ωμοί" στα γούστα τους. Κι όμως είναι. Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι είναι, δυστυχώς.
το σκεφτηκα, αλλα επειδη φορουσα φαρδυα ρουχα, μαλλον ηταν θεμα μουρης. Για να πω τη μαυρη αληθεια, ωρες ωρες μου φαινεται οτι η μουρη μου γερασε με τη απωλεια, με τη εννοια οτι θαμπωσε. Τι να πω, επινα πιο πολυ νερο; μου φαινεται περιεργο γιατι απο περισυ ξεκινησα να κανω καθαρισμους/περιποιησεις πιο πολυ. Τωρα που αισθανομαι με τον εαυτο μου πολυ καλυτερα.
Μετα σκεφτηκα οτι ισως να ηταν η θεωρια της φιλης μου, οτι αυτοι που κανουν το "εν κινηση πεσιμο" θα θεωρουσαν οτι γελαγα με αυτη τη συμπεριφορα επειδη υπαρχει το χαρωπο στερεοτυπο, ενω στο αδυνατο θα τους φωναζα κανα "αι στο διαολο" γιατι υπαρχει το "skinny bitch" στερεοτυπο.
Κριμα που δεν περασε κανεις 2 φορες, μια στα 75 και μια στα 50 για να δω =P
Αυτο ναι, το'χω παρατηρησει, εχω αγγλους φιλους, δεν μου τη εχουν πεσει, αλλα μερικοι που ηρθαν για διακοπες, οταν βγαιναμε μου λεγανε "ωωω πολυ ωραιο το φορεμα σου/μαλλια σου/μεικ απ σου/ο,τι τυχαινε να τους αρεσε" αισθανονται πιο ανετα μου φαινεται να πουν μια καλη κουβεντα, χωρις απαραιτητα να σημαινει οτι τη πεφτουν/με γουσταρουν.Quote:
Originally posted by asteropi
Δυστυχως παιδια τα κιλα επειδη ειναι η πρωτη εντυπωση παιζουν ρολο στο αντιθετο φυλο(εκτος μερικων εξαιρεσεων βεβαια).Οσο χανω τοσο πιο πολυ αισθανομαι να πεφτουν τα βλεμματα πανω μου.Οταν ημουν γυρω στα 60-65 μου την επεφταν πολυ συχνα,περα απο το σφυριγμα κτλ αν περασεις απο καποιον στο δρομο.
Αλλα μη νομιζετε οτι την πεφτουν γενικα ευκολα οι αντρες σημερα.Συγνωμη για την εκφραση αλλα εχουν καταντησει χεστιδες(τουλαχιστον αυτοι γυρω στα 20-300 :lol:...φοβουντε την απορριψη!Π.χ. ημουν πριν λιγες μερες για καφε με μια φιλη και καποια αλλα παιδια και ο ενας τη γουσταρει,κανει μπαμ απο μακρυα,αλλα τιποτα,ουτε λογος περι ερωτικου.Τι περιμενουν να τους την πεσουμε εμεις κιολας?
Εχω παρατηρησει οτι οι ξενοι πιο ευκολα θα σου πουν κανα κοπλιμεντο στο δρομο,ενταξει δεν εννοω τους πακιστανους και τους χαλιες(αυτα δε πιανονται:lol: ).Για τους εγχρωμους δε ξερω,δε μου εχει τυχει κανα περιστατικο.
Απλα εκφραζουν κατι που τους αρεσει. (Το λεγανε και στα αλλα κοριτσια της παρεας, οχι μονο σε μενα)
κοιταξτε εγω μιλαω για αγγλια! δυστηχως η ευτυχως ελλαδα δεν μου την εχουν πεσει με ωραιο τροπο, αλλα και απο την αλλη δενμε ενδιαφερει γιατι δεν βρισκω καθολου κοινα με ελληνες, πραγματα που να ενδιαφερουν και τους 2 μας τελος παντων! δυστηχως πολλοι ακομα ελληνες (ακομα και στην ηλικια μου!) εχουν μεσα τους το ''ανατολοτικο'' το εγω ειμαι αντρας και μαλακιες που εμενα μου την βιδωνουν στα νευρα και μου ερχεται να μοιραζω χαστουκακια!!!
τωρα αγγλια... εχω δει παρα πολλα ζευγαρια που αν τα εβλεπες στην ελλαδα θα γυρνουσε ολο το γκαζι και ψυρη να φωναζει καλα τι βουβαλα γκομενα εχει αυτος, και καλα τοσο απελπισμενος εισαι και αλλα! δηλαδη αδυνατο αγορι με παχουλη κοπελα!
οπως και ειπα και πριν για τους ελληνες δεν γινω μια και δεν με ενδιαφερουν αν μου την πεσουν, δεν ταιριαζουμε ρε αδερφε! (τουλ μεχρι στιγμης!)