Koukoutsaki,melina ,redish και λοιπά κοριτσάκια μπράβο σας!!!άντε μέχρι να σας έρθω εδώ εσείς θα είστε στα 50+ :D
Printable View
Koukoutsaki,melina ,redish και λοιπά κοριτσάκια μπράβο σας!!!άντε μέχρι να σας έρθω εδώ εσείς θα είστε στα 50+ :D
μπράβο cinderella! πώς τα έχασες τόσο σύντομα; μπράβο σου για την επιτυχία σου! άντε και στα 50+ όσες το επιθυμούμε!
Σε ευχαριστώ Redish!
και εσύ μια χαρά τα πας και από κιλά και από χρόνο!
τα έχασα με διατροφή που κάνω από μόνη μου
και γυμναστήριο ταυτόχρονα!
εσύ τη κάνεις;
είσαι στο τωρινό μου στόχο!! πως είναι η ζωή στα 63;;
Μπράβο Cinderella!!! καλώς μας ήρθες!!! Αγγελουδάκι μου, σ'ευχαριστούμε πολύ. Σε περιμένω να πάρεις τη σκυτάλη του τόπικ !!!:wink1:
χαχα..η ζωή στα 63 για κάποιο λογο δεν διαφέρει πολύ από τα 70. δεν ξέρω. δεν νιώθω διαφορά. Ίσως πρέπει να βγάλω και τωρινές φωτογραφίες μπας και καταλάβω την όποια διαφορά εάν υπάρχει...
ήμουν 2-3 βδομάδες κολλημενη στα 65 και από την Κυριακή μέχρι σήμερα έχασα 1.5 κιλό. δεν πάμε καλά.... ελπίζω να μην τα βάλω πίσω! θελει αγώνα...
Πρέπει όμως να βάλω τη γυμναστική στη ζωή μου, γιατί είμαι λαπάς. Μόνο ποδήλατο κάνω πήγαινε-έλα στη σχολή κάθε μέρα. Και γιόγκα μια φορά τη βδομάδα. Δεν αρκεί όμως.
Σε θαυμάζω που μπορεσες και έχασες τόσα κιλά τόσο σύντομα! εγώ από τα 80 στα 70 έπεσα σε διάστημα 5 μηνών! ενώ εσύ έχασες περίπου 20σε 4 μήνες!Ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ!
Καλός σας βρήκα koukoutsiaki!!
Redish από τον Ιούλιο μέχρι το Σεπτέμβρη έχασα 12
από Οκτώβριο μέχρι χθες έχασα τα 5
το Σεπτέμβριο είχα κολλήσει για 3 εβδομάδες στα 70!
εσύ πόσες φορές κόλλησες γιατί φοβάμαι ότι θα είναι
πολύ δύσκολη η απώλεια τον 10!
Αχ! Yoga θέλω να αρχίσω και εγώ!
η γυμναστική είναι αυτή που με βοήθησε πιστεύω
στο μεταβολισμό μου πάρα πολύ καθώς και ότι δεν πίνω
αναψυκτικά σε καθημερινή βάση!
το καλό με τη γυμναστική είναι ότι τώρα είμαι πιο
σφιχτεί από ότι ήμουν στα 82!!
να πας και στο λέω εγώ που άκουγα γυμναστική και
έβγαζα σπυράκια!!
καταχραζομαι το τοπικ σας κοριτσια, και αφου πω πρωτα πολλα συγχαρητηρια!!!!!! θελω να σας ρωτησω κι εγω για τα κολληματα....
εγω ξεκινησα απο 90,5 μεσα σεπτεμβρη και ειμαι τωρα 80,5(τικερακι αλλαζω καθε παρασκευη!)
πηγε καλα η απωλεια μου τους 2 πρωτους μηνες, αλλα νιωθω οτι το πρωτο κολλημα ειναι κοντα....και σκιαζομαι:P
επειδη και εγω θελω να φτασω στα χαμηλα 60....πειτε μου οσες χασατε ολα αυτα τα κιλα, ποσες φορες κολλησατε??και σε ποια κιλα εγιναν τα σκαλοπατια??
εγώ κόλλησα 3 εβδομάδες στα 70 και 1 εβδομάδα στα 67
κατατάλλα χάνω περίπου 1 κιλό την εβδομάδα εκτός απο τη βδομάδα
της περιόδου!
συνολικά δεν ξέρω πόσες φορές...
υπήρχαν όμως και βδομάδες που είχα πει "βαρέθηκα μια βδομάδα να μη χάνω αλλά και με το τίποτα να ανεβαίνω!" οπότε αρκετές φορές έκανα ένα "διάλειμμα" από 1-2 μέρες έως και 2-3 βδομάδες θυμάμαι μια φορά, στις οποίες έτρωγα "κανονικά". Δλδ θα έτρωγα πάνω από 2000 μια μέρα ή μια άλλη φορά θα έτρωγα λίγα πατατάκια(καμια χούφτα) ή θα έτρωγα μια ολόκληρη σοκολάτα κλπ. Μετά από αυτές τις βδομάδες, έπεφταν πιο γρήγορα τα κιλά.
παράδειγμα: την περασμένη βδομάδα φιλοξένησα μια φίλη μου 4-5 μέρες. Οπότε δεν ήμουν τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου. Έφαγα 2 φέτες ψωμί ενώ ήμουν ακόμα στη 2η φάση της dukan, ή έτρωγα σοκολατάκια που μου έφερε(και έκανα 1 βδομάδα να απεξαρτηθώ!) ή ένα βράδυ έφαγα μονοκοπανιά 3-4 stroopwaffels αλλά δεν είχα φάει σωστά μέσα στη μέρα, οπότε μου βγήκε σαν βουλιμικό.
Όμως, επειδή στο fitday.com κρατάω όσο πιο συχνά μπορώ ημερολογιο βάρους και φαγητού, αυτό που μπορώ να κάνω αν θέλετε, είναι να βγάλω screenshots και να δείτε την πορεία και τα κολλήματα. Συνήθως αν λείπουν αρκετές μέρες από το "ημερολόγιο" σημαίνει ότι ήμουν σε φάση διαλείμματος και είχα φάει απαγορευμένα.
όσο για τη γυμναστική, ω ναι, πρέπει! αλλά πρέπει να πάω να πάρω και παντελόνι φόρμας, γιατί όσα έχω είναι από τα 80+ κιλά και καταλαβαίνετε..μου πέφτουν! μόνο ένα της γιόγκας το σφίγγω πολύ σφιχτά ή το διπλώνω μια φορά κάτω από το μπλουζάκι. αλλά αν θέλω να βγω έξω, έστω για περπάτημα, πρέπει να αγοράσω φόρμα. ίσως και σήμερα, μιας και πήρα τη μέρα "off"
redish! πολυ καλα! εχεις χασει οσα θελω να χασω κι εγω! ξεκινησαμε και περιπου απο τα ιδια, 90,5 εγω.ποσο καιρο σου πηρε συνολικα η προσπαθεια?ποτε ξεκινησες?
θα με βοηθουσε παρα πολυ αν μπορουσες να βαζεις screenshots! εγω ειμαι 25 χρονων και εχω και πολυκυστικες. εχουμε κοινο κατι απο αυτα?
σταχτοπουτα ευχαριστω και εσενα!
Redish έχεις χάσει 26 κιλά!!:wow:
εγώ σύνολο θέλω 27 πραγματικά σε θαυμάζω!
και εγώ θα ήθελα να ξέρω σε πόσο καιρό τα έχασες!
τπτ koritsaki γιαυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μια την άλλη!
άλλωστε εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις!!!!
κι εγώ 25 είμαι! το πήρα απόφαση με την αρχή του έτους αυτού(2011) αλλά όπως θα δεις (οταν καταφερω να το περασω εδώ) αρχισα το Μαρτιο να καταγράφω το βάρος στο site μιας και...καλά ήθελα στα γεννέθλιά μου(μέσα μαρτιου) να είμαι κάτω από 80. κάτι το οποίο δεν το πέτυχα.Quote:
Originally posted by koritsaki
redish! πολυ καλα! εχεις χασει οσα θελω να χασω κι εγω! ξεκινησαμε και περιπου απο τα ιδια, 90,5 εγω.ποσο καιρο σου πηρε συνολικα η προσπαθεια?ποτε ξεκινησες?
θα με βοηθουσε παρα πολυ αν μπορουσες να βαζεις screenshots! εγω ειμαι 25 χρονων και εχω και πολυκυστικες. εχουμε κοινο κατι απο αυτα?
όσο για τις πολυκυστικές, δεν ξέρω. μια φορά(2008 αν θυμάμαι καλά) είχα κάνει εξέταση και είχα μια-δυο κύστες, αλλά μου είπαν ότι πρέπει να ξαναπάω μετά από κάποιο διάστημα να το δουν, γιατί μπορεί να ήταν τυχαίο, του κύκλου. αλλά επειδή μετά έφυγα στο εξωτερικό, δεν το ξανακοίταξα ποτέ. τώρα που θα κατεβω Ελλάδα τα χριστούγεννα, αν μπορέσω θα το κοιτάξω, αλλά μιας και θα είμαι ελάχιστες μέρες, δεν ξέρω αν θα προλάβω.
πάω να δω πώς κάνω screenshot κι επανέρχομαι;)
Κοριτσάκι, μη φοβάσαι τα κολλήματα!!! Θέλουν δε θέλουν περνάνε και σε αποζημιώνουν μετά!!!