6 ώρες χειρουργείο ε... πέρασε όμως!!! Καλή ανάρρωση!!!
Printable View
6 ώρες χειρουργείο ε... πέρασε όμως!!! Καλή ανάρρωση!!!
Ton σιδερένια!!!εύχομαι να μην ξανα-οδηγηθείς στο χειρουργείο για κανέναν λόγο!Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ την αγωνία των δικών σου που περίμεναν πως σε 2-3 ωρίτσες θα σε έβλεπαν και περιμέναν απέξω τόσες ώρες!
Ton περαστικά! Έχω ταλαιπωρηθεί κι εγώ πολύ με τα γυναικολογικά μου και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι να ήταν και το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. :)
ρε παιδια σας υπερευχαριστω!!!. αγγελουδακι ποιες 2-3 ωρες. 1 το πολυ 1/5 ωρα θα ηταν υποτιθεται. ο αντρας μου ειχε φρικαρει. εν τω μεταξυ δεν του λεγανε και τιποτα εγινε χαμος ετρεχε στα χειρουργεια φωναζε φρικαρε εντελως. θυμαμαι που ξυπνησα στο χειρουργειο και κοιταγα την ωρα και λεω 8.00 το απογευμα τι εγινε, λαθος ειναι???. μου εδωσε και το dvd να το δω αλλα λεει καπου κοβεται αποτομα εννοωντας οτι τρεχανε να με σωσουν !!! τωρα ενας καλος ψυχιατρος θα με σωσει.
ευχαριστω παιδια μεσα απο την ψυχη μου.
Σιδερανια κοπελα μου!! Αχ ελπιζω να σταματησει να ποναει και να το ξεχασεις τελειως σε λιγες μερες!! πως το εβγαλες αν επιτρεπεται? και που βγηκε? υπαρχει περιπτωση να ξαναβγει?
wow, εκανα τελικα 2 χειρουργεια σε ενα. το βγαλανε με λαπαροσκοπηση αλλα με ανοιξανε γιατι δεν μπορουσαν να ελεγξουν την αιμορραγια. ο μ@@@@@@ γιατρος μου ειπε οτι δεν ξαναβγαινει αλλα απο τα δικα του χειλη πλεον δεν πιστευω τιποτα. τον σιχαινομαι.... και αν βγει τι να πω....
Από όσο ξέρω δεν ξαναβγαίνει. Μπορεί μελλοντικά όμως να βγει καινούριο σε άλλο σημείο. Καλώς ή κακώς είναι κάτι που βγαζει ο οργανισμός από μόνος του...το ίδιο ισχυεί και για τις κύστες. Πάντως εμένα ο γιατρός μου με είχε προειδοποιείσει ότι πάντα υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να με ανοίξει αν έβρισκε κάτι πιο περίπλοκο που δεν θα μπορούσε να ελένξει. Απλά εγω ήμουν πιο τυχερή γιατί ήταν από την επάνω μεριά και μπόρεσε να το βγάλει παρα την ιδιαιτερότητα που του παρουσίασε. Τέλος καλό όλα καλά ton76. Τελείωσες και προχωράς για αλλα καλύτερα. Για μένα καλά έκανες και το έβγαλες ειδικά αν σκοπεύεις να κάνεις και παιδάκι. Μπορεί να σου δημιουργούσε πρόβλημα αργότερα. Η μαμα μου στα 38 της έκανε ολική αφαιρεση μήτρας και της δεξιάς σαλπιγκας από ινωμύωμα που είχε γινει τεράστιο(πριν 27 χρόνια δεν έκαναν υπέρηχους τόσο τακτικά).
περαστικά ton . Εύχομαι να σταματήσεις να πονάς σύντομα και να το βάλεις πίσω σου. Έχω και εγώ ένα ενομύωμα μέσα στην μήτρα αλλά μέχρις στιγμής είναι πολύ μικρό και δεν δείχνει δραστηριότητα. Όταν έκανα την καισαρική ο γιατρός το είδε και live και μου είπε ότι είναι οκ. Κορίτσια προληψη και αν έχουμε έστω και μια αμφιβολία όσο χαζή και να μας φαίνεται , πάντα να ζηταμε 2η γνώμη.