ο πετραν σε ρωτησε οχι ο κιπ.ο κιπ μαλλον μας γραφει αλλα δεν πειραζι ας ειναι καλα το παλικαρι κιας μας γραφει.μακαρνι να μπορουσα να του δοσω λιγια απο την χαρα μου.
Printable View
ο πετραν σε ρωτησε οχι ο κιπ.ο κιπ μαλλον μας γραφει αλλα δεν πειραζι ας ειναι καλα το παλικαρι κιας μας γραφει.μακαρνι να μπορουσα να του δοσω λιγια απο την χαρα μου.
Εμ δηλαδη αν εσεις μαθαινατε οτι για τον α ή β λογο οι δικοι σας σας εχουν ταραξει τα ψυχοφαρμακα στο φαγητο...ή δεν ξερω τι σκατα ριχναν μπορει να ηταν και κανα ομοιοπαθητικο σκευασμα που πολυ αμφιβαλλω αν κρινω απο την κατασταση μου πως θα αντιδρουσατε?
Ισως να μπηκα καμμια μερα μουτρωμενος στο σπιτι...αλλωστε εχω σχιζοφρενεια και ενα σωρο κοινωνικες δυσκολιες και ειπαν ας το ριξουμε μερικα ψυχοφαρμακα ακομα...βλεπεις δεν μπορω να ειμαι μες την τρελλη χαρα.
Μαλιστα επειδη ειχα τα down μου τωρα τελευταια γιατι σκεφτομουν τη ζωη μου γενικα επεσε εξτρα δοση και την πηρα χαμπαρι μεχρι τα μπουνια.
Δηλαδη εσεις τι θα κανατε?
Δυστυχως εχω και οικονομικες δυσκολιες...να πεσει ο επομενος μισθος να την κανω γιατι δεν εχω που να παω...τι να κανω να κοιμαμε σε παγκακια?
Δηλαδή θες να πεις οτι οι δικοί σου σε ανάγκαζαν να πάρεις φάρμακα χωρίς να το γνωρίζεις? Συγνώμη αλλά δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα.
Θα πρέπει να νιώθεις προδωμένος και εξοργισμένος ... Δε μπορώ ούτε καν να φανταστώ πόσο άσχημα πρέπει να είναι για σένα...
Ετσι ακριβως Φοιβη , νοιωθω εντελως απελπισμενος , εντελως μονος , και απελευθερωμενος γιατι πλεον ολα ειναι ματαια για μενα κατα καποιο τροπο οποτε δεν με νοιαζει οτι και αν κανω , αν και ξερω οτι πρεπει να συγκεντρωσω τα μυαλα μου και να αντεπεξελθω , ναι αισθανομαι χαλια και δεν μπορω να μιλησω σε κανεναν,εκτος απο τον ψυχιατρο που προφανως με δικια του εντολη δοθηκαν τα φαρμακα , εχω να τον συναντησω παρα πολλα χρονια.
Υπαρχουν και αλλοι ψυχιατροι αλλα τι να μου πουν?
Ο πονος ειναι πονος.
Κάτσε ρε συ keep,
Αν πιστεύεις ότι υπάρχει εντολή κάποιου ψυχιάτρου να σε χαπακώνουν χωρίς να το ξέρεις και χωρίς να σε έχει συναντήσει για χρόνια παρακολουθώντα τα αποτελέσματα της αγωγής έ τότε να το διπλοτσεκάρεις και μετά να τον τυλίξεις σε μία κόλλα χαρτί και να τον στείλεις στον αγύριστο......αααααααα
Η απελευθέρωση για την οποία μιλάς πρέπει να έχει μέσα της πολύ πίκρα...Είσαι ελεύθερος επειδή, ξαφνικά και απότομα, συνειδητοποιησες οτι όλα είναι μάταια,οτι δεν έχει νόημα να κάνεις το οτιδήποτε.
Αισθάνεσαι τόσο μόνος και απελπισμένος και ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να μιλήσεις είναι ο ψυχίατρός σου, ο οποίος όμως είναι και αυτός μέρος αυτής της προδοσίας! Αυτό το τελευταίο ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο περισσότερο πρέπει να φουντώνει τον πόνο και την απελπισία σου...
Δεν ξερω αν ειναι ψυχοφαρμακα και δεν ειναι κανα περιεργο ομοιπαθητικο σκευασμα...δεν πρεπει να γραφτουν με καποια εντολη?
Δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να προμηθευτει αυτα τα φαρμακα ετσι?
Keep να σε ρωτήσω κάποια πράγματα:
Λες ότι είχες να δεις τον ψυχίατρό σου χρόνια. Γιατί αυτό; Πιστεύεις ότι αν τον έβλεπες πιο συχνά πχ ανά 6μηνο και έβλεπε ότι έχεις μια αξιόλογη πορεία και σταθερότητα άσχετα με τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να συμβεί στον καθένα, θα υπήρχε περίπτωση να πειστεί από φοβισμένες αντιλήψεις των γονιών σου;
Πως είσαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος γιατρός έχει αναμειχθεί σε αυτό; Σκέφτηκες να πας να του μιλήσεις και να του πεις αυτά που νιώθεις, εξαπάτηση, θυμό απέναντί του και απέναντι στους γονείς σου και που είναι ακόμα και αρνητικό για την πορεία σου το να μη παίρνεις τη δοσολογία που χρειάζεται με τη σύμφωνη γνώμη σου κι όχι πίσω από την πλάτη σου; Επιπλέον πες του ότι ανακαλύπτοντας αυτή την εξαπάτηση επιδεινώνει τυχόν έξαρση επεισοδίων αφού χάνεται η εμπιστοσύνη μεταξύ σας.
Επιπλέον ρώτα και εκείνον και τον εαυτό σου: αν σου έλεγε ότι Keep θεωρώ κάπως επικίνδυνη τη μετάπτωσή σου γνώμη μου είναι να πάρεις τόση δοσολογία θα την αρνιόσουν;
Αυτό είναι το καίριο ερώτημα για μένα. Υπάρχει περίπτωση να αρνήθηκες ή να αρνιόσουν κάτι τέτοιο, έστω και μια επίσκεψη συντήρησης; Γιατί τότε έβαλες πραγματικά την υγεία σου σε κίνδυνο Κηπ.
Γνώμη μου είναι να εξακριβώσεις 100% τι συνέβη με τους γονείς σου και το γιατρό σου ζητώντας τους την αλήθεια. Αν τελικά ομολογήσουν κάτι τέτοιο ψάξε και βρες ένα γιατρό που θα σε εμπνέει και θα του έχεις εμπιστοσύνη αλλά θα τον έχεις με το μέρος σου. Τι εννοώ. Θα πρέπει να σε εμπιστεύεται και εκείνος. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν σε βλέπει μια φορά στα 2 χρόνια...
αν σου βαζανε μυστικα φαρμακα στο φαι η κατι τετιο και ενιωθες καλυτερα μπορεις να πεις στους δικους σου αν οντος ειναι ετσι να στα δινουν φανερα εφοσον σου κανουν καλο.και να σ πω κατι αφου εισαι 35 χρονων και θελουν να ζεις μαζι τους παει να πει οτι σε αγαπανε κ θελον να σε βοη8ησουν.μην τους βλεπεις ακχυποπτα κιπακο.
το σκεφτηκα το θεμα σου κιπ κι εχω μια ιδεα!
απ οτι καταλαβαινω, εισαι πεπεισμενος οτι αν κατι τετοιο συμβαινει, αυτος που δινει τις συνταγες ειναι ενας και συγκεκριμενος γιατρος, ο γιατρος σου, τον οποιο εχεις να δεις παρα πολυκαιρο.
επειδη θα σου κανει καλο να τον δεις και να τον συμβουλευτεις ετσι κι αλλιως λοιπον μιας κι εχεις να πας χρονια, προτεινω να πας να σε εξετασει!
θα του πεις ακριβως τι παιρνεις (εν γνωσει σου) ολον αυτον τον καιρο, αν παιρνεις και κατι αλλο κρυφα, αυτος θα το ξερει συμφωνα μαυτα που μας λες.
θα του πεις ακριβως πως αισθανεσαι και τι προβληματα εχεις και θα του τονισεις οτι εχεις σκοπο ν ακολουθησεις κατα γραμμα τις συμβουλες του, γιατι θελεις να εισαι καλα, και θα του γνωστοποιησεις οτι εχεις μια σχεση με την οποια σχεδον συγκατοικεις κι αν οχι συγκατοικεις, περνας ολη σου τη μερα μαζι της, τρωτε μονο μαζι και χαιρεσαι μαλιστα γιατι ειναι καταπληκτικη μαγειρισα ενω αντιθετως ποτε δεν τρελαινοσουν για το φαγητο της μαμας σου το οποιο ετρωγες σχεδον απο υποχρεωση.
ετσι θα καταλαβει οτι ο μονος τροπος να σου δωσει χαπια θα ειναι να στα δωσει σε σενα προσωπικα και θα φοβηθει να τα δωσει και σε καποιον αλλο, ακομα κι απ τον φοβο οτι θα παιρνεις τελικα διπλες ποσοτητες φαρμακων.
εαν δεις διαφορετικα φαρμακα απο αυτα που επαιρνες, δεν σημαινει οτι μεχρι τωρα στα εδινε επισης αλλα κρυφα, μπορει απλα να αλλαξε γνωμη για την θεραπεια σου.
θα εισαι ομως σιγουρος οτι ξερεις τι παιρνεις και θα παρακολουθεις την εξελιξη σου
1)Ειμαι 100% σιγουρος οτι κατι επεφτε στο φαγητο μου.
2)Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν και δεν με νοιαζει.
3)Δεν παω σε ψυχιατρο,ψυχολογο πουθενα χρειαζομαι ολα τα χρηματα μου.
4)Ακομα και στην περιπτωση που τρελλαθω ας ερθει...δεν μου καιγεται καρφι...ακομα και αν μπω σε ψυχιατρειο...που δεν νομιζω να γινει ποτε.
5)Δεν εμπιστευομαι κανεναν , εγω θα κινησω τα νηματα της ζωης μου.
Σας ευχαριστω για την ανταποκριση,τουλαχιστον εχω εσας και μιλαω,και να ξερετε οτι ειμαι καλα.
να κατσεις κ να μιλισεις στους γονεις σου και να πεις τι πυστευεις ομορφα κια ωραια χωρις μουτρακια και καυγαδες.και μονο που δουλευεις στα ματια μου εισαι πολυ αξιο μελος.εγω απο τον αλλο μηνα 8α ψαχτω για δουλεια αλλα φοβαμαι.αραγε θα μου εχουν εμπιστοσινη 8α μπορω να δουλευω οπως ολποι οι ανθρωποι?κΚαι η γνωμη μου ειναι να πας στον ψυχιατρο σου εστω παρετον ενα τηλεφωνο.τον φοβασε?η εστω πηγενε σε κανεναν δημοσιο γιατι υπαρχουν ψυχιατροι που ειναι χειροτετοι στο μιαλο απο αυτους που περνουν φαρμακα κλπ.
ΜαριαQuote:
Originally posted by maria...
να κατσεις κ να μιλισεις στους γονεις σου και να πεις τι πυστευεις ομορφα κια ωραια χωρις μουτρακια και καυγαδες.και μονο που δουλευεις στα ματια μου εισαι πολυ αξιο μελος.εγω απο τον αλλο μηνα 8α ψαχτω για δουλεια αλλα φοβαμαι.αραγε θα μου εχουν εμπιστοσινη 8α μπορω να δουλευω οπως ολποι οι ανθρωποι?κΚαι η γνωμη μου ειναι να πας στον ψυχιατρο σου εστω παρετον ενα τηλεφωνο.τον φοβασε?η εστω πηγενε σε κανεναν δημοσιο γιατι υπαρχουν ψυχιατροι που ειναι χειροτετοι στο μιαλο απο αυτους που περνουν φαρμακα κλπ.
γιατι να μη σου εχουν εμπιστοσυνη εκει που θα δουλευεις?
δεν προκειται να τους πεις για το θεμα των πανικων με το καλημερα, αυτο ειναι ενα πολυ προσωπικο σου θεμα που δεν τους αφορα κι ουτε εχουν ολοι οι ανθρωποι την ενημερωση να ξερουν τι ακριβως ειναι ωστε να μην επηρρεαστουν για να σε προσλαβουν.
ολα θα πανε καλα, ακολουθωντας τις οδηγιες του γιατρου σου. τοσα ατομα ζουν μια χαρα και εργαζονται κανονικα με πολυ πιο σοβαρα προβληματα, μπορεις κι εσυ.
3) δεν σου ειπα να ανοιξεις παρτιδες απαραιτητα και να πηγαινεις καθε τρεις και λιγο.Quote:
Originally posted by keep_walking
1)Ειμαι 100% σιγουρος οτι κατι επεφτε στο φαγητο μου.
2)Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν και δεν με νοιαζει.
3)Δεν παω σε ψυχιατρο,ψυχολογο πουθενα χρειαζομαι ολα τα χρηματα μου.
4)Ακομα και στην περιπτωση που τρελλαθω ας ερθει...δεν μου καιγεται καρφι...ακομα και αν μπω σε ψυχιατρειο...που δεν νομιζω να γινει ποτε.
5)Δεν εμπιστευομαι κανεναν , εγω θα κινησω τα νηματα της ζωης μου.
Σας ευχαριστω για την ανταποκριση,τουλαχιστον εχω εσας και μιλαω,και να ξερετε οτι ειμαι καλα.
μια επισκεψη σου προτεινω να κανεις για να σου πει πως πρεπει να συνεχισεις με τα φαρμακα.
η φαρμακολογια προχωραει κι ουτε χρειαζομαστε σε καθε φαση της ζωης μας τα ιδια φαρμακα ακομα και για την ιδια παθηση..
μια επισκεψη μπορεις να την αντιμετωπισεις οικονομικα πιστευω, τοσα εξοδα κανουμε καθε μερα για τοσα απαραιτητα η περιττα.
δεν ειναι μια πολυτελεια, ειναι μια προτεραιοτητα το να εισαι καλα. και θα σιγουρευτεις κι οτι ξερεις τι παιρνεις κι οτι παιρνεις το σωστο.
4) δεν κινουν τα νηματα της ζωης μας οσοι μας βοηθουν καθημερινα να λυνουμε απλα και δυσκολα προβληματα!
ο σκουπιδιαρης δλδ που αν δεν υπηρχε θα με ετρωγε η χολερα και η πανουκλα, πρεπει να θεωρω οτι κινει τα νηματα της ζωης μου επειδη μου ειναι απαραιτητος, η για να αποκτησω τον ελεγχο της ζωης μου πρεπει να φορτωνω τα σκουπιδια μου στο καθαρο μου αυτοκινητο και να ταπεταω μονη μου στην χωματερη????
καποιος πρεπει να κανει τις βρωμοδουλειες για μας, κι ενας τετοιος ειναι κι ο γιατρος!
κανενα νημα δεν κινει κανεις εκτος απο μας!
εγω που πρεπει να κανω το ετησιο παπ τεστ που πρεπει να το κανω? σε σενα????? η πρεπει να θεωρω οτι ο γυναικολογος κινει τα νηματα της ζωης μου επειδη δεν μπορω να αυτοεξυπηρετηθω????
δεν μπορει ολοι να τα ξερουμε ολα!
καποιους εμπιστευομαστε μετα απο επιλογη και τους αναθετουμε να μας παρεχουν απαραιτητες υπηρεσιες.
Keepako με τι ασχολείσαι ; Εγώ συμφωνώ με κάτι που έγραψες σε προηγούμενο ποστ να πας σε ένα ψυχολόγο η ψυχίατρο και να κάνεις μια κουβέντα , ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι εσύ κινείς τα νήματα της ζωής σου θεωρώ ότι είναι σπουδαίο κατόρθωμα να έχεις μια τέτοια υπεύθυνη αντιλήψεις για τη ζωή και τις πράξεις σου , και από τον τρόπο που γράφεις εγώ προσωπικά σου έχω εμπιστοσύνη ότι μπορείς να το παλέψεις , να σταθείς στα πόδια σου, και με την βοήθεια και της επιστήμης να ξεπεράσεις τα εμπόδια που περιορίζουν την εξέλιξη και την ευτυχία σου . Φίλε κράτα γερά .