Quote:
Originally posted by Eli
Ναι καλά και ποιος δεν την πατάει αυτή την μπανανόφλουδα;;;;;; Όλοι μας! Εγώ ήμουν στην τσίτα χρόνια, γυμναστήρια, δίαιτες ταλαιπωρία στο φουλ και όταν δεν ήμουν στην τσίτα έβαζα κιλά! Τα είχα παίξει ήμουν ράκος κούρασης , είναι τόσο εξαντλητικό να κάνεις όλη την ώρα δίαιτα και να ασχολείσαι με το τι θα φας και τι δεν θα φας και η ψυχολογία σου να κρέμεται από το πως τα πήγες διατροφικά μέσα στη μέρα σου. Σου τρώει την ψυχή!!!! Μέχρι που είπα δεν πάει άλλο θα τρώω ότι θέλω και εκεί βέβαια έβαλα 35 κιλάκια αααααααααααα!!!! Δεν τα έβαλα γρήγορα αργά και βασανιστικά απλά δεν σταματούσα 1 κιλό αυτόν τον μήνα, ένα κιλό τον επόμενο, πέρασαν 3 χρόνια και με τα μυαλά που είχα θα έβαζα και άλλα τόσα αν συνέχιζα. Απλά φοβήθηκα μην χάσω την υγεία μου και επειδή πλέον λειτουργούσα πολύ δύσκολα στην καθημερινότητά μου με τόσα κιλα εκεί είπα πρέπει να βάλω ένα στοπ. Τελικά δεν θέλει ούτε μαγικές δίαιτες, ούτε μαγικά χάπια, μαγικά ραβδάκια και πράσινα άλογα. Θέλει δουλειά προσωπική, αυτογνωσία, διάβασμα και έναν καλό σύμβουλο να σε πάρει από το χέρι και να σου δείξει τον δρόμο που θα διαβείς. Θέλει σωστό και πλήρες πρωινό, συχνά γεύματα, σωστή θρέψη για να έχεις ενέργεια, καλή διάθεσή και να λειτουργεί καλά ο ριμαδοεγκέφαλος μας που τον έχουμε τρελάνει. Και αν σιγά σιγά λύσεις και τα ψυχολογικά σου και μάθεις να τα διαχειρίζεσαι με άλλους τρόπους και όχι να τα καταπίνεις μαζί με το φαγητό (όπως έκανα εγώ αυτή τη βδομάδα χεχεχεχε) θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και ναι κάπου εκεί θα αρχίσεις να χάνεις και βάρος. Το τελευταίο δραστικό συστατικό είναι η ήπια καθημερινή άσκηση. Μισή ωρίτσα κάθε μέρα την κάνει την δουλειά. Ένα περπάτημα, ποδήλατο κάτι που να μας ευχαριστεί είναι αναγκαίο και ανεβάζει και την διάθεση :-). Τα λέω να τα ακούω και εγώ γιατί 2 μέρες τώρα δεν έχω κουνηθεί, ντροπή μου :bigsmile: ! ʼντε και καλό μας ξημέρωμα εύχομαι αύριο να είναι μία καλύτερη μέρα για όλους μας :starhit: