δεν εχω ιδεα... ειναι για να αντιμετωπισω κι αλλα προβληματακια παραλληλα, απλα η τουαλετα ετυχε να ειναι το πρωτο απο αυτα που αντιμετωπιστηκε. Δεν ξερω πως λειτουργουν γενικοτερα
Printable View
δεν εχω ιδεα... ειναι για να αντιμετωπισω κι αλλα προβληματακια παραλληλα, απλα η τουαλετα ετυχε να ειναι το πρωτο απο αυτα που αντιμετωπιστηκε. Δεν ξερω πως λειτουργουν γενικοτερα
υπάρχει κατι για να χαλαρώσω... υποφέρω είμαι στην 9 ημέρα...ουτε εγκυος να ήμουν...ελεος...
ωχ... να σου πω, δεν πας σε ενα φαρμακειο να παρεις κανενα καθαρτικο? υπαρχουν κατι σε φακελακια..
γινεται αποστολη εδω prive?
για τα δαμασκηνα ειπε κανεις? (τα ακτινιδια τα ειδα)
ειναι 1+1 δοκιμαστε τα! μονο δρουν κατευθειαν οποτε να εχετε προχειρο το wc...;)
Εγω δεν έχω θέμα με τη τουαλέτα καθόλου. Καθ/να παω.
Αλλά ας πω κ γω οτι με πιάνει έντονη επιθυμία και λαχτάρα:starhit: να επισκευτώ τη τουαλέτα, με όσα είπαν παραπάνω: ακτινίδια(ειδικά με μέλι απο πάνω), καφές με γάλα(αυτό με πιάνει πάντα), δαμάσκηνα (σήμερα έφαγα), και γενικά φρουτα-λαχανικά γιατί έχουν φιτινές ίνες.
Αλλά όλα αυτά σε συνδιασμό με νερό. Γιατί το νερό βοηθάει στο να "λειτουργήσουν" όλα αυτά. Σε μενα παντως βοηθάνε.
Να πω κ κατι τελευταίο, πάω στη τουαλέτα(αρκετες φορές τη μερα) τις πρώτες μέρες περιόδου. περίπου 2 μέρες(πιο πολύ τη 1η).
Αν και αυτό μου συνέβει το τελευταίο χρόνο περίπου. Απλά το λέω γιατί το έχει και η αδερφή μου αυτό, αν βοηθάει καμια σας.
cici θα μπορουσα να ειχα γραψει εγω το μηνυμα σου, τετοια ομοιοτητα!
xexe... αυτή τη στιγμή η κοιλιά μου κάνει γκρ...γκρ.... :saint: (έφαγα συνολικά 10 δαμάσκηνα, όχι μαζεμένα...αλλά με πιάνουν έυκολα)
10!?!??! παιδι μου εσυ πρεπει να τα τρως στην τουαλεττα οχι πριν τηνν τουαλεττα :P
α κ να σας πω κ ενα αστειο περιστατικο, ενω ημουν σε διαιτα αλλα ειχα απιστευτη επιυμια για γλυκο ανακαλυψα ποσο γλυκα κ αφρατα ειναι τα δαμασκηνα στο φακελακι χωρις το κουκουτσι...
δωστου τα δαμασκηνα κ δωστου...(βραδυ αργα αυτο)
ε την επομενη μερα απλα δεν πηγα στη δουλεια...γιατι αραγε???:puzzled::smilegrin:
:lol: γιατί άραγε!!
εμένα πήρε η μαμά 6 φακελάκια δαμάσκηνα(το καθένα έχει περίπου 20 μέσα δαμασκ.).
Αλλά της είχα πει να πάρει δαμάσκηνα (για να κανω μια μαρμελάδα) και πήγε και μου πήρε Αποξηραμένα!!
ε τι να πω! με αποξηραμένα να φτιάξω μαρμελάδα? ε κ έφαγα κ μερικά... τόσα που έχουμε..
sorry για το off topic
επίσης έφαγα τώρα το βράδυ άλλα 8! (ξερω είμαι τραγική...) ήθελα γλυκό και λεω κάνει που κάνει γκρ γκρ η κοιλιά μου αν κάνει κ λίγο παραπάνω σιγά..
:bigsmile: δεν εισαι οφτοπικ, μαρμελαδα δαμασκηνο!
Μια εναλλακτικη λυση για τη δυσκοιλιοτητα για εμας του χειρουργημενους(Σληβ,Μπαι πας) ειναι milko free και enjoy free.
Αλλο ενα ειναι οτιδηποτε με σουσαμι(κουλουρι,κριτσινι,� �αχινι).
Σιγουρο και γρηγορο αποτελεσμα με εγγυηση!
ειπες μιλκο κ θυμηθηκα την βρωμη Θανο, συνηθως τα συνδιαζω, με στελνει κατευθειαν.
δεν ξερω ποιο απο τα δυο ευθυνεται ομως...
γιατι το μιλκο ειδικα στους χειρουργημενους?
Quote:
Originally posted by thanos 5%
Μια εναλλακτικη λυση για τη δυσκοιλιοτητα για εμας του χειρουργημενους(Σληβ,Μπαι πας) ειναι milko free και enjoy free.
αλήθεια γιατί???
εγώ γενικά ένα ψιλοπροβληματάκι το είχα τα τελευταία χρόνια,είτε δεν πήγαινα κάθε μέρα τουαλέτα είτε πρηζόμουνα και με πόναγε το έντερό μου είτε βασανιζόμουν όταν τελικά πήγαινα τουαλέτα.Το παράξενο είναι πως αυτό δεν ήταν μία συνεχής κατάσταση ωστε να πω οκ έτσι είμαι και να βρω τι φταιει και τι μπορώ να κάνω.
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν ανακάλυψα ένα ψωμάκι στον φούρνο που ψωνίζω,είναι μαύρο με προζύμι και παπαρουνόσπορο και χωρίς αλάτι.Τα αποτελέσματά του είναι καταπληκτικά!!! με μία φετούλα την ημέρα,πάω κάθε μέρα τουαλέτα και πολλές φορές ακόμα και 2 φορές!Κάποιες μέρες δε που δεν το έφαγα πήρα για τις 2 πρώτες μέρες και μετά άρχισε πάλι να πονάει το έντερο και να έχω δυσκοιλιότητα!ʼρα για μένα αυτό το ψωμάκι είναι μαγικό :spin::spin:
ο μπαμπάς μου που έχει πρόβλημα τον βοηθάνε πολύ τα ακτινίδια και τα δαμάσκηνα!Επίσης από κάποιους γνωστούς μου έχω ακούσει πως τους βοηθάει πολύ ο πρωινός καφές και το τσιγάρο