φιλιππε σε θαυμάζω για το πόσο θετικό άτομο είσαι! και το περνάς αυτό και σε μας..
ναι μεν είναι δύσκολο να αντισταθείς στις υπερβολές αλλα αυτά που έχεις γράψει είναι εύκολο και σωστο..! Θα το ακολουθήσω και εγώ !Και το συναίσθημα μετα? τελειοο!
Printable View
φιλιππε σε θαυμάζω για το πόσο θετικό άτομο είσαι! και το περνάς αυτό και σε μας..
ναι μεν είναι δύσκολο να αντισταθείς στις υπερβολές αλλα αυτά που έχεις γράψει είναι εύκολο και σωστο..! Θα το ακολουθήσω και εγώ !Και το συναίσθημα μετα? τελειοο!
ειμαι μεσα και εγω Philip..
Φίλλιπε!!! είμαι κ εγώ μέσα!!!!
Καλημέρα σε όλους. Δεν μπορώ να μην εκφράσω τα σέβη μου προς τον filippo. Μπράβο!!! Στα σαρανταβάλε (μην το κάνουμε θέμα) χρόνια που ζω (και τρώω) σε αυτόν τον κόσμο έχω διαβάσει εκατοντάδες ανοησίες-άρθρα για το πως δεν θα παχύνουμε στις γιορτές (ακολουθούν οι άλλες ανοησίες για το πως θα χάσουμε τα κιλά των γιορτών). Εκατοντάδες "οδηγίες" για το πως στους μπουφέδες και τα τραπέζια εγώ θα φάω γαλοπούλα, σαλάτα και ένα μήλο αντί για γλυκό.... μα αν ήμουν ο άνθρωπος που αντί για προφιτερόλ τρώει ένα μήλο δεν θα χρειαζόμουν και "οδηγίες".... Οι σκέψεις σου Filippe είναι το πρώτο "άρθρο" που έχει γραφτεί με νηφαλιότητα, ρεαλισμό, αισιοδοξία, και αφορούν πραγματικούς ανθρώπους.
Μέσα κι εγώ Φίλιππε!
:starhit:
Εγω ετσι και αλλιως ειπα οτι 25Δεκεβρη θα το εχω ελευθερο.Απο τωρα ονειρευομαι την ΤΕΛΕΙΑ γεμιση που κανει η μαμα μου και το τσαι μου με ενα κομματι christmas cake.Εβαλα και τον αδελφο μου "υπευθυνο" αν με δει να ξεφυγω με τα μελομακαρονα να με βαλει σε ταξη.
Πολυ ωραιο κειμενο παντως Φιλιππε.Παγκρατιε με το καλο να ρθει το μωρακι σας, το καλυτερο Χριστουγεννιατικο δωρο :)
Έλα να γινόμαστε πολλοί!!! Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά λόγια αλλά ιδιαίτερα τη gigi που γράφτηκε μόνο και μόνο για να γράψει κάτι καλό για μένα, με κάνετε και κοκκινίζω;)
Παγκράτιε νομίζω τα καλύτερα Χριστούγεννα θα περάσεις, με το καλό!!!
Λοιπον θα προσπαθησω και εγω.
Εδω και δυο μηνες και εγω τα εχω παρατησει δεν τρωω υπερβολικα, γυμναζομαι αρκετα αλλα δεν εχω ζυγιστει για να δω που βρισκομαι οποτε ζυγιζομαστε ολοι 20 Δεκεμβρη και ξανα 10 Ιανουαριου. Μεσα!!
:wink2:
άντε σας υπόσχομαι και εγώ θα ζυγιστώ στις 20 Δεκεμβρίου και στις 10 Ιανουαρίου ελπίζω να έχω την αναμενόμενη απώλεια (και μιλάω για απώλεια καθώς με την επέμβαση αργά ή γρήγορα χάνεις ) έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να φάω μισό κουραμπιέ και άλλο μισό μελομακάρονο,γενικά τα γλυκά πλέον μου φαίνονται υπερβολικά γλυκά και δεν μου κάνει κέφι να τα φάω και επειδή θα φτιάξω τσουρεκάκια....δεν έχω ιδέα πόσες φετούλες θα φάω :D αρκεί να μην με πειράξει η ζάχαρη κ το βούτυρο που θα περιέχουν:dork: Με το φαγητό έχω σκοπό να μην παρεκλίνω καθόλου από τις ποσότητες που τρώω και να μην πέσω στην παγίδα του μασουλάω συνεχώς!
Συμφωνώ απόλυτα!Ραντεβού 10 Ιανουαρίου!! :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
Εμείς όμως φέτος πάμε να κάνουμε τη διαφορά, φέτος στις 10 Ιανουαρίου βάζουμε στόχο να ζυγίζουμε λιγότερο απ?ότι στις 20 Δεκεμβρίου!!!
***Αν και από τώρα έχω προετοιμάσει την μαμά να μου φτιάξει εκείνα τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκά, πρόσθεσα στο τέλος "θα τα κάνουμε και λίγο διαίτης εεε;;;"
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι στις βραδυνές εξόδους πως θα αντέξω να πίνω ένα ποτό;;; Εχω συνδιάσει τις γιορτές με χωριό, σπιτικό φαί και κρεπάλες...
Αχ δάσκαλε που δίδασκες, το σαβούρωσα το πρώτο μελομακάρονο της χρονιάς!!!
Δε φταίω, είμαι αθώος, με ανάγκασαν!!!Αλήθεια λέω!!!
:bouncing:Ο βιασμός του μελομακάρονου!
Έχε το νου σου μη σου την πέσει και το όργιο του κουραμπιέ!:bouncy:
Φίλιππε!Τι θεαματική απώλεια είναι αυτή;Ογδονταρίσαμε,βλέπω!
Φαντάζομαι πόσο άλλος άνθρωπος θα νιώθεις!Χίλια μπράβο!
Φέτος στις γιρτές,ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!
Χαχα, εγώ τη δίπλα φοβάμαι μη με αποπλανήσει η σορόπα! Είναι και θηλυκό η άτιμη!!!
Όλο το χρόνο διασκεδάζουμε!!! Θα συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κοκκινίζω!
Πως θα πούμε όχι σε κεράσματα που δεν θέλουμε να φάμε αλλά μας τα δίνουν με το ζόρι :P
http://www.diatrofi.gr/index.php/dia...E5yMU.facebook