Λοιπόν anna65! Εσύ έχεις κάποιον γιατρό να συστήσεις από ότι βλέπω!! Θέλεις να με βοηθήσεις; Θα μου δώσεις τα φώτα σου;
Printable View
Λοιπόν anna65! Εσύ έχεις κάποιον γιατρό να συστήσεις από ότι βλέπω!! Θέλεις να με βοηθήσεις; Θα μου δώσεις τα φώτα σου;
Για την κήλη-κοιλιοπλαστική πήγα σε χειρούργο στον Ευαγγελισμό, όπου έμεινα αρκετά ευχαριστημένη, αν και υπήρξε επιπλοκή (από τις αναμενόμενες, νέκρωση αφαλού). Για την πλαστική στήθος-μπράτσα πήγα στην πλαστική του Θριασίου που κάνανε τέλεια δουλειά, αλλά δεν αναγνώρισαν την έγκριση που είχα με το ΙΚΑ και τώρα μου ζητάνε γύρω στα 1000 ευρώ ως νοσήλεια (καλή τιμή για πλαστική, αλλά δεν τα διαθέτω ούτε αυτά για αυτό και είχα πάρει την έγκριση!) Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε u2u.
εχω κανει κοιλιοπλαστικη πριν 4 χρονια ιδιωτικα monadiki και δεν καταλαβα τιποτα ............δεν εχει πονο καθολου ..........την ιδια μερα σηκωθηκα απλα ειχα πολλες παροχετευσεις ............Quote:
Originally posted by monadiki1
καλησπερα.Λοιπον η κοιλιοπλαστικη ποναει πολυ..την εκανα ρπιν απο 2 χρονια γιατι επρεπε για λογους υγειας κ οχι εμφανισης..ιδιωτικα ομως. τωρα προχτες που ειμουν στο Ιπποκρατειο κ περιμενα να μου παρουν αιμα ειχε γραφεια που κανανε τις κινησεις για κοιλιοπλαστικη.τωρα ποιος γιατρος κ τι δεν γνωριζω..
σημερα εμαθα οτι τις πλαστικες κοιλια ποδια χερια τις καλυπτει το ικα για την ωρα παιδια
Έχω στα χέρια μου απάντηση από τη Διοίκηση του ΙΚΑ που θεωρεί τις πλαστικές ως αισθητικές και τις απορρίπτει...
κανενα νεωτερο νεο???
ξερει κανεις κατι??
Τελικα καμιά άκρη δεν βγάλαμε ε; Κι εγω σκεφτομαι για βραχιονες και ανορθωση στηθους αλλα το κόστος ακούω πως είναι εξαιρετικά μεγάλο....
Πρόσφατα κάποια κυρία με ενημέρωσε για πλαστική κοιλιάς και αργότερα μπράτσων που έκανε στο Παπανικολάου με την ασφάλειά της. Απλά προϋποθέτει ένα χρονικό διάστημα από την όποια βαριατρική έχει γίνει και φυσικά ένα εύλογο διάστημα με σταθερό βάρος. Πολύ γενικότητες αυτά, το ξέρω. Ρωτήστε όμως... Είναι εντελώς δωρεάν.
Όσο και να το ψάξει κανείς στο τέλος δεν θα βγει τίποτε. Αν δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη....
Εμενα απο την αρχη με ενημερωσαν,σχεδον ολη η ομαδα γιατρων που περασα για τις απαραιτητες προεγχειρητικες εξετασεις,πως 2 χρονια μετα απο βαριατρικη εγχειρηση,εφοσον δηλαδη εχει φυγει το βαρος που ηταν να φυγει και εισαι πλεον σε συντηρηση, το ΙΚΑ καλυπτει το ολικο ποσο για κοιλιοπλαστικη.
Ακομα κι ετσι να ειναι τα υπόλοιπα;; Πολλά άτομα δεν εχουν θέμα μονο με κοιλιά, αλλά μπράτσα μπούτια στηθος κλπ....