Quote:
Originally posted by Sadness
Ακομα ειμαι στα πρωτα μου βηματα, μαθαινω να μπουσουλαω... ελπιζω σιγα σιγα να βγαλω το ποδαρακι εξω και να κανω τα πρωτα μου βηματακια.
Σοφια ενννοω οτι εγω φταιω, εγω ο ιδιος που ειμαι ετσι, που νιωθω ετσι που σκεφτομαι ετσι, που αντιδραω ετσι, κλπ κλπ. Ο τροπος ζωης μου, οι αποψεις μου, η μανια μου να ειναι ολα τελεια και πολλα αλλα με εφτασαν εδω που με εφτασαν. Και ψαχνωντας πισω, θυμαμαι οτι δεν ημουν ετσι, καπου αλλαξα στην πορεια, και πρεπει παλι να αλλαξω.
Και εγω φοβαμαι τις αλλαγες, αλλα αυτη η αλλαγη λεω μεσα μου πως ειναι για το καλο και οχι για το κακο. Προσπαθω λοιπον να δεχομαι μια μερα την φορα, και αποδεχομαι με το καλο οτι ερχεται (ενω δεν το εκανα αυτο) προσπαθω να δουλευω πανω στο σημερα, και λεω οτι το αυριο ειναι πολυ μακρια, δεν ξερω αν θα ζω μεχρι αυριο, και οι στοχοι μου ειναι κοντινοι, πολυ κοντινοι, και δεν κανω το λαθος που εκανα παλια να θετω πολλα για το αυριο. Κανω τα του σημερα σημερα, για το αυριο πρεπει να ανησυχησω αυριο και αλλα πολλα.
πολυ ομορφα τα οσα γραφεις.....:)...αυτο με τη μανια για την τελειοτητα ηθελα να σου γραψω πιο πανω....το οτι \"βλεπεις\" αυτα που γραφεις δειχνει οτι οντως κανεις βηματα κ μαλιστα σημαντικα....λέω εγω:)