Quote:
Originally posted by marina592
Αχ βρε κοριτσια...απο τη μια χαιρομαι που μιλαμε, αλλα απο την αλλη στενοχωριεμαι που ειμαστε νεαρες κοπελες κ συζηταμε κατι τετοιο.. εχω να δηλωσω οτι εδω κ 3 μερες δεν ειχα κανει βουλιμικο, αλλα σημερα δεν αντεξα..2 ωρες παλευα με τον εαυτο μου <<θα φαω, δε θα φαω>> κ τελικα δεν αντεξα..ομως δεν μπορεσα να κανω ουτε εμετο γιατι δεν ημουν μονη στο σπιτι.. αλλα απο αυριο συνεχιζεται η προσπαθεια..3 μερες σωστης διατροφης δεν νομιζω να χαλανε απο ενα μονο βουλιμικο, ε??τι λετε?εχει ξεπερασει καποια απο εσας μονη της τη βουλιμια ή εχει ακουσει αν καποιος αλλος το εχει κανει χωρις ψυχολογικη υποατηριξη?θελω να δω αν εχω ελπιδες να το ξεπερασω κ μονη μου!
Mόνος σου ξεπερνάς τη βουλιμία Μαρινάκι, η συνδρομή και η υποστήριξη τρίτων(όπως οικογένεια, φίλοι, ψυχολόγος) δίνουν ώθηση στην προσπάθεια σου αλλά τη "δουλειά" θα την κάνεις εσύ, με θέληση και υπομονή. Θυμάμαι, όταν επισκεπτόμουν τη ψυχολόγο μου είχε πει: Δε θέλω να νομίζεις ότι είμαι καμιά νεράιδα και με το μαγικό μου ραβδί θα σου λύσω το πρόβλημα από τη μια μέρα στην άλλη..μπορώ να σου δώσω μόνο τα εργαλεία, η δουλειά θα γίνει αποκλειστικά από εσένα. Ξέρω ότι είχε δίκαιο.. Βέβαια η free που σου έγραψε παραπάνω επισήμανε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα χωρίς να επισκεπτεί ούτε μια φορά ψυχολόγο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο!