Είμαι 1.71 Έχω να ζυγιστώ πάνω από ένα χρόνο. Τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 132 κιλά. Σίγουρα έχω πάρει κιλά και αυτό το νιώθω μόνο στα ρούχα μου. Δεν έχω αλλάξει μπλούζες καθόλου αλλά τα παντελόνια με στενεύουν στην περιοχή της κοιλιάς. Για να είμαι ειλικρινής πιο πολυ πρησμένη νιώθω παρά ότι έχω πάρει κιλά.Quote:
Originally posted by thanosΕπίσης αναφέρεις κάτι για 130 κιλά.Τώρα είσαι σε αυτά τα κιλά ή παραπάνω ή λιγότερα?Δώσε μας κάποια στοιχεία λίγο περισσότερα για εσένα..τι τρως πόσο κάθεσαι..κάποια στοιχεία που θα φωτίσουν λίγο την κατάστασή σου..εύχομαι να μη σε βάζω να επαναλάβεις κάτι,γιατί δεν τα πήρε κάπου το μάτι μου..
Στο φαγητό δεν έχω πρόγραμμα πλέον. Για παράδειγμα σήμερα δεν έφαγα πρωινό γιατί ξύπνησα αργά και έφαγα κατευθείαν στις 2 το μεσημέρι ένα είδος σαλάτας που περιέχει ψητή μελιτζάνα, ντομάτα τριμμένη, φέτα και κρεμμύδι με λίγη ρίγανη και λάδι και μαζί 3ια μικρά παξιμάδια. Τώρα πάλι θα φάω κατα τις 8-9 πιστεύω. Μάλλον σαλάτα με μαρούλι, ντομάτα, μανιτάρια και τόνο το κόβω.
Κάθομαι σχεδόν όλη την ημέρα. Αυτό που πολλοί από εσάς νιώθουν με το φαγητό εγώ το νιώθω με τον υπολογιστή. Με κάνει να ξεχνιέμαι. Διαβάζω, παίζω, επικοινωνώ. Όλη μου η ζωή είναι στον υπολογιστή. Η "δουλειά" μου (φοιτήτρια είμαι) μου επιβάλλει να είμαι δεμένη με τον υπολογιστή, αλλά και γω η ίδια σαν άτομο έχω δεθεί.
Το να σηκωθώ και να βγω έξω να περπατήσω μου είναι δύσκολο. Ιδιαίτερα όταν σηκώνομαι να κάνω δουλειές στο σπίτι και στα πρώτα 5 λεπτά αρχίζουν να πονάνε γόνατα, πλάτες, ώμοι... Δεν μπορώ να σταθώ πάνω από 5 λεπτά στο νεροχύτη, πονάει η μέση μου. Δεν μπορώ να απλώσω ρούχα, πονάνε οι ώμοι και η μέση μου. Και τα λοιπά... φαντάζεστε.