με το καλο κοπελα μου!τωρα που το λες επειδη κι εγω εχω χαλαρωσει θα με βαλω στο στοιχημα να ζοριστω κι εγω,θελω μεχρι το τελος ιουλιου να δω διψηφιο αριθμο και επιτελους να κανω λιγα βαρακια να σφιξουν τα μπρατσα μου!!!
Printable View
με το καλο κοπελα μου!τωρα που το λες επειδη κι εγω εχω χαλαρωσει θα με βαλω στο στοιχημα να ζοριστω κι εγω,θελω μεχρι το τελος ιουλιου να δω διψηφιο αριθμο και επιτελους να κανω λιγα βαρακια να σφιξουν τα μπρατσα μου!!!
Καλημερα σε ολες! Ευχαριστω για την υποστηριξη!!
Ρια, η αληθεια ειναι οτι δεν ακολουθω συγκεκριμενη διατροφη, μονο μετραω τις θερμιδες που τρωω και φροντιζω να μην ξεπερνουν τις 1300. Αυτη η πρωτη (σοβαρη) εβδομαδα ηταν για να πιεστω να βαλω την σχεδον καθημερινη γυμναστικη και το νερο στη ζωη μου. Τωρα σκεφτομαι πως να συνεχισω με την διατροφη μου. Αμφιταλαντευομαι μεταξυ μιας πρωτεινικης διατροφης και των δικων σας τριωρων, αν και πραγματικα δεν εχω τον χρονο να σας διαβασω με προσοχη και να καταλαβω ακριβως πως το κανετε. Αν μπορεις, γινεται να μου στειλεις μια περιληψη με u2u ή εστω ενα link???
Σημερα παλι στα ιδια, φανταζομαι οτι συντομα θα κουνηθει η ζυγαρια, δεν εχει λογο αλλωστε...
brazilianaki... δεν κανουμε τιποτα δυσκολο
τριαδες καθε 6 ωρες (πρωτεινη-υδατανθρακας-κατι φρεσκο)
δυαδες ενδιαμεσα στις τριαδες καθε 6 ωρες (πχ φρουτο με ξηρους καρπους, μπαρα δημητριακων με φρουτο, φρουτα στο μπλεντερ με γιαουρτι+ξηρους καρπους ή μπισκοτο, μπισκοτο βρωμης κτλ κτλ)
αρα καθε 3 ωρες τρωμε μια τριαδα- μια δυαδα...
τα γευματα φυσικα ειναι με λιγο λαδι, χωρις λιπος, κ οσο το δυνατον περισσοτερο ακατεργαστα...
φυσικα ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ αλλα για ΔΙΑΤΡΟΦΗ ... αυτη η διατροφη ειναι οτι καλυτερο για την υγεια μας κ φυσικα χανεις λιπος... εγω το βλεπω κ δε το πιστευω ποσο καλα παει... ΞΕΚΙΝΑ ασε τις θερμιδες... ξεπερασμενη μεθοδος που εχει φαει τη σκονη της παραπανω διατροφης ;)
Ευχαριστω Ρια μου και το βιβλιο για το οποιο μιλατε πως λεγεται??? Θα ηθελα να το διαβασω και να το καταλαβω λιγο καλυτερα!!
Σημερα πηγα γυμναστηριο κι εκανα 30' διαδρομο, 15' ελλειπτικο και οργανα! Πολυ καλη εβδομαδα απο αποψη γυμναστικης!
διατροφικη νοημοσυνη
Ευχαριστω Ρια!! Θα το ψαξω!
Η καλη η μερα απο το πρωι φαινεται... Ξυπνησα 85,9!! Επιτελους κουνηθηκε λιγο η ζυγαρια!
Καλημερα και καλη μας εβδομαδα!
Σημερα ειμαι 85,4 δηλ. εχασα 1,5 κιλο!! 5 μερες γυμναστικη, πολυ νερο και καλη διατροφη. Πολυ καλη πρωτη εβδομαδα!
Καλημερα σας!! Εχω καπως στεναχωρηθει... και θελω να σας το πω... μηπως σας εχει συμβει και σε σας... Λοιπον, κανω κανονικα διατροφη, παω καθημερινα κολυμβητηριο (εντατικη γυμναστικη) και πινω 2-3 λιτρα νερο την ημερα... Και σημερα???? Ειμαι παλι 86,4 κιλα.... πως γινεται αυτο οεο?????????????????????
μπραζιλιανάκι μου δεν ξέρω τι ακριβως συμβαινει , ειναι λογικό ομως τον πρωτο μήνα εντονης σωματικης ασκησης να πάρεις λιγο βάρος (οχι λιπος προφανως). Μη χανεις το κουραγιο σου , στα ρουχα σου δε βλεπεις διαφορά? εαν εχεις χασει ποντους εχεις χασει λιπος... κ ισως εχεις βαλει μυικο ιστο , ή κανεις κατακρατηση λογω ζεστης.... ή (χαριτολογωντας) ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ? :p
Μπραζίλ μην ανησυχείς, όπως τα λέει η Ρία λογικά είναι, εκτός αν περιμένεις να αδιαθετήσεις, οπότε τότε η άνοδος δικαιολογείται πλήρως..!!
Κοριτσακια μου, ευχαριστω για την συμπαρασταση. Παιζει να ειναι κατακρατηση λογω ζεστης??? Η αληθεια ειναι οτι πινω πολυυυυυυ νερο και δεν παω οσο συχνα τουαλετα θα περιμενα!! Κατα τα αλλα.... περιμενω αυριο να ζυγιστω να δω... σημερα δεν πηγα κολυμβητηριο!!
Ρία, οι δυάδες από τι αποτελούνται; υδατάνθρακας και ... ;Quote:
Originally posted by ria
brazilianaki... δεν κανουμε τιποτα δυσκολο
δυαδες ενδιαμεσα στις τριαδες καθε 6 ωρες (πχ φρουτο με ξηρους καρπους, μπαρα δημητριακων με φρουτο, φρουτα στο μπλεντερ με γιαουρτι+ξηρους καρπους ή μπισκοτο, μπισκοτο βρωμης κτλ κτλ)
Κάτι φρέσκο εννοείς πράσινο;
Brazilianaki συγγνώμη για το σπαμ! Καλή συνέχεια και από 'μενα! Με εκπληκτικά αποτελέσματα! ;)
brazil μου γεια σου..καλή δύναμη στη συνέχεια σου και στο στόχο σου, ο οποίος είναι κοντά!!Που λες παρατηρώ,ίσως κάνω και λάθος πως αγχώνεσαι πάνω στο θέμα διατροφής.Δε χρειάζεται..σου μιλάω από εμπειρία γιατί έχω κάνει ένα σχετικό δρόμο και έχω πάρει κάποια μαθήματα.Ένα από αυτά είναι να μη γίνεσαι το θύμα της ζυγαριάς.Εννοώ πως να μετράς το βάρος σου αλλά πάντα αντιμετωπίζοντας το αποτέλεσμα με μία ιδιαίτερη ματιά.Κάτι σαν να παίρνεις ένα μάθημα ανεβαίνοντας πάνω της.Εγώ προσωπικά δε μπορώ να πω ότι ζυγίζομαι συχνά.Αυτό με κάνει να μην αγχώνομαι στο θέμα βάρους,γιατί ως αγχώδης τύπος,συνειδητοποίησα πως αυτό το άγχος με οδηγούσε στα ξεσπάσματα και στην αύξηση των κιλών.Προσπάθησε να ελέγχεις εσύ τη ζυγαριά και όχι αυτή εσένα.Και αν ανέβεις και έχεις πάρει και ένα δύο κιλά δεν τρέχει κάτι.Δε μας πτοεί τίποτα.Συνεχίζουμε τη διατροφή,συνειδητοποιούμε τι λάθος κάναμε και παίρνουμε μπρος..Έχοντας κάνει άπειρες διατροφές στη ζωή μου,μόλις έπαιρνα ένα κιλό ή δύο ή τρία,έλεγα άστοοο δε με θέλει.Και εκεί ήταν το λάθος μου,στην απογοήτευση.Το κλειδί είναι στο να πεις..οκ μωρέ!!Who cares?Συμβαίνει και στις πιο καλές οικογένειες που λέμε..συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε.Αρκετά μακρηγόρησα..απλά ήθελα να σου πω,πως βιώνω εγώ όλο αυτό..καλή δύναμη!
κατι φρεσκο= φρουτο ή λαχανικο... οχι πρασινο κατ΄ αναγκηQuote:
Originally posted by Sethunya
Ρία, οι δυάδες από τι αποτελούνται; υδατάνθρακας και ... ;Quote:
Originally posted by ria
Κάτι φρέσκο εννοείς πράσινο;
ΟΚ ευχαριστώ για τη διευκρίνηση! Πες μου και για τις δυάδες όμως!!! :P