88 κιλά...88 κιλά...88 κιλά....το λέω και δεν το πιστεύω..από 134-88...και ακόμα με βλέπω και δε μ αρέσω..
Printable View
88 κιλά...88 κιλά...88 κιλά....το λέω και δεν το πιστεύω..από 134-88...και ακόμα με βλέπω και δε μ αρέσω..
lipimeni μου πιστεψε το !!!! το κατάφερες !! απόλαυσε το !! και μάλλον πρέπει να είσαι και ψηλή κοπέλα , αρα θα είσαι κοντά στα φυσιολογικά πλέον. Μπορεις να είσαι χαρούμενη πλέον !! Όσο οτι ακόμη δεν σου αρέσεις , ε πως να το κάνουμε βάζεις άλλα standar πλέον , κοίταξε να το συνηθίσεις και να το απολαυσεις
dora χαχαχαχαχαχαχα γέλασα με το σχόλιο ότι είμαι ψηλή κοπέλα..δυστυχώς 1.60..άστα....χαχααχααχαχ σε ευχαριστώ πάντως για τα τόσο καλά λόγια ..είναι ενθαρρυντικό και δεν μπορείς να φανταστείς το πόσο!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by lipimeni
αααααααααχ , κι εγώ 1.57 είμαι , πιο λίγο από σενα . αρα κοντες είμαστε , μωρε , οχι χοντρες .
Μωρέ έχεις χασει 46 ολόκληρα κιλά , που σημαίνει οτι άλλαξες τρόπο ζωής και σκέψης . Μόνο γι αυτο σου αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου ένα τεράστιο μπράβο !!! Καλό είναι καμμιά φορά να κοιτάμε οχι μόνο τι μας μένει να κάνουμε , αλλά και τι ήδη καταφέραμε !!! και τότε θα πάρουμε δύναμη για να συνεχίσουμε .
Ξέρεις , τα λέω σε σένα να τ΄ακούω εγώ
;););)
ρε συ πραγματικά έχεις χάσει 46 κιλά ! 46! ούτε 10 ούτε 20. 46! Μόνο και αν κοιτάξεις πίσω τον δρόμο που έχεις κάνει δηλαδή θα πάθεις ίλιγγο χαχα :bigsmile: Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το απολαύσεις ! Θα την συνηθίσεις την εικόνα σου σιγά σιγά που θα πάει ... και θα ρθει και η μέρα που θα αλλάξεις και το nickname σε "xaroumeni" ;)
Μπράβο!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!! :) :) :) :) :) :)
μπράβο!!!Quote:
Originally posted by lipimeni
από τα ίδια ξεκινήσαμε και σχεδόν με έφτασες και σε λιγότερο χρονικό διάστημα! Σούπερ!
Πάρε ποδήλατο, έχει πλάκα, τσάμπα μετακινήσεις, καταπληκτική γυμναστική και είναι και της μόδας ;)
Έτυχε να πάω για ψώνια με μια φίλη μου, εποχή εκπτώσεων, σε μια στιγμή μου λέει "Κοίτα αυτό είναι στο στυλ σου, το έχει μόνο ... και ειναι σε πολλά χρώματα!"
Είναι μια μακρυά ζακέτα τύπου cardigan από αυτές που φορούσαν οι γιαγιάδες μας. Της απαντώ ότι είναι γιαγιαδίστικη και ότι δεν φοράω τέτοια. Μετά άρχισε να μου απαριθμεί ρούχα που φοράω καθημερινά που είναι ακριβώς του ίδιου στυλ.
Έπαθα ένα σοκ γιατί δεν είχα καταλάβει ότι φοράω τέτοια ράσα. Πεταχτήκανε όλες πλην μιας που μου άρεσε πολύ :)
Αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου και δεν είναι ψυχολογικό, ρώτα μια καλή σου φίλη να σου πει τι μπορεί να έχεις όμορφο πάνω σου που δεν το τονίζεις αρκετά, π.χ. λίγο μπλε ή μωβ eyeliner, ή ένα ωραίο φουλάρι στα μαλλιά, ή καινούρια απόχρωση κραγιόν, ή διαφορετικού τύπου πιο αναπαυτικά παπούτσια, οτιδήποτε μπορεί να κάνει την διαφορά στο πως βλέπουμε τον εαυτό μας. Εγώ π.χ. έχω πολύ λεπτή μέση με μεγάλη περιφέρεια την οποία αγκάλιαζαν και ""αναδείκνυαν"" τα μάλα οι ζακέτες που φορούσα συν του ότι έκρυβαν την μέση, με έδειχναν τετραγωνισμένη σαν ντουλάπα και ήμουν λες και φορούσα σακί!