Quote:
Originally posted by kellyjo92
και παλι καλησπερα σας!ξεκινησα μια διαιτα στην οποια μπορω να τρωω λαχανικα και φρουτα απεριοριστα και απο τα αλλα συγκεκριμενες θερμιδες καθε μερα..σημερα επρεπε να φαω 300.εγω εφαγα το πρωι ενα κουλουρι θεσαλλονικης,και ενα γιαουρτι και ελαχιστα χορτα και μια μπυρα..αυτα ποσες θερμιδες ειναι?εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βγαζω και πολυ ακρη..με αυτες τις θερμιδες αν κανω και γυμναστικη θα πεσει ο μεταβολισμος μου?η γυμναστικη δεν τον ανεβαζει?
Εγω θεωρω οτι αυτη η διαιτα η οποια εχει χαμηλες θερμιδες δεν ειναι και τοσο καλη για τον οργανισμο. αν κανεις και γυμναστικη νομιζω οτι ειναι εξαντλητικη! ναι μεν να τρως λαχανικα αφθονα! φρουτα οχι αφθονα γιατι και αυτα εχουν θερμιδες! πχ μια μπανανα εχει 120 θερμιδες, 1 φρουτο 60-80 θερμιδες.....κλπ ενω τα λαχανικα εχουν παρα πολυ λιγες θερμιδες. απλα να τηρεις μια διαιτα 950 με 1000 θερμιδες! αυτη θεωρω οτι πρεπει να ειναι η πιο χαμηλη σε προσληψη τροφης σε διαιτολογιο! Ειδαλλως να ακολουθησεις αναλογη διαιτα που ειναι καταλληλη στα κιλα που εισαι για να χασεις η να συντηρησεις το βαρος σου.Οσον αφορα τις τροφες που εφαγες, θα σου πω στο περιπου: ενα κουλουρι εχει γυρω στις 100-150 θερμιδες κυριως τα 70 γρ. αναλογως το μεγεθος!